Bilmiyorum cnm acaba son aylarda mı çok alınacak ondan mı dedi. Ay zaten bu son gidişimdi muhatap olmamak için neden demedim55 tim oğlumda 80 ile doğurdum şimdi 65 kiloyumsilk üç ay neden alma dedi canım
Anladım canımBilmiyorum cnm acaba son aylarda mı çok alınacak ondan mı dedi. Ay zaten bu son gidişimdi muhatap olmamak için neden demedim
Sen napıyosun kaç gün oldu yumurtlamadan sonraNerde kirmizi cantan Senin
Sen napıyosun kaç gün oldu yumurtlamadan sonra
Belirti varmııı ne sessizsin bu ara belirti
Adet belirtisi demiSen napıyosun kaç gün oldu yumurtlamadan sonra
Belirti varmııı ne sessizsin bu ara beee
Hem cantayi , hemde şaplaģıHakediyolar bunlar çantayı değilmi
Kız nerelerdesin seeen
Beni yazmışsınBenim de test elimde kaldi bikeresindewc test icin girdim , ped takip ciktim.
Hep oluyo gulum uzulme, ya testi yaparsin ertesi gun adet olursun, yada test elinde patlarBeni yazmışsın
Yaa 4 gün kalmıışşş hadi inşallah pozitif le gelllAdet belirtisi demiolmazmiiiii? Kasiklar bacaklar, bell full agriyo 10.gun bitti bugun catlatma ignesinden sonra
Canım senden test filan istediler mi?Bilmiyorum cnm acaba son aylarda mı çok alınacak ondan mı dedi. Ay zaten bu son gidişimdi muhatap olmamak için neden demedim
Ne fenasın sen varya sennOzlemenizi bekledim birazcikNasilsin gùlùm?
İnşallahh almam yoksa vinç gerek bana65 de ne var ki çok iyi:) ama ilki kadar alırsan yok yok alma sakın
İnşallahh bir dahaki ay sağlıklı bebek haberiyle gel buraya inşallahhhhhh bunu bütün kalbimle diliyorumKeşke düzelse ama hiç rastlamadım yükselene kısmet
Dedin dimi ah beni aahhBen sana 2020den itibaren çin takviminden uzak dur ciksa ciksa çaki cikar artik onlarin takviminden demedimmi?
Yooo , tek sen degilsin ,benim de bulaniyo midemAy başka kimsenin bulantısı vs yok mu tek ben mi çekiyorum bunu
Benim ogretmenlerden biri ÇinliDedin dimi ah beni aahh
Neyseki Çinli değilim çakiler onlara kalsın
Ee, catlatma ignesinden 9gun sonra yumurtlama akintisi gibi olandan oldu bndede .ama biliyorum 3-4 subatta adet olcam, gorursun bakYaa 4 gün kalmıışşş hadi inşallah pozitif le gelll
Adet belirtileri oluyo zaten bende tek fark beyaz akıntıydı başkada bişey olmadı
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah sende sağ salim kavuşursun bebeğineİnşallahh bir dahaki ay sağlıklı bebek haberiyle gel buraya inşallahhhhhh bunu bütün kalbimle diliyorumrabbim inşallah unuttursun sana acı günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?