Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba nasılsınız bakalım ateşleriniz ne durumda.

ben bugün msj atıcam bakalım ne yazacak çok merak ediyorum
ama yardımlarınızı bekliyorum. :roflol:

bu arada olan var olmayan var yapan var yapmayan var ona göre fazla anlatmayın haaaaa
klava: :icecream:

marketten biraz bal muz fındık fıstık şarap yada bira + 18 bi film alır fişini ona mail eder bide derdim ki
'' kızamıkmı ne oldum kaşınıp duruyorum su ilaçlarıda bi uygulayıver bakem iileşcem mi????sengözlerimebaksanab

marketten biraz bal muz fındık fıstık şarap yada bira + 18 bi film alır fişini ona mail eder

offf bu da ço kküsel yaaaaaaaa
üstüne de "bu akşamın programı" yazarsan adam akşamı nası edeceğini şaşırır ayol :)))

hehehehehehe valla yazdım yolladım bu msj bakalım ne cavep gelecek.:jeyyar:

allaaah bu gece sizde olay var :)

evet canım olay var kesin.:jeyyar:
sen nasıl olurda benim msj cavep vermezsin dicem olay çıkarcam:mymeka: kafaya koydum.CADIARZU
utanmıyonmu hiç benim gibi hamile kadının msj cevap vermemeye dicem:mymeka:

:jeyyar:esas kız ben
esas oğlan sen

ha ne dersin erotik film çekelimmi bu geceŞeniz

mesaj:kocacim tek li koltuga oturamadim dizlerim ustunde stringim malum yerden cikartiyorum olmuyor tavsiyen varmi
cevap:sen pozisyonunu bozma yardim icin canimi disime taktim geliyorum yavrum

yok yaw msj işe yaramadı doğrusu ne aradı nede msj attı alla alla.:mymeka:
güven konusunda azcık tereddütüm olsa dicem tövbe tövbeCADIARZU

eve gelince herşey degişir mesajı görmemiştir kız acele etme aaa.....:jeyyar::jeyyar:

kızzz elviraa görülen şimdilik o ki en ataşlııı hatun sensinnn kkdaaa kaydirigubbakcemile3:teytey::hooray:

eve gelince herşey degişir mesajı görmemiştir kız acele etme aaa.....:jeyyar::jeyyar:

heh biraz önce aradaı paşa zadem. gerçekten istiyonmu gelirken uğruyayımmı markete dedi. eee uğra al dedim sen ne yapıcan şarabı birayı dedi. hiç içicem dedim delirdin sen dedi. fındık fıstık alırım bira şarap unut dedisenağlama

kız şarapsız olmaz deseydin aaa işi bilmioın sen bacum...

evet canım olay var kesin.:jeyyar:
sen nasıl olurda benim msj cavep vermezsin dicem olay çıkarcam:mymeka: kafaya koydum.CADIARZU
utanmıyonmu hiç benim gibi hamile kadının msj cevap vermemeye dicem:mymeka:

yahu 36 haftalık hamilesin, adama bira şarap sipariş veriosun.. tabi der sen delirdin die :)

Ay kizlar harikasiniz valla cok güldüm gecegece
bende yazcam böyle bi mesaj bi ara ama şuan dietteyim az daha sabrediyim biraz vücut cekici hale gelsin öle
biz evliyiz ama iş yapma zmani harici böyle konuya pek girmez eşim benden utanir:)))
neyse yaparsam söz bu topiğe mesaj yazcam
BU ARADA BENİMKİ TRABZON SPORLU BÜYÜK TAKIMLARLA Bİ MACI OLSUN ŞU DERBİLİYİ YAZCAM COK TUTTUM VALLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…