- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Canım giremiyorum pek akşam kardeşimi yolculadik askere annemlerdeyim daha fırsatım kalmiyo buralaraB Beklenenmucizemgeldi sen nerdesin acaba he ben hamile kalınca diğerlerini unutmak yok demedimmi size he demedimmi
Seni gördüm daha iyi oldumOzlemenizi bekledim birazcikNasilsin gùlùm?
Seni gördüm daha iyi oldum
Yok yaBenim ogretmenlerden biri Çinliherkes kaciyo ondan
İnşallahh bebek vardırda olama adetEe, catlatma ignesinden 9gun sonra yumurtlama akintisi gibi olandan oldu bndede .ama biliyorum 3-4 subatta adet olcam, gorursun bak
Sessiz kalıyon kendini özletiyon bize seni seniiinedeeeennnnnnnnnnnmis oooo
Anladım canım merak etmiştim iyimisin diyeCanım giremiyorum pek akşam kardeşimi yolculadik askere annemlerdeyim daha fırsatım kalmiyo buralara
Hayir, haayiirrrr haksizlik buuuuAnladım canım merak etmiştim iyimisin diyeiyiysen sıkıntı yok
Itirazim var, Hamiş dayanismasi var burdaaaaHayir, haayiirrrr haksizlik buuuuensesine saplak gelmeliydiii
Yoookk , degilimmmm , hem bundan sonra da Ben onu aramiyycaammm , o yalvaracak , annecim gel beni araaaa, beni buulll diyeYok ya
İnşallahh bebek vardırda olama adet
Sessiz kalıyon kendini özletiyon bize seni seniii
Benim bile bulaniyo midem.E daha ne deli miden bulansın mı istiyon
Evet verdim c. TesiCanım senden test filan istediler mi?
Hani ayrıntılı tahliller?
Kız adet yaklaşınca mide mi bulanırYooo , tek sen degilsin ,benim de bulaniyo midemadetim yaklastida
Günaydınnnnn
Ayyy canimm özlettin kendini sarılalım hadigeldim geldim, gel bi sariliim sana aa, ne ne vuruyon elime amaa
İyiyim canım sağol halen göğüs ağrısı ile basım dertte ilaçlar iğneler aynı ye iç yat kalk devam bı eksik sadece evde kardescazımAnladım canım merak etmiştim iyimisin diyeiyiysen sıkıntı yok
Kız kardeşi askere gidiyomuş yaa onun bahanesi varda susuyo sen naptın kendini özletmek için sustun seni seniiHayir, haayiirrrr haksizlik buuuuensesine saplak gelmeliydiii
Ben atmam hiçbirinizin pabucunu dama ben ne dedim hamile kalanlar hamile olmayanları unutmayacak dedim dimiItirazim var, Hamiş dayanismasi var burdaaaabugun buna musade ederseekkk, gebe olmayan kardesleriimmm, yaaarinnn , her firsattaaaa, yok gebelik psikolojisiii, yok gebelik hormonlariiii, yok yok uuu, papucumuzu dama atacaklar. Uyaninca Gaza gelin EMÍ gııı?
Yoookk , degilimmmm , hem bundan sonra da Ben onu aramiyycaammm , o yalvaracak , annecim gel beni araaaa, beni buulll diyekisasa kisasssss.10ay bulacakmis gibi belirtiler yasatacam onaa.Haahhh , buay Anne beni buldu diyeceeejkk , hop gecip gidecem yanindan. oda beklesin ayda bir kere Anne yolunu.hiimmmm , cok kizdim onaa .Du ,sen du .
Gelir yaa üzülme 6 aycık zaten şimdi 15 gün karantina da kalacak yatıcak sürekli 15 de gelirken karantina da kalcak 1 ayını yatarak geçirecek öyle askerliğe can kurbanİyiyim canım sağol halen göğüs ağrısı ile basım dertte ilaçlar iğneler aynı ye iç yat kalk devam bı eksik sadece evde kardescazım
Orası öylede işte insan bı burukuyo yok strese girmiyorum yeni rahat da yine de dusunuyo insan aynen ağustosta burda bı gorcek karnım ağzımdaGelir yaa üzülme 6 aycık zaten şimdi 15 gün karantina da kalacak yatıcak sürekli 15 de gelirken karantina da kalcak 1 ayını yatarak geçirecek öyle askerliğe can kurban
Benimde kuzen gitti
Gelirler Allahın izniyle sen şimdi hamilesin ya duyguların depreştiağla ağla dök içini çokta stres yapma bak iyi değil
Kız sen doğurmadan kardeşin burda olcak yaaabizim askerlik daha uzun biz napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?