Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar okudum yazışmaları ama yazamadım. Sanırım abim boşanıyor. O yüzden baya kötü günler geçiriyorum. Ayrıca bugünde hastalandım
Canım benim yaa
Ne desem bilemedim ki şimdi ama biz hep burdayız bunu unutma olurmu dertkeşmek istersen hep yanındayız bi dahaki ay inşallah sanada nasip olur sağlıklı bir bebek canım benim

Geldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm ki
Çok geçmiş olsun canım. Hiç üzülme nasibi varsa o bebek gelecek.Sen üzme kendini. Üzünce bir şey değişecek mi? Hayır. Şuan tedavini ol rahatına bak.
Her şeyin bir zamanı vardır

Şimdiden bebek battaniyeleri yapıyor babaannemiz. Anneannemiz yelekler örmeye başladı.
Neler alınacak hepsi planlanıyor.
Eşim evin tek oğlu. Akrabalar tarafından da çok sevilir. Hediyeler başladı

Ben buradayım şekerim
Sabah bulantılarına devam. Gaza devam.
Kahveyi çok özledim. Hiç alışkın değilim bu kadar kahvesizliğe.
Cinsiyet tahminleri yapıp duruyoruz
Neye göre cinsiyet tahmini yapıyonuz kız banada öğret
Benim oğlum çin takvimine göre tutuyo buda erkek görünüyo gerçi sağlıklı olsun da hiççç farketmez banaa

Burdayım canım uyuyup uyanıp duruyorum hiç bulantım yok. Ama sürekli uyukluyorm. Sen nasılsın napıyosn
Bendede bulantı yok çok az bi halsizim o kadar korayda yaşadıklarımı bunda yaşamıyorum bulantı felan yok hiç inşallah da olmaz oğluma vakit ayıramam öyle olsam

Bendede bulantı yok çok az bi halsizim o kadar korayda yaşadıklarımı bunda yaşamıyorum bulantı felan yok hiç inşallah da olmaz oğluma vakit ayıramam öyle olsam
İnşallah canım yaa böyle devam inşallah. dr bana ilk 3 ay kilo alma dedi siz ilk hamilelikte aldınız mıı

İnşallah canım yaa böyle devam inşallah. dr bana ilk 3 ay kilo alma dedi siz ilk hamilelikte aldınız mıı
Kız ben çok kiloluyum yememe dikkat ediyorum artık. İlk 3 ay 3-4 kilo vermek bile istiyorum değil ki almak.
Oğlumdada böyleydi 10 kilo alarak tamamlamıştım
Bol bol fındık ceviz yoğurt bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…