E daha ne deli miden bulansın mı istiyonBilmiyorum ki nasıl gidiyo bulantı bişey yok hiç hamile gibi hissetmiyom kendimi
Sen erkek olduğunu nereden tahmin ediyorsunNeye göre cinsiyet tahmini yapıyonuz kızbanada öğret
Benim oğlum çin takvimine göre tutuyo buda erkek görünüyo gerçi sağlıklı olsun da hiççç farketmez banaa
YaaaDaha önce de yazmıştım dış gebelik olabilirmiş diye dün tekrar beta bakıldı 386 dan 326 ya düşmüş doktor kimyasal düşer dedi
Çin takvimi varya ordan bakmıştım inanmıyorum ona ama zevkli oluyo bakması gir bak çin takvimi diyeSen erkek olduğunu nereden tahmin ediyorsun
Sağlıklı olsun da benim aklım biraz kıza gidiyor
Bulanmasınnn böyle iyiiiE daha ne deli miden bulansın mı istiyon
İstediğin test olsunTestler ne durumda hiç resim atmıyon zalım
Keşke düzelse ama hiç rastlamadım yükselene kısmetYaaa
Üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum yaa
Keşke bi mucize olsada düzelse
YaaDaha önce de yazmıştım dış gebelik olabilirmiş diye dün tekrar beta bakıldı 386 dan 326 ya düşmüş doktor kimyasal düşer dedi
Ay kız çıktıÇin takvimi varya ordan bakmıştım inanmıyorum ona ama zevkli oluyo bakması gir bak çin takvimi diye
Evet tek sevindiğim buYaahele bir iki gün daha geçsin ama kimyasal ve vücut kendi atacaksa bu da iyi hemen üstüne hamile kalabilirsin inşallah benim daha önce sıkıntı oldu keşke vücut kendi ataydı dedim
YAA
Bakalım bakalım ne olcakAy kız çıktı
Ben sana 2020den itibaren çin takviminden uzak dur ciksa ciksa çaki cikar artik onlarin takviminden demedimmi?Neye göre cinsiyet tahmini yapıyonuz kızbanada öğret
Benim oğlum çin takvimine göre tutuyo buda erkek görünüyo gerçi sağlıklı olsun da hiççç farketmez banaa
Ben burdayım canımm iyiyim sen nasılsın senin nasıl gidiyo asıl
Nerde kirmizi cantan SeninTestler ne durumda hiç resim atmıyon zalım
Kız nerelerdesin seeenBende geldiiimmmm
Ay hadi inşallah sağlıklaBakalım bakalım ne olcak
Benim kuzende hamile hesapladı kız cıktı sonra ultrason dada kız cıktı
Hakediyolar bunlar çantayı değilmiNerde kirmizi cantan Senin
Öyle miii bana da çok zayıfsın ama bu 3 ay kilo alma dedi. Snr ki aylar çok mu alıyoruz. Verirsn inşallah cnm dikkat et güzel beslenKız ben çok kiloluyum yememe dikkat ediyorum artık. İlk 3 ay 3-4 kilo vermek bile istiyorum değil ki almak.
Oğlumdada böyleydi 10 kilo alarak tamamlamıştım
Bol bol fındık ceviz yoğurt bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?