ateş seni çağırıyoo demek haa:jeyyar:
Bende benim adama atayımda bari yarın sabah işe giderken okusun ne der acaba:icecream:
Gerçi biliyorum ne diceeeenii ama neyseesırnaşık şey
yazıyooruumm veee vodafonun azizliğine uğramazsak yine(bi kaç gündür msjlar çoook geç gidiyor yada gitmiyor:) yarın cvbımı alıyorum:)
slm bende bir mesajımı yazayım bir sene önce ablamdaydım ve eşim kendi uydurduğu bir mesaj atmıştı ey gönlümün solmayan gülü ey canima can katan deli aşik seni seviyor ve bekliyorum diye yazmıştı daha var ama aklıma gelmedi hepsi ve çok mutlu olmuştum aytenim canım ateş heeeee yanıyorum deseydin ya cnm
selam kızlar bende sözlüyüm sözlüme bu kadar acık olmasada yazdım bıseyler ses soluk yok istemediğini anladım kaç gundur agzını arıom böle ilk gecmiz şöle olur böle olur hıc oralı bıle olmadı acıkcası gece bı msj atmıs cok istiosan sevi..lim yazmıs bu nasıl mesaj sımdı cok istiosam he yanı ben istiom o istemiyo resmen
selam kızlar bende sözlüyüm sözlüme bu kadar acık olmasada yazdım bıseyler ses soluk yok istemediğini anladım kaç gundur agzını arıom böle ilk gecmiz şöle olur böle olur hıc oralı bıle olmadı acıkcası gece bı msj atmıs cok istiosan sevi..lim yazmıs bu nasıl mesaj sımdı cok istiosam he yanı ben istiom o istemiyo resmen
fırtınanınkızı sen neyapcann ne yardımı etcenn??:))))
fırtınanınkızı kapıyı kollarsın kızım sendeeee :)))) yüksek seslede müzik açarsın tamamdır bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?