Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun yıne yazıcam bışıler sık sık yazısırız böyle genelde esım yazar bana bende ona göre hemen hazırlanırım....ama esım bugun nöbetçi gelemeyınce delırıyo hemen 5 dk ıçınde bana guzel bı resım atıyosun der ve yarını bekleriz....bde gulle gelıyosa anla demekmış hemen oglanı alır orla uyutur.hele ebekken oglum uyuyo uyumuyo tınlamıyodu bıle

yenı dogum ypmıştım esımde tabı dayanamıyo artık 4 gunluk logusaydım bana saldırdı dayanamayıp

sanırım topikde benden baskası yok tabi cektiniz cektiniz msjları adamlar bugün işe gitmedi deme kaydirigubbakcemile2 biz bekarlar napcaz olan var olmayan var yahuu kaydirigubbakcemile
şimdi şarkıyı dinleyince aklıma geldi topik hemen bakıım dedim sarkıda elimide kolumuda bagla hadi bir odaya bin ömür hapset hadi becerebilirsen zapdet hadi yangınım cok büyük offf diyodu :jeyyar: :dance:

kızlar geldim yanlız bu mesaj numarası da fena olmadı ama haaa bu erkekler valla biraz tuhaf diyim artık amam bir kıymetlendim bir taktir edilir oldum valla arada yapmak lazım böğle şeyler artık erkekler de alısıyormuş ben mesaj attığımda tınlamıyormuş

Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla.
sırnaşık şey

Ben yokluğunun diyetine, alışamıyorum aşkım...Listeyi değiştirelim...Sabah sen...Öğlen sen...Akşam sen olursa eğer, çok iyiyim devem edelim...FORMUMDAYIM...
kaydirigubbakcemile

kız: " aşkım akşam seni rüyamda gördüm çok güzeldi.""
erkek:" nası gördün canım anlat bakalım."
kız:" aaa öyle kuru kuruya anlatılmaz ki gel ben sana uygulamalı olarak anlatcam:"
erkek:"dur bi kapıyom şimdi."
5 dk sonra msj;
" ben yola çıktım geliyom hazırlan sende"

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

anam neler varmış kızlar sizlerde ben nişanlıma bunları yapsam düğünü beklemez be zaten zor zap ediyorum bunu yazsam göndersem şuan dağda asker koşa koşa iner valla bende kavuş muş olurum denesemmi olacakları göze alsammı ki acepkötükedihüso

ilahi sırnaşık şeysırnaşık şeyyaz bakalım ne olcak:jeyyar::jeyyar:

ilahi sırnaşık şeysırnaşık şeyyaz bakalım ne olcak:jeyyar::jeyyar:

yok kız yazmayım şimdi askerliği falan yakarda daha fazla beklemek zorunda kalırız ben evlenince deneyim öğreneyim sonra uygulayım onada yazık be kıyama da :asigim:

cimcime kız adamı işte durdurmıycan yavaş hepsini birden yollama sakın...

Kocam olsa söyle yazardim;

Bu gece evde kampanya var..
Bi alana ikincisi bedava:jeyyar::jeyyar:

Kocam olsa söyle yazardim;

Bu gece evde kampanya var..
Bi alana ikincisi bedava:jeyyar::jeyyar:

iyiymişşş pekiii bu kampanyada kredi kartı kullanılıyormu dersee ve taksid yapıyonmu yoksa peşinmi derse??​
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…