Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım
Hem hüzün , hem umut , hem huzur buldum okurken. Saglikli, hayirli, huzurlu ,uzun omru olsun kizinizin (o ukala dr.a sövdüm cok pis sövdüm)
Rabbim sizlerinde kucağını evini şenlendirsin seni okurken çok güldüm eğlendim inşallah sende güzel haberler alırsın 3 şubatta az kaldı bekliyorum merakla topiğin neşesi

Bal kardesim. Sendende razi olsun. Bebeginide senide kardesinide Korusun. Hamileligin huzurla tamamlansin.❣❣❣❣❣❣❣❣
Amin canım sağol bitanem benim dualarına karşılık rabbim senide mukafatlandirsin kuzum tez zamanda inşallah

Yani yapıştıramazsınnn bıktım beeeh diye dolanan sendin buralarda yumurtlama günlerinde
Valla gına geldiydi be her gece çocuk olmasa sıkıntı yok ama çocuk olunca sıkıntı
Süt içmeye kalkıyo gece oğluşum ama çok şükür bunuda atlattım rabbim izin verirde doğurursam sağlıkla inşallah

Ben kurtuldum bacı kardeş olduk 2 ay falan yok dedi gecen gittiğimizde doktor bide 8 aralıktan bu yana zaten iğne ilaç toplama transfer ben rahatladım vallaha hamilelik çok güzelmiş hissetmesemde daha

Benim midem yanıyo ya boğazımda yangısı ta süt de içtim geçmedi daha arada bide gözüm sallaniyo baş dönmesi gibi oturduğum yerde alın sizlere belirtisi

Ben kurtuldum bacı kardeş olduk 2 ay falan yok dedi gecen gittiğimizde doktor bide 8 aralıktan bu yana zaten iğne ilaç toplama transfer ben rahatladım vallaha hamilelik çok güzelmiş hissetmesemde daha
TÙhhh edepsùzzleeeee , yumurtlama zamaninda kullandiniz enisteleri isiniz bitti demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…