Heyecanım ve telaşım dorukta

tamam canım bekliyorum

ne tatlısı bu

şimdilik öyle görünüyolar
eti babama aldırca kasap arkadaşı var
kuzu eti kokmuyo mu ben mi yanlış biliyorum:44:

kuzu eti mis gibi kokar:)Hayvanlar yaslandikca kokusu artar.Yani koyun daha cok kokar.Ama kuzu eti yiyen birisi de kolay kolay baska sey yemez benim gibi:)Bir de hayvanin cinsine göre degisir kokmasi.Bir sorun kuzu seviyorlarsa kokusunu görmezden gelin ki gercekten de genc hayvan cok kokmaz.Ayrica o koku daha cok kaynayinca cikar.

evet bu menüde eksik görünmüyor ama sütlaç sevmiyoruz

onlar için et olsunda gerisi teferruat

Bende kapımızın önünde 20 kiloluk bir dolu lahanayı görünce şok olmuştum Dediğinizi anladım komşum yapıyor ama çok acı yapıyorlar yiyemiyorum
Çorti aşı,ciğer taplaması Bana pek uymuyorlar

menün gayet hoşş ..
et yiyen yarı tavuk yiyen ayrıysa, ayrı ayrı sunacaksın ..
tercihen yiyecekler .. napcaksın ..
tatlı olarakta cikola soslu birsey ; kıbrıs tatlısı ..
yada mozaik pasta gibi birsey olabilir hafif..
ama doğuluysa sevgilin ler baklava severler ..

şerbetli tatlıyı onlar gelirken alır büyük ihtimal o yüzden bana hafif bişey lazım kıbrıs tatlısına bakıcam

Eki Görüntüle 1171613 bi sitede buldum kızlar nasıl
Malzemeler:

1 ince pasta tabanı/ cheesecake tabanı/ brownie
1lt vanilyalı dondurma
2 çay bardağı damla çikolata
1lt çilekli dondurma
5-10 adet çilek, doğranmış
1lt antep fıstıklı dondurma
1 portakalın kabuğu, rendelenmiş
100gr çokokrem
Hazırlanması:

Kelepçeli kalıbın tabanına yağlı kağıt serin. Kullanacağınız tabanı kalıba bastırarak yayın. Vanilyalı dondurmayı 15 dakika oda sıcaklığında bekletin. Dondurmayı damla çikolata ile karıştırıp tabanın üzerine yayın. Bir çay kaşığı ile üzerine ara ara çokokrem dökün.
Kalıbı dondurucuya kaldırıp çilekli dondurmayı çıkartın. Çilekli dondurmayı biraz bekletip doğradığınız çileklerle karıştırın. Kalıbı dolaptan çıkartıp dondurmayı yayın. Üzerine tekrar çokokrem döküp dolaba kaldırın.
Fıstıklı dondurmayı bekletip sürülebilir kıvama gelince portakal kabukları ile karıştırın. En son bu karışımı kalıba yaın ve dondurucuda en az 4 saat bekletip servis yapın.

Mercimek çorbası
Et sote
pilav
Fırında kremalı patates
salata
börek
patlıcan salatası
yogurtlu havuç
zeytin yağlı barbunya
sarma
tatlı

Bu menü ile memnun olmayan 1 kişi tanımadım

Hakikatten çook güzel bir menu. Adamlar bunu begenmezlerse pes, gerçekten pes! Sahsen benim tüm sevdigim yemekler o menude yaziliyor Ayrica ben tam yemekten anlamam fakat tatli olarak ben irimik tatlisini çok severim. Bu bir öneri olabirmi?

Konu sahibinede bol mutluluklar dilerim. Bunlar çok güzel tatli heycanlar (ben o anda stressten geberiyordum, ama yine adini tatli telas koyalm )

olabilir tabi :)
daha 1 hafta var ve midemde ki krampların tarifi yok
cumartesi sevgilim gelicek tanışmaya
salı günüde aileler tanışcak ayrıca mezuniyet törenide var
çok teşekkür ederim bu arada

Son düzenleme:
Islim kebabı yerine et sote yapsanz daha hos olur bence. Tatlı olarak da cikolatalı istiyosanz kesinlikle profetirol. Irmik tatlısı da guzel olur yannda dondurmayla servis edersiniz. Mutluluklar =)

İnstagramda sukrankaymak ismiyle aratırsan çok güzel tarifler çıkar karşına özellikle tatlı olarak. Ana yemek olarak ben kavurma yapardım ama böyle salçalı falan. Yanıma pilav ve patates püresi. Çorba olarak mercimek çorbasını seçerdim. Havuçlu salata, zeytinyağlı sarma, mis gibi çoban salata da yaptın mı yanına off yemede yanında yat. Bizde bu akşam iftar menüsünde bunlar var :) tavuk sevenler içinde orman kebabı yapabilirsin. Bu sofrayı kesinlikle beğenirler.

Islim kebabı yerine et sote yapsanz daha hos olur bence. Tatlı olarak da cikolatalı istiyosanz kesinlikle profetirol. Irmik tatlısı da guzel olur yannda dondurmayla servis edersiniz. Mutluluklar =)
son kararı artık anne vericek şu an tatlı olarak cheesecake yada tiramisu düşünüyorum çok teşekkür ederim fikrin için

acıktığımı hissediyorum artık
mutlaka bakıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…