valla iyi taktikkk hemencecik evde adam :sm_cool: yada düşünsene kayınvalidede orturuyoruzz ve ben sıkıldım ama belli edemiyorumm hemen geçerim içeri atarım cebine bi msjj alahhhh ondan sonra kalk hanım kalk falan dürtüp dururmuşşş :teytey:
he arkadaslarla bu iyi bi fikir kizlar ne akillisiniz vesselam
bi de kaynana evinde heeeeee fena fikir degil aslinda
ula durun yarin yada cumartesi denicem bunu tskler su an kontor yok da
Cocuklar ne uyuyo ya Masallah benim kiz zaten 2, 3 gundur huysuzlaniyor oglan desen simardi dayisi eve geldi geleli hic dinlemiyor Mubarekkafamçokkarıştı
Erkek kardesim de salonda yatiyor 18 yasinda nasil icrat ederik ki biz kaydirigubbakcemile3
bızım adama ayagımı kası bıle desem baska bışı anlıyo
Cocuklar ne uyuyo ya Masallah benim kiz zaten 2, 3 gundur huysuzlaniyor oglan desen simardi dayisi eve geldi geleli hic dinlemiyor Mubarekkafamçokkarıştı
Erkek kardesim de salonda yatiyor 18 yasinda nasil icrat ederik ki biz kaydirigubbakcemile3
sıze bışı anlatayım yenı evlıyız 5 gun kaynanam gılde kaldık ne zaman kalksam kaynanam koşuyo şohbenı acıyo tuplude bılmedıgım için banyoya gır kızım çekınme dıyo rahatlarsın hava sıcak.3 gun dayanamadım anne hergunmu yıkancam bız bışı yapmadıkkı dedım.ay sonra ne utanmıştım
2009 sonu canımmm var daha düğünee ben şimdiden not alıyom mesajlarııı :))) kaynanada atılcaklar ablada atılcaklar halada atılcaklar diee :)))
he vallaha kaynana supermis beeeeeeeeee helal kaynanaya
he kardesim var olmazzzzzzzz 18 yasinda her halti bilir demi ama
iki gun once esim muftaga geldi bana sariliyordu yanagimdan makas aldi isirdi masuzcukdan optu beni
kardesim birden geldi:1shok:ama tabi bilmeden geldi cantasindan bi sey alacakdi kafamçokkarıştı
abla bi daha haber verin dio gelmem ole habersiz diye
dedim noluyor be sapitmadim daha şakkıdı:roflol::roflol:
ama napım 3 gun ust uste kıramadım gırdım banyoyo ay bışı yapmadık boşuna banyo yapıyorum napım söyledım bende anlasın boşuna banyo yaptıgıımı
kızlar msjı yolluyorum.bıde nt bıtmış knt da at dıyecem arkasından bıraz komık olacak ama atmazsan cvp veremem yazayım barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?