Bakalım inşallah yarın tekrar test yapcam atarım buraya perşembe negatifti dahada yapmadım ama adet olmayınca insan yine bi umut bekliyo yarın sabah çıkmazsa bişey dr gitcem inşallah kist falan olmamıştır
Ben bilmiyorum canim bakmadım hiç daha hele bı kesesini kalbini duyuyum az kaldı şafak son 1 günKızlar bu çin takvimi doğruluğu nedir? Bilgisi olan var mı?
Guzel bakan guzel gorurSelamün aleyküm kızlar oh beee sonunda bitirdim yazışmaları dün gece tevafuk denk geldim yıllardır girerim kadınlar klubüne böylesini görmedim içim ferahladı resmen N NeslhannnJOYz E EbrarAsell çok güzel bi topik olmuş gerçekten Allah cc Razı olsun sizden
Şuan o doğum kontrol hapını gözyaşları eşliğinde içiyorum her günSeni o kadar iyi anlıyorumki içimde hissediyorum resmen üzüntünü çok normal sakın vazgeçme istemekten bende geçen sene günüm geçip bebek beklerken nur topu gibi kistim olmuştu iyi ağladıydım varya bende ağlamazsam rahtlayamıyorum her tüp bebek negatifle sonuçlanınca eve gelip hğngür hğngür ağlardım üzüntümü dibine kadar yaşardım ertesi güne sanki yaşamamış gibi çıkardım ama hiç isyan etmedim ağlarken bile du ederdim kun fe yekğn Rabbim sen yoktan var edensin ol dersen olur diye
Hem hüzün , hem umut , hem huzur buldum okurken. Saglikli, hayirli, huzurlu ,uzun omru olsun kizinizinBende biraz bahsedeyim size kendimdende belki birilerine umut olur 13 senemizi devirceğiz evlilikte 34 yaşındayım eşimde sperm düşüklüğü ve hız hareket sorunu bendede yumurta rezervi azlığı 8 sene dile kolay 8 sene evlat hasretiyle imtihn olduk 3 kez tüp bebek denedik ve bir sürü doğal yöntem hepsinde sonuç negatif hatta son tüp bebek denememizde embriyo bile oluşmamışdı iğneler ilaçlar psikoloji yerle yeksandı sonra 3 ay sonra günüm geçti 3 gün ama hiççç ihrtimal vermiyorum sigara bırakma ilacı kullanıyorum dedim gidim test yapim de nasılsa hemen adet olurum psikojim rahatlar evimde hastanenin arkasında acilinden geçerken test almaya bi sorim dedim kan vermeyi onlarda aldı sonra testi alıp eve geldim yaptım koydum kenara elimi falan yıkıyorum bi baktım 2 çizgi kopkoyu ben şok nasıl ağlıyorum ama Allahım çift çizgiyi gördümya ölsemde gam yemem diye 8 sene bir kez bile görmedim silik bile sonra kan sonucum 717 çıkmıştı ve mutku son bir kızım oldu ve enson bir dr normal yolla %10 demişti ukalaca ve Rabbim bana o geniş hazinesinden nasip etti o 8 seneye öyle acılar yorgunluklar ağlamalar vazgeçmeler dayanamayıp tekrar başdan başlamalar anlatsam bitmez sakın yılmayın vazgeçmeyin o bırakınca olur diyenlerede sakın inanmayın öle birşey hiç yaşamadım her ay ilk günki gibi ümit ederdim adet olur bidaha başlardım ümit etmeye oyüzden ama şöyle birşey olabiliyo 8 sene öyle şeyler denedimki yapacaklarımın hepsi biymişti onun rhatlığı vardı içimde sadece bi tüp bebeğide tekrar kaldırcak gücüm yoktu Rabbim ümidimi kaybetmicem menepoza girene kadar hazinenden istiyorum çok şükür elhamdülillah
Hem hüzün , hem umut , hem huzur buldum okurken. Saglikli, hayirli, huzurlu ,uzun omru olsun kizinizinBende biraz bahsedeyim size kendimdende belki birilerine umut olur 13 senemizi devirceğiz evlilikte 34 yaşındayım eşimde sperm düşüklüğü ve hız hareket sorunu bendede yumurta rezervi azlığı 8 sene dile kolay 8 sene evlat hasretiyle imtihn olduk 3 kez tüp bebek denedik ve bir sürü doğal yöntem hepsinde sonuç negatif hatta son tüp bebek denememizde embriyo bile oluşmamışdı iğneler ilaçlar psikoloji yerle yeksandı sonra 3 ay sonra günüm geçti 3 gün ama hiççç ihrtimal vermiyorum sigara bırakma ilacı kullanıyorum dedim gidim test yapim de nasılsa hemen adet olurum psikojim rahatlar evimde hastanenin arkasında acilinden geçerken test almaya bi sorim dedim kan vermeyi onlarda aldı sonra testi alıp eve geldim yaptım koydum kenara elimi falan yıkıyorum bi baktım 2 çizgi kopkoyu ben şok nasıl ağlıyorum ama Allahım çift çizgiyi gördümya ölsemde gam yemem diye 8 sene bir kez bile görmedim silik bile sonra kan sonucum 717 çıkmıştı ve mutku son bir kızım oldu ve enson bir dr normal yolla %10 demişti ukalaca ve Rabbim bana o geniş hazinesinden nasip etti o 8 seneye öyle acılar yorgunluklar ağlamalar vazgeçmeler dayanamayıp tekrar başdan başlamalar anlatsam bitmez sakın yılmayın vazgeçmeyin o bırakınca olur diyenlerede sakın inanmayın öle birşey hiç yaşamadım her ay ilk günki gibi ümit ederdim adet olur bidaha başlardım ümit etmeye oyüzden ama şöyle birşey olabiliyo 8 sene öyle şeyler denedimki yapacaklarımın hepsi biymişti onun rhatlığı vardı içimde sadece bi tüp bebeğide tekrar kaldırcak gücüm yoktu Rabbim ümidimi kaybetmicem menepoza girene kadar hazinenden istiyorum çok şükür elhamdülillah
Ama, biz artik kistlerede , adetlerede negative testlerede guluyozSeni o kadar iyi anlıyorumki içimde hissediyorum resmen üzüntünü çok normal sakın vazgeçme istemekten bende geçen sene günüm geçip bebek beklerken nur topu gibi kistim olmuştu iyi ağladıydım varya bende ağlamazsam rahtlayamıyorum her tüp bebek negatifle sonuçlanınca eve gelip hğngür hğngür ağlardım üzüntümü dibine kadar yaşardım ertesi güne sanki yaşamamış gibi çıkardım ama hiç isyan etmedim ağlarken bile du ederdim kun fe yekğn Rabbim sen yoktan var edensin ol dersen olur diye
1)Hem bikerem ben saplak yedim.bak bòyle yaptilar banaKız kardeşi askere gidiyomuş yaa onun bahanesi varda susuyo sen naptın kendini özletmek için sustun seni senii
Ben atmam hiçbirinizin pabucunu dama ben ne dedim hamile kalanlar hamile olmayanları unutmayacak dedim dimi
Sen şimdi böyle yaparsan doğunca pataklarsın çocugu beni niye uğraştırdın diye
Ooo nesemiz gelmiş1)Hem bikerem ben saplak yedim.bak bòyle yaptilar bana. 2)kardescigini Rabbim kazalardan belalardan korusun 3)kiz olursa boyleee oglan olursa boyleee patakûteeeee
Kız adet yaklaşınca mide mi bulanır
Bal kardesim.Ooo nesemiz gelmişsağol canimm Allah razı olsun
Banada doktor tüp bebek bile zor artık dedi 5 yılın sonun daBende biraz bahsedeyim size kendimdende belki birilerine umut olur 13 senemizi devirceğiz evlilikte 34 yaşındayım eşimde sperm düşüklüğü ve hız hareket sorunu bendede yumurta rezervi azlığı 8 sene dile kolay 8 sene evlat hasretiyle imtihn olduk 3 kez tüp bebek denedik ve bir sürü doğal yöntem hepsinde sonuç negatif hatta son tüp bebek denememizde embriyo bile oluşmamışdı iğneler ilaçlar psikoloji yerle yeksandı sonra 3 ay sonra günüm geçti 3 gün ama hiççç ihrtimal vermiyorum sigara bırakma ilacı kullanıyorum dedim gidim test yapim de nasılsa hemen adet olurum psikojim rahatlar evimde hastanenin arkasında acilinden geçerken test almaya bi sorim dedim kan vermeyi onlarda aldı sonra testi alıp eve geldim yaptım koydum kenara elimi falan yıkıyorum bi baktım 2 çizgi kopkoyu ben şok nasıl ağlıyorum ama Allahım çift çizgiyi gördümya ölsemde gam yemem diye 8 sene bir kez bile görmedim silik bile sonra kan sonucum 717 çıkmıştı ve mutku son bir kızım oldu ve enson bir dr normal yolla %10 demişti ukalaca ve Rabbim bana o geniş hazinesinden nasip etti o 8 seneye öyle acılar yorgunluklar ağlamalar vazgeçmeler dayanamayıp tekrar başdan başlamalar anlatsam bitmez sakın yılmayın vazgeçmeyin o bırakınca olur diyenlerede sakın inanmayın öle birşey hiç yaşamadım her ay ilk günki gibi ümit ederdim adet olur bidaha başlardım ümit etmeye oyüzden ama şöyle birşey olabiliyo 8 sene öyle şeyler denedimki yapacaklarımın hepsi biymişti onun rhatlığı vardı içimde sadece bi tüp bebeğide tekrar kaldırcak gücüm yoktu Rabbim ümidimi kaybetmicem menepoza girene kadar hazinenden istiyorum çok şükür elhamdülillah
Bende ara verirsem olmaz dedim oğlum 14 aylık emiyo ve hamileyim rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh canımVe şimdi gelelim bundan sonraki yaptığım manyaklığa onca sene sonra çoçuğum olunca bende ona haksızlık etmim emzirim diye 2 yıl korumdum sonra 2,5 yıldır istiyorum tık yok tekrar 8 seneye geri döndüm sanki dejavu yaşıyorum adetim son aylarda dengesizleşti şuan adetim ya çok geçti ya az geçti bilemiyorum bi önceki ay döngüm 23. günde olmuş onu baz alırsam çok geçti ama 3 ay öncekini baz alırsam 2 gün geçti bu ayda hiç beklemiyordum annanem vefat etmişti yıkandığım gün özellikle bi çalışma olmadı bu ay geçen pazar şeffaf bide beyaz akıntım başladı adeti beklerken hiç yaşamdım böle bişey akıntılarım koyu olur sonra adet olurdum bu beni şüphelendirdi pazartesi test yaptım negtif sonra sancılar kramplar mide karın şişliği ama kızım 6 aylıktaki gibiyim yine adet olmadım peşembe bi daha yaptım prodüktör almış eşim oda negatif ogün baya ağladım tekrar aynı tongaya düştüm diye hiç bu kadar geçmezdi günüm birtek geçen sene yine bu zamanlar geçmişti kist oluşmuş meğerse öle diye korkuyorum yine
Rabbim sanada nasip etsin bal damlam en kısa zamanda bu göz yaşların mutluluk göz yaşı olsun bir dahaki ay inşallah canımmŞuan o doğum kontrol hapını gözyaşları eşliğinde içiyorum her günYaklaşık iki senedir en yıkık zamanlarımı yaşıyorum sanki bütün umutlarım tükenmiş gibi ama yine de Allah büyüktür Dilerim bu ay kurtulurum bu kistten daha fazla uzamaz umarım
Çok teşekkürler desteğin için
Olsun be buda geçecek Rabbim sana bütün üzüntülerini unuttursun inşallah yavrunu kucağına aldığındaŞuan o doğum kontrol hapını gözyaşları eşliğinde içiyorum her günYaklaşık iki senedir en yıkık zamanlarımı yaşıyorum sanki bütün umutlarım tükenmiş gibi ama yine de Allah büyüktür Dilerim bu ay kurtulurum bu kistten daha fazla uzamaz umarım
Çok teşekkürler desteğin için
Sanki tek ilişkiyle kaldın heeee
İnşallah kuzummRabbim sanada nasip etsin bal damlam en kısa zamanda bu göz yaşların mutluluk göz yaşı olsun bir dahaki ay inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?