Heyecanimi sömüren sevgili?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
İyi aksamlar hanimlar.
5 yıldır süren bir ilişkim var. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz.

Ancak şöyle bir problem var. Sevgilim tavırlariyla heyecanımı tüketti.

Mesela nişan tarihiyle ilgili konuşuyoruz, o sürekli olumsuzluklardan bahsediyor. Annem o tarihte yaylada olur, babam işler dolayısıyla yorgun olur vs. Tamam erteleyelim diyorum hayır bu yaz olacak diyor. Bunun gibi farklı konularda bir sürü şey..
Mesela 'evlendiğimizde ben şu şehirleri birlikte gezmek istiyorum' diyorum. Bakalım o kadar paramız olacak mı, çok pahalıdır diyor.

Mesela birlikte hayal kurarken o hep vaktimiz paramız yok yapamayız gibi bir bahane buluyor. Oysa sadece hayal, hayali de parayla değil ki...

Ama bunu ona anlatamıyorum. Şu an kendi hayatı için zor bi dönemden geçiyor. Belki bunalım belki de benimle ilgili bir problemi var.. Çözemiyorum

Ve benim en çok üzüldüğüm de artık ben de heyecanımı kaybediyorum.. Seviyorum ama artik onunla gezmekle arkadaşımla gezmek benim icin farksız..
Beş yıldır hep ayrı şehirlerdeydik , uzak mesafe iliskisi yani.. Belki de bunun etkisi.. Ama bir araya gelince düzelir mi, eski heyecanı duyar mıyım onu da bilmiyorum..

böyle biriyle evlenmek istediğine emin misin

henüz gençsiniz biçok heyecanlarınız olmalı ki planlayıp keyifle yapın evliyken daha da kolay. bu yaşta emekli kafasındaki adam ömür törpüsü olur.

bende vardı bunun muadili bi tane dünyanın en büyük yanlışıymış yani. ben arkadaşlarımla dans etmeye çıkardım o evde uyurdu

böyle böyle ben de soğudum ondan o da benden. ortak paylaşım önemli bir şey. ayrıca sevgilin seni seviyor mu emin msn bundan bu kadar heyecansız adam sevgisiz gibi geliyor gözüme.

Benim dügünümde kv kp köyden gelmesi için ertelenmişti. Bu durumlar olabiliyor tarım veya hayvancılık yapan insanlara saygı göstermek gerek geçim kaynağı neticede. Keyfi ise orada sizde fikrinizi söyleyin gelebilirler diye.
Uzak mesafe yorucudur yorulmuş olabilirsiniz.
Açık aöık konuşun hevesimi kırıyorsun vs diye. Ne diyecek?
Belkide erteleme sebebi sıkıldığındandır.
Benim eşim attı attı düğün zamanı dediklerinin hiç biri olmadı hiç değilse sevgiliniz gerçekçi konuşmuş.

Ben de sevmiyor olabileceğini düşündüm. Soruyorum sevmesem niye durayim ,Seni de kendimi de oyalamam diyor

‘zor bir dönem’ dediğiniz ne?
eğer ortada ciddi bir sorun varsa, adam gece gündüz onu düşünürken yada onunla uğraşırken sizin nişanda hangi çiçeği elinize alacağınız ile, yada zamanı belli olmayan tatil hayaliniz ile ilgilenmeyebilir
hatta o ne zorluklarla uğraşıyorken sizin bu boş şeylerle onu meşgul etmenize sinir oluyor da olabilir.
zor dönemine bağlı tabi. eften püften bir şeyse bir kez daha düşünün. bu kadar içi geçmiş biri ile ömür geçer mi diye.

Şu an üniversite son sinif. Yoğun bir dönem. Mezuniyet sonrası ne yapacağım stresi var yani..

İş bulma stresinden oluyor bence.İşe girince düzelir diye düşünüyorum.

eski erkek arkadşaım da böyleydi hayal kurduramazdım enerjimi yerdi resmen. güzel bir şey olunca bile ona söylemeyeyim ki canımı sıkmasın durduk yere derdim. sonra baktım insan sevincini hayalini paylaşamıyorsa ne paylaşacak öylece bitirdim. yan yana geldiğinizde de davranışlar aynıysa ilişkinizi gözde geçirin bence. böylesi erken yaşlandırır

Şu an üniversite son sinif. Yoğun bir dönem. Mezuniyet sonrası ne yapacağım stresi var yani..
Kaç yaşında bu kişi yani? 22-23 yaşında ise, bu yaşlarda bir erkeğin evlilik/ nişan muhabbetlerine heyecanlanması anormal zaten.

Sizin ve onun sürekli bir işi yokken bu olaylara girişmeniz de ayrı mecera olur.

bence yapilsriniz farkli oldugu icin.. bi anlasmazlik var.. siz hayalci ve hayal kurmayi seviyorsunuz.. oda daha gercekci.. onun o realist hali sizi etkilemesin.. onkatilmasada kurun hayali.. onu öyle kabul etmeyemcalisin.. eyer yapamazsaniz.. isiniu zor.. bunalim.. depresyon takip eder..
iyi düsünün..bunadamla yaslanmak istiyormusunuz gercekten?

Belki de gerçekçi biridir ve nişan gibi teferruatlar ona saçma geliyordur ki ben de kızım ama nişanmiş evlilikmiş bunların törenlerini cok sacma buluyorum,bana baskasını eglendirmek adına yapılıyormus gibi geliyor.Kaldı ki cok gencmis ve stresli bir donemdeymis.Naçizane tavsiyem erkekleri nişan gibi şeylerle sıkmayın onların dusuncesi kızlardan daha farklı.Evi geçindirebilecek miyim diye dusunuyor.Sevmedigini dusunmuyorum seviyordur sizi yoksa bitirirdi.Stresli donemde biraz anlayın derim

Bir abla , kardeş, arkadaş ne tavsiyesi olarak görürsün bilmem ama hemen uzaklaş..
Para para ve para bundan sonraki süreçte tek duyacağın bu olacak.
Lütfen sonradan üzülmemek için şimdi üzül...

Sevgilinizde kendimi gordum
Hatta Turk gencininin yuzde 90ini gordum
Yorumlara da cok sasirdim
İsi gucu olan bi insandan bahsetmiyoruz
5 yillik sevgilisi varken, yaza nisanlanacakken hala işsiz olan yeni mezun adayi birinden bahsediyoruz
Herhalde ki gelecek kaygisi hat safhada, aksi garip olurdu
“Acaba is bulabilecek miyim, acaba ne iş bulabilecegim, acaba kac para maas alacagim ve bu maas beni gecindirmeye, ayriyeten evlilik hazirligina yetecek mi?” kafasinda bunca soru varken mutlu mesut sevgi pitircigi gibi dolanmasi anormal olurdu
Biz de sevgilimle oturup dusunuyoruz, evlenince soyle yapariz evlenirken sunu aliriz, dugunu surda yapariz dediginde dur bakalim ne olcaz nasil para kazancaz zaten bunlar olsun gerisi kolay diyorum cunku konu acildigi an icim karariyor, onumuzu goremeden hayal kurmak bana da sacma geliyor, herkes hayalperest olacak diye bir sey de yok yani.

baştan sizi çok umutlandırmak veya halk deyimiyle şımartmak istemiyordur
hani der ya büyükler her dediğini yapma şımarır diye

uzak durun bakalım biraz üzerine düşmeyin

Öncede böyle miydi? Değilse ipe un seriyo gibime geldi

Yaşı 25, onun da işi hazır diyebilirim. Benim de mesleğim var. Sorun bu mu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…