Canım benim yaaKızlar okudum yazışmaları ama yazamadım. Sanırım abim boşanıyor. O yüzden baya kötü günler geçiriyorum. Ayrıca bugünde hastalandım
Çok geçmiş olsun canım. Hiç üzülme nasibi varsa o bebek gelecek.Sen üzme kendini. Üzünce bir şey değişecek mi? Hayır. Şuan tedavini ol rahatına bak.Geldim doktordan kist olmuş benim tedavi iptal doğum kontrol verdi o kadar üzgünüm ki
Ben buradayım şekerimKızlaar nerdesinizzzJOYz E EbrarAsell @kediseverkadin B Bilgi012 ve diğer baaağğyanlar nerdensizzz napıyonuz nasıl gidiyor H Hafsa
Burdayım canım uyuyup uyanıp duruyorum hiç bulantım yok. Ama sürekli uyukluyorm. Sen nasılsın napıyosnKızlaar nerdesinizzzJOYz E EbrarAsell @kediseverkadin B Bilgi012 ve diğer baaağğyanlar nerdensizzz napıyonuz nasıl gidiyor H Hafsa
Neye göre cinsiyet tahmini yapıyonuz kızBen buradayım şekerim
Sabah bulantılarına devam. Gaza devam.
Kahveyi çok özledim. Hiç alışkın değilim bu kadar kahvesizliğe.
Cinsiyet tahminleri yapıp duruyoruz
Bendede bulantı yok çok az bi halsizim o kadar korayda yaşadıklarımı bunda yaşamıyorum bulantı felan yok hiçBurdayım canım uyuyup uyanıp duruyorum hiç bulantım yok. Ama sürekli uyukluyorm. Sen nasılsın napıyosn
İnşallah canım yaa böyle devam inşallah. dr bana ilk 3 ay kilo alma dedi siz ilk hamilelikte aldınız mııBendede bulantı yok çok az bi halsizim o kadar korayda yaşadıklarımı bunda yaşamıyorum bulantı felan yok hiçinşallah da olmaz oğluma vakit ayıramam öyle olsam
Buralardayım canım arada bakıyorum. Kitap okumaya daldımKızlaar nerdesinizzzJOYz E EbrarAsell @kediseverkadin B Bilgi012 ve diğer baaağğyanlar nerdensizzz napıyonuz nasıl gidiyor H Hafsa
Kız ben çok kiloluyum yememe dikkat ediyorum artık. İlk 3 ay 3-4 kilo vermek bile istiyorum değil ki almak.İnşallah canım yaa böyle devam inşallah. dr bana ilk 3 ay kilo alma dedi siz ilk hamilelikte aldınız mıı
55 tim oğlumda 80 ile doğurdum şimdi 65 kiloyumsİnşallah canım yaa böyle devam inşallah. dr bana ilk 3 ay kilo alma dedi siz ilk hamilelikte aldınız mıı
Neden böyle düşündünNasılsınız kızlar benim miniğim gidecek sanırım
O nedemek canım allah korusunNasılsınız kızlar benim miniğim gidecek sanırım
Ben burdayım canımm iyiyim sen nasılsın senin nasıl gidiyo asılKızlaar nerdesinizzzJOYz E EbrarAsell @kediseverkadin B Bilgi012 ve diğer baaağğyanlar nerdensizzz napıyonuz nasıl gidiyor H Hafsa
65 de ne var ki çok iyi:) ama ilki kadar alırsan yok yok alma sakın55 tim oğlumda 80 ile doğurdum şimdi 65 kiloyumsilk üç ay neden alma dedi canım
Testler ne durumda hiç resim atmıyon zalımBuralardayım canım arada bakıyorum. Kitap okumaya daldım
Bilmiyorum ki nasıl gidiyo bulantı bişey yok hiç hamile gibi hissetmiyom kendimiBen burdayım canımm iyiyim sen nasılsın senin nasıl gidiyo asıl
Daha önce de yazmıştım dış gebelik olabilirmiş diye dün tekrar beta bakıldı 386 dan 326 ya düşmüş doktor kimyasal düşer dediNeden böyle düşündün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?