Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm sınırlı fılen degılım gayet sakınım ama espırıyle yaklastıgım bışeye yok kırılırmışta bılmem ne ben nıye kırılayım ya oyle bı lanse edıyolarkı ben buna kızıyorum bakan olunca ne oluyokı zaten geyık bu ya

ya valla gerek yok böle şeylere biz kk ya eglenelim kafamız dagılsın die girioz ya....

ya valla gerek yok böle şeylere biz kk ya eglenelim kafamız dagılsın die girioz ya....

cnm arkadasım bende eglenmek ıçın gırıp oraya msj attım zaten ama baska bı sekılde lanse ettıklerı ıçın kızdım zaten ay bakan olunca ne olucak orda sadece ısım yazacak bu geyık ya:dance:

evet canım kesinlikle haklısın..
cnm arkadasım bende eglenmek ıçın gırıp oraya msj attım zaten ama baska bı sekılde lanse ettıklerı ıçın kızdım zaten ay bakan olunca ne olucak orda sadece ısım yazacak bu geyık ya:dance:

canım benim yanlış anlıyosun kimsenin bişi lanse ettiği yok ben neden kızdığını hala anlamış bile diilim yani
o isimleri onlar yazmıyo kendimiz yazıyoruz yeni düzenleme profilimi düzenleye girip kişisel rütbe yazan yere istediğini yazıyosun yani senin elinde ne yazmak istediğin
o yüzden kırılma lafları filan da şaka yollu sölenmiş kelimelerŞeniz

bakanım ben geldım sekerımmmmmmm;hihoyyyt
ay sız cok yasayın emı yaaaa:roflol:
okurken koptum gulmekten vallahı:roflol:
en cokta su kurtlar vadısı muhabbetıne bıttım :roflol:
dısı kurt haaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

bakanım allah iyiliğinizi versin hemü delü karılar
çok güldüm ya sağolun rüya bakanım geldik ama yoksun şekerim
demek kocaları azdırma bakanı oldun ha
neyse hepinize iyi geceler

bakanım allah iyiliğinizi versin hemü delü karılar
çok güldüm ya sağolun rüya bakanım geldik ama yoksun şekerim
demek kocaları azdırma bakanı oldun ha
neyse hepinize iyi geceler

oooooooooooo canlartım gelmiş hg niz efendim gezmedeydim yani geldim kızlar ya siz kesin uyudunuz demi....a.s.

oooooooooooo canlartım gelmiş hg niz efendim gezmedeydim yani geldim kızlar ya siz kesin uyudunuz demi....a.s.

oh oh gez bakalım sekerım.
valla uyudum sekerım kızlar yormus bıraz bugunde arkadasımda gelmıstı cat kapı bırde onun cocuklar derken yoruldum
erken yatmısım
ay yoksa bakana ıhtıyacım varmı?????:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın arkadaşlar nerdesiniz
rüyacım gen yoksun bacum
nerdesin
mınıgım günaydın cnm öptüm

evet cnm haklsın galıba kocişide yokı
haydı neyse az kalmiş o zaman sorarım ona
kız rüya kalkı haydı üsküdarda sabah oldu[
ana bu ne uyksu/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…