anam neler varmış kızlar sizlerde ben nişanlıma bunları yapsam düğünü beklemez be zaten zor zap ediyorum bunu yazsam göndersem şuan dağda asker koşa koşa iner valla bende kavuş muş olurum denesemmi olacakları göze alsammı ki acepkötükedihüso
esım nöbetçi bugun şimdi denıycem bunu bakalımkaydirigubbakcemile5:dance:
iyiymişşş pekiii bu kampanyada kredi kartı kullanılıyormu dersee ve taksid yapıyonmu yoksa peşinmi derse??:roflol::roflol::roflol::roflol:
Orasini daha yakin mesafeden konusuruz yazardim:jeyyar:
ancak sabah görur msjımı cevabını yarın verırım sıze 12 de uyudu koçiş
Ben mesaj yazsam ne ise yarar benimki uyudu bilem pehhhhhhhhhh
ancak sabah görur msjımı cevabını yarın verırım sıze 12 de uyudu koçiş
sositosositosositosositosositososito ozaman güzelim sen eşini işten attırırsınnnn :içelim:
kız sibell hem nöbetçi diyon hem 12'de uyudu kociş diyonn kız enişte nöbet yerinde uyuyomuu??CADIARZU
ben sunu yazayım yıne esıme 2 sene once yazmıştı
yarın aksam ılk önce yemekmı yemek ıstersın yoksa benımı
hahahahhaha
En iyisi is saatleri disinda, arkadaslariyla disarda takildiginda, eve cagirmak icin en iyi yöntem:)))
valla yasin'e böyle birsey desem (evlenmeden önce dememde:)) evlendikten sonra desem alacagim cevabi biliyorum. "Kizim bi dur ya dellendirme beni" :roflol:
peh ne agzun hatunlarsiniz yahu
ben nedemmmmmmmmmm evde bi oglan var bi kiz var bi de kardes var bi aylina pehhhhhhhhhhh
yenı evlıydık sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlıyodum esımde uyuyodu bu msjı attım kahvaltımı benmı dedım hemen kalkmış mutfaga gelıp sarılmıştı tabı herzamankı gıbı servısı kacırıp esım rahatsızdı demesıydısırnaşık şey Buda güzel..
altinada NOT: Menüyü hazirlayacagimda, diye birsey yazardim.sırnaşık şey
Cevabi ne oldu peki bu mesaja?
cnm 12 de uyuyor 2 4 devrıye atıyo yıne uyuyor nöbetler sabaha kadaar ayakta gecmıyo dönuşumlu uyuyolar
ayyy eniştemin işi zor beeeee dur adamı dürtme sende rahatça uykusunu alsın adamcağızz:mymeka: tatil günlerinde yaparsınn uykusuz kalmasınn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?