- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
TÙhhh edepsùzzleeeee , yumurtlama zamaninda kullandiniz enisteleri isiniz bitti demii
Fransizcam yetmiyo anlamiyom sizi
Gicik seyler siziBende de var odaha şimdiden boyleysek haklılar sanki
Olsun,sende ondan onceki aylarda kullanmissindir ,Ben o zaman da kullanmadım tüp bebek olduğundan
Bulamiyom ama ben.bak hele gıııHahahaa o kadar umutsuzdun ki devam etmedin hakkaten
Gecmis olsun gulumDaha önce de yazmıştım dış gebelik olabilirmiş diye dün tekrar beta bakıldı 386 dan 326 ya düşmüş doktor kimyasal düşer dedi
Yumurtlama zamanı ben Nesliye baskı yapıp duruyodum bugünü de değerlendir diyee o da ha bre beni tek ilişkiyle hamile kalanların sayfalarına eiketliyoduFransizcam yetmiyo anlamiyom sizi
AMA, nerden aklina geldi EbrarAsel, kapistirdin bizi demis.ben naaaptiimm , napptiimm heeYumurtlama zamanı ben Nesliye baskı yapıp duruyodum bugünü de değerlendir diyee o da ha bre beni tek ilişkiyle hamile kalanların sayfalarına eiketliyoduDeğerlendirmemek için yani bıkmışmış
Biz bidahaki ayada caliscazValla gına geldiydi be her geceçocuk olmasa sıkıntı yok ama çocuk olunca sıkıntı
Süt içmeye kalkıyo gece oğluşumama çok şükür bunuda atlattım rabbim izin verirde doğurursam sağlıkla inşallah
N NeslhannnSonucta sen devam et dedin ben etmedim ve oldubanane banane ben haklıyım banane
E EbrarAsell kız nerden geldi aklına o birbirimize düşürdün bizi
Ecrin hatırlattı ona o senle karıştırdıAMA, nerden aklina geldi EbrarAsel, kapistirdin bizi demis.ben naaaptiimm , napptiimm heebana hic calis demedi , simdide test soruyo bisey de ona .şaplak olabilir, kirmizi Cantada olabilir.
Yaşlilik iste naparsinEcrin hatırlattı ona o senle karıştırdı
Hahah biz ölek o zamaaanYaşlilik iste naparsin
Hahah biz ölek o zamaaan
Hayat 40indan sonra baslarmis .Hahah biz ölek o zamaaan
Seni kimse gormedimi kuzum burda?Merhaba, 6+4 haftalık hamileyim. Kasıklarımda oturup kalkarken vs ağrılar oluyordu ama son 3 gündür bi ağrım yok bu normal midir?
Görmedi canım da tüm gece karnım hafif ağrıyıp midem bulandı ne zormuş hamilelik :)
Daha dun gibi ya ,testini atmistin.Bu kadar silik olmasi normal mi , hamilemiyim demistin?Görmedi canım da tüm gece karnım hafif ağrıyıp midem bulandı ne zormuş hamilelik :)
Amin canım evet testimi atmıştım inanamamıştım :) biraz telaşlıyım bu süreçte farkındayım. Benimde adet zamanı 5-6 gün ağrım oldu. Sonra bi anda herşey kesildi demiştim. Bu gece karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. Bana da ağrısa bi dert ağrımasa bi dert :) amin canım çok teşekkür ederim yorumun için. Allah hepimizi korusunDaha dun gibi ya ,testini atmistin.Bu kadar silik olmasi normal mi , hamilemiyim demistin?aayyy, buyumus ,gorunmusde ,annesinin midesini bulandirirmis.Gulùm , zaten hamilelikte kasik , Karin,bel bacak agrisi normal. An gelir , agrimayabilirde.Korkma.Mesela ben, hamile kaldigimda adet oluyorum sandim siddetli kasik ,bacak agrisi yasadim.Sonra hamilelik kesinlesti , adet tarihim gecti , butun agrilarda bitti.En ufak agri ,bulanti yoktu.ama sona kadar gelemedik ayri konu.Sen kendini ferah tut. Allah cc nazardan , kazadan korusun Seni.
O testi attigindaki yazismalarimizi cok iyi hatirliyorumAmin canım evet testimi atmıştım inanamamıştım :) biraz telaşlıyım bu süreçte farkındayım. Benimde adet zamanı 5-6 gün ağrım oldu. Sonra bi anda herşey kesildi demiştim. Bu gece karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. Bana da ağrısa bi dert ağrımasa bi dert :) amin canım çok teşekkür ederim yorumun için. Allah hepimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?