Ben de sevmiyor olabileceğini düşündüm. Soruyorum sevmesem niye durayim ,Seni de kendimi de oyalamam diyorböyle biriyle evlenmek istediğine emin misin
henüz gençsiniz biçok heyecanlarınız olmalı ki planlayıp keyifle yapın evliyken daha da kolay. bu yaşta emekli kafasındaki adam ömür törpüsü olur.
bende vardı bunun muadili bi tane dünyanın en büyük yanlışıymış yani. ben arkadaşlarımla dans etmeye çıkardım o evde uyurdu
böyle böyle ben de soğudum ondan o da benden. ortak paylaşım önemli bir şey. ayrıca sevgilin seni seviyor mu emin msn bundan bu kadar heyecansız adam sevgisiz gibi geliyor gözüme.
Şu an üniversite son sinif. Yoğun bir dönem. Mezuniyet sonrası ne yapacağım stresi var yani..‘zor bir dönem’ dediğiniz ne?
eğer ortada ciddi bir sorun varsa, adam gece gündüz onu düşünürken yada onunla uğraşırken sizin nişanda hangi çiçeği elinize alacağınız ile, yada zamanı belli olmayan tatil hayaliniz ile ilgilenmeyebilir
hatta o ne zorluklarla uğraşıyorken sizin bu boş şeylerle onu meşgul etmenize sinir oluyor da olabilir.
zor dönemine bağlı tabi. eften püften bir şeyse bir kez daha düşünün. bu kadar içi geçmiş biri ile ömür geçer mi diye.
Ben de sevmiyor olabileceğini düşündüm. Soruyorum sevmesem niye durayim ,Seni de kendimi de oyalamam diyor
Kaç yaşında bu kişi yani? 22-23 yaşında ise, bu yaşlarda bir erkeğin evlilik/ nişan muhabbetlerine heyecanlanması anormal zaten.Şu an üniversite son sinif. Yoğun bir dönem. Mezuniyet sonrası ne yapacağım stresi var yani..
Öncede böyle miydi? Değilse ipe un seriyo gibime geldiİyi aksamlar hanimlar.
5 yıldır süren bir ilişkim var. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz.
Ancak şöyle bir problem var. Sevgilim tavırlariyla heyecanımı tüketti.
Mesela nişan tarihiyle ilgili konuşuyoruz, o sürekli olumsuzluklardan bahsediyor. Annem o tarihte yaylada olur, babam işler dolayısıyla yorgun olur vs. Tamam erteleyelim diyorum hayır bu yaz olacak diyor. Bunun gibi farklı konularda bir sürü şey..
Mesela 'evlendiğimizde ben şu şehirleri birlikte gezmek istiyorum' diyorum. Bakalım o kadar paramız olacak mı, çok pahalıdır diyor.
Mesela birlikte hayal kurarken o hep vaktimiz paramız yok yapamayız gibi bir bahane buluyor. Oysa sadece hayal, hayali de parayla değil ki...
Ama bunu ona anlatamıyorum. Şu an kendi hayatı için zor bi dönemden geçiyor. Belki bunalım belki de benimle ilgili bir problemi var.. Çözemiyorum
Ve benim en çok üzüldüğüm de artık ben de heyecanımı kaybediyorum.. Seviyorum ama artik onunla gezmekle arkadaşımla gezmek benim icin farksız..
Beş yıldır hep ayrı şehirlerdeydik , uzak mesafe iliskisi yani.. Belki de bunun etkisi.. Ama bir araya gelince düzelir mi, eski heyecanı duyar mıyım onu da bilmiyorum..
Yaşı 25, onun da işi hazır diyebilirim. Benim de mesleğim var. Sorun bu mu bilmiyorumKaç yaşında bu kişi yani? 22-23 yaşında ise, bu yaşlarda bir erkeğin evlilik/ nişan muhabbetlerine heyecanlanması anormal zaten.
Sizin ve onun sürekli bir işi yokken bu olaylara girişmeniz de ayrı mecera olur.
Yaşı 25, onun da işi hazır diyebilirim. Benim de mesleğim var. Sorun bu mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?