Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama zamanı ben Nesliye baskı yapıp duruyodum bugünü de değerlendir diyee o da ha bre beni tek ilişkiyle hamile kalanların sayfalarına eiketliyodu Değerlendirmemek için yani bıkmışmış
AMA, nerden aklina geldi EbrarAsel, kapistirdin bizi demis.ben naaaptiimm , napptiimm hee bana hic calis demedi , simdide test soruyobisey de ona .şaplak olabilir, kirmizi Cantada olabilir.

Biz bidahaki ayada caliscaz .Adamda alisti artik ya, diyoki ,yarislara kadar, beni findik fistikla beslicekmismisin. (postaci ademmi diyomus ne)

Görmedi canım da tüm gece karnım hafif ağrıyıp midem bulandı ne zormuş hamilelik :)
Daha dun gibi ya ,testini atmistin.Bu kadar silik olmasi normal mi , hamilemiyim demistin? aayyy, buyumus ,gorunmusde ,annesinin midesini bulandirirmis.Gulùm , zaten hamilelikte kasik , Karin,bel bacak agrisi normal. An gelir , agrimayabilirde.Korkma.Mesela ben, hamile kaldigimda adet oluyorum sandim siddetli kasik ,bacak agrisi yasadim.Sonra hamilelik kesinlesti , adet tarihim gecti , butun agrilarda bitti.En ufak agri ,bulanti yoktu.ama sona kadar gelemedik ayri konu.Sen kendini ferah tut.Allah cc nazardan , kazadan korusun Seni.

Amin canım evet testimi atmıştım inanamamıştım :) biraz telaşlıyım bu süreçte farkındayım. Benimde adet zamanı 5-6 gün ağrım oldu. Sonra bi anda herşey kesildi demiştim. Bu gece karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. Bana da ağrısa bi dert ağrımasa bi dert :) amin canım çok teşekkür ederim yorumun için. Allah hepimizi korusun

O testi attigindaki yazismalarimizi cok iyi hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…