Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir, haayiirrrr haksizlik buuuuensesine saplak gelmeliydiii
Itirazim var, Hamiş dayanismasi var burdaaaabugun buna musade ederseekkk, gebe olmayan kardesleriimmm, yaaarinnn , her firsattaaaa, yok gebelik psikolojisiii, yok gebelik hormonlariiii, yok yok uuu, papucumuzu dama atacaklar. Uyaninca Gaza gelin EMÍ gııı?

Yok ya

İnşallahh bebek vardırda olama adet

Sessiz kalıyon kendini özletiyon bize seni seniii
Yoookk , degilimmmm , hem bundan sonra da Ben onu aramiyycaammm , o yalvaracak , annecim gel beni araaaa, beni buulll diyekisasa kisasssss.10ay bulacakmis gibi belirtiler yasatacam onaa.Haahhh , buay Anne beni buldu diyeceeejkk , hop gecip gidecem yanindan.oda beklesin ayda bir kere Anne yolunu.hiimmmm , cok kizdim onaa .Du ,sen du .

Ooohh , N Neslhannn kizmis sana, bizi unutursan boyle olur iste
Günaydınnnnn

Yok unutur muyum hiç kız aaa
geldim geldim, gel bi sariliim sana aa, ne ne vuruyon elime amaa
Ayyy canimm özlettin kendini sarılalım hadi
Anladım canım merak etmiştim iyimisin diye iyiysen sıkıntı yok
İyiyim canım sağol halen göğüs ağrısı ile basım dertte ilaçlar iğneler aynı ye iç yat kalk devam bı eksik sadece evde kardescazım

Hayir, haayiirrrr haksizlik buuuuensesine saplak gelmeliydiii
Kız kardeşi askere gidiyomuş yaa onun bahanesi varda susuyo sen naptın kendini özletmek için sustun seni senii
Ben atmam hiçbirinizin pabucunu dama ben ne dedim hamile kalanlar hamile olmayanları unutmayacak dedim dimi
Sen şimdi böyle yaparsan doğunca pataklarsın çocugu beni niye uğraştırdın diye

İyiyim canım sağol halen göğüs ağrısı ile basım dertte ilaçlar iğneler aynı ye iç yat kalk devam bı eksik sadece evde kardescazım
Gelir yaa üzülme 6 aycık zaten şimdi 15 gün karantina da kalacak yatıcak sürekli 15 de gelirken karantina da kalcak 1 ayını yatarak geçirecek öyle askerliğe can kurban
Benimde kuzen gitti
Gelirler Allahın izniyle sen şimdi hamilesin ya duyguların depreşti ağla ağla dök içini çokta stres yapma bak iyi değil
Kız sen doğurmadan kardeşin burda olcak yaaa bizim askerlik daha uzun biz napak

Orası öylede işte insan bı burukuyo yok strese girmiyorum yeni rahat da yine de dusunuyo insan aynen ağustosta burda bı gorcek karnım ağzımda Allah'ın izniyle gtisin gelsinler sagsalim cümlesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…