Heyecanladran mesaj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bayıldım bu topiğe :roflol:
bende burdan bir mesaj seçip eşime yollayayım bari :jeyyar:
bakalım ne cevap yazacak :jeyyar: :jeyyar:

hehh sende yollaaaaa sonra bu sattee zerrin gibi evinde deprem yarat:))

heee sonrada bütün gece uyutmasın dimiii yok anacım ben almim derbiymiş ateşmiş yok yokkk uyuyan dev bi müddet daha uyanmasın :)

Arkadaşlar bende eşimde işte olduğumuz için mesajı biraz değiştirerek yazdımkaydirigubbakcemile3

Derbilerin en büyüğü bu gece bizde aşkımformamı giyip seni bekleyeceğim :jeyyar:

Not: bekletme beni sahalardan mahrum ederim yoksa senikaydirigubbakcemile3

daha cvp gelmedi ilk defa benden böyle bişey duyuyor 6 aylık evliliğimizde şoka girdi şuanda heralde:roflol:

cemre kızzzz manyadınmıııı yoldan çıkarcak hatun beni yaaa:))))

ayyy siz adamı yoldan çıkarırsınızzz :)

Ay koptum gülmekten :roflol:

ben de mesaj atayım dedim ama teli evde unutmusum :mymeka:

Biz ne yoldan çıkarıcaz ayol her insanın içinde vardır yalnız dışa vurmaya cesaret edemez artıııııı dışarı vurupta tepki alıcağından korkar
Kolalarla şerefe:içelim::roflol:

Düş ne tepkisi alcam kimden alcamm??:))) cesretim benim başka şeylere çalışıyo kuzum bel altına çalışmıyo yaşım küçük ben bilmem benim kocam asker :)

ne ediyonuz kızlar mesajlar ne alemde ben mesaj falan atamayacam valla benim kociş diyarbakıra gitti iş malum...25 gün falan yok..ama mesajlarınızı okumaya devam sonra lazım olcaklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…