- Konu Sahibi EU1
-
canım niye kızıyosun .. şaka diyolar yakızlar ben bışı olmuyorum yazabılırsınız ısmınızı
anlar tabi kız erkek milleti anlamazmı bence yazma ters teper:) direk anlaşılmasın niyetin biraz gizem olsun...
bak bu süper bi msj olur tuttum bunu :lepi: çabuk gel 69 dan geriye sayım başladı :roflol:69 dan geriye sayım başladı desek :roflol:
ya valla gerek yok böle şeylere biz kk ya eglenelim kafamız dagılsın die girioz ya....
cnm arkadasım bende eglenmek ıçın gırıp oraya msj attım zaten ama baska bı sekılde lanse ettıklerı ıçın kızdım zaten ay bakan olunca ne olucak orda sadece ısım yazacak bu geyık ya:dance:
evet canım kesinlikle haklısın..ya valla gerek yok böle şeylere biz kk ya eglenelim kafamız dagılsın die girioz ya....
cnm arkadasım bende eglenmek ıçın gırıp oraya msj attım zaten ama baska bı sekılde lanse ettıklerı ıçın kızdım zaten ay bakan olunca ne olucak orda sadece ısım yazacak bu geyık ya:dance:
evet canım kesinlikle haklısın..
tabiki canım ya
yani stres atmaya geliom ya ben nkkya bak yattım işim aklıma geldi geri kalktım dedim gireyim 2 çene çalayım.............................................................
bakanım ben geldım sekerımmmmmmm;hihoyyyt
ay sız cok yasayın emı yaaaa:roflol:
okurken koptum gulmekten vallahı:roflol:
en cokta su kurtlar vadısı muhabbetıne bıttım :roflol:
dısı kurt haaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
bakanım allah iyiliğinizi versin hemü delü karılar
çok güldüm ya sağolun rüya bakanım geldik ama yoksun şekerim
demek kocaları azdırma bakanı oldun ha
neyse hepinize iyi geceler
oooooooooooo canlartım gelmiş hg niz efendim gezmedeydim yani geldim kızlar ya siz kesin uyudunuz demi....a.s.
günaydın arkadaşlar nerdesiniz
rüyacım gen yoksun bacum
nerdesin
mınıgım günaydın cnm öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?