Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer yoksa da umudunu kaybetme bak anlattın rabbim tez zamanda hayırlı zamanda versin canım
Bakalım inşallah yarın tekrar test yapcam atarım buraya perşembe negatifti dahada yapmadım ama adet olmayınca insan yine bi umut bekliyo yarın sabah çıkmazsa bişey dr gitcem inşallah kist falan olmamıştır

Guzel bakan guzel gorur tesekkur ederizHosgeldin Amaaaa, N Neslhannn in kirmizi cantayi ve şaplaģı da var

Şuan o doğum kontrol hapını gözyaşları eşliğinde içiyorum her gün Yaklaşık iki senedir en yıkık zamanlarımı yaşıyorum sanki bütün umutlarım tükenmiş gibi ama yine de Allah büyüktürDilerim bu ay kurtulurum bu kistten daha fazla uzamaz umarım
Çok teşekkürler desteğin için

Hem hüzün , hem umut , hem huzur buldum okurken. Saglikli, hayirli, huzurlu ,uzun omru olsun kizinizin (o ukala dr.a sövdüm cok pis sövdüm)

Merhaba kızlar.dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bı kaç gün ilacımı içmeyi unuttuğum için ara kanamam oldu ama ilacı içmeye devam ettim kutu bitti fakat 5 gün oldu tekrar âdet olmadım hamile olma ihtimalim varmı sizce? Yoksa ara kanamadan dolayı mı gecikti?

Hem hüzün , hem umut , hem huzur buldum okurken. Saglikli, hayirli, huzurlu ,uzun omru olsun kizinizin (o ukala dr.a sövdüm cok pis sövdüm)

Ama, biz artik kistlerede , adetlerede negative testlerede guluyoz

1)Hem bikerem ben saplak yedim.bak bòyle yaptilar bana . 2)kardescigini Rabbim kazalardan belalardan korusun 3)kiz olursa boyleee oglan olursa boyleee patakûteeeee

Banada doktor tüp bebek bile zor artık dedi 5 yılın sonun da
Şimdi çok şükür 2. Ye hamileyim biri soğan kürü biri bal tarçın çörek otu kürü ile oldu bin şükür vesile tabiki ama tedbir bizden takdir rabbimden sağlıkla büyüsün prenses

Bende ara verirsem olmaz dedim oğlum 14 aylık emiyo ve hamileyim rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh canım

Rabbim sanada nasip etsin bal damlam en kısa zamanda bu göz yaşların mutluluk göz yaşı olsun bir dahaki ay inşallah canımm

Olsun be buda geçecek Rabbim sana bütün üzüntülerini unuttursun inşallah yavrunu kucağına aldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…