Ahh inşallah inşallahOlsun be buda geçecek Rabbim sana bütün üzüntülerini unuttursun inşallah yavrunu kucağına aldığında
Rabbim sizlerinde kucağını evini şenlendirsin seni okurken çok güldüm eğlendim inşallah sende güzel haberler alırsın 3 şubatta az kaldı bekliyorum merakla topiğin neşesiHem hüzün , hem umut , hem huzur buldum okurken. Saglikli, hayirli, huzurlu ,uzun omru olsun kizinizin(o ukala dr.a sövdüm cok pis sövdüm)
Amin canım sağol bitanem benimBal kardesim.Sendende razi olsun. Bebeginide senide kardesinide Korusun. Hamileligin huzurla tamamlansin. ❣❣❣❣❣❣❣❣
Yani yapıştıramazsınnn bıktım beeeh diye dolanan sendin buralarda yumurtlama günlerindeOlsun sonuçta oldu
Valla gına geldiydi be her geceYani yapıştıramazsınnn bıktım beeeh diye dolanan sendin buralarda yumurtlama günlerinde
Hem sen bana o gün yeni yumurtluyon dedin devam et değerlendirmeye dedin bende yok bıktım daha yapmam dedim yapmadım da zatenYani yapıştıramazsınnn bıktım beeeh diye dolanan sendin buralarda yumurtlama günlerinde
Tamam işte sonucta tek değilHem sen bana o gün yeni yumurtluyon dedin devam et değerlendirmeye dedin bende yok bıktım daha yapmam dedim yapmadım da zaten
Evet yapıştırmam lazımdı o mesajı
Sonucta sen devam et dedin ben etmedim ve olduTamam işte sonucta tek değil
Hahahaa o kadar umutsuzdun ki devam etmedin hakkatenSonucta sen devam et dedin ben etmedim ve oldubanane banane ben haklıyım banane
E EbrarAsell kız nerden geldi aklına o birbirimize düşürdün bizi
Aa ilginçmiş kız bende hiç olmazValla gııı, adet yaklasinca bulaniyo hep benim. Heray .hatta adetimin yaklastigini ordan anliyom.
Ben kurtuldum bacı kardeş olduk 2 ay falan yok dedi gecen gittiğimizde doktor bide 8 aralıktan bu yana zaten iğne ilaç toplama transfer ben rahatladım vallaha hamilelik çok güzelmiş hissetmesemde dahaValla gına geldiydi be her geceçocuk olmasa sıkıntı yok ama çocuk olunca sıkıntı
Süt içmeye kalkıyo gece oğluşumama çok şükür bunuda atlattım rabbim izin verirde doğurursam sağlıkla inşallah
Ha, birde ewlenmeden once kusardimda hamile gibiAa ilginçmiş kız bende hiç olmaz
Naptim gene bennnn.Sonucta sen devam et dedin ben etmedim ve oldubanane banane ben haklıyım banane
E EbrarAsell kız nerden geldi aklına o birbirimize düşürdün bizi
TÙhhh edepsùzzleeeee , yumurtlama zamaninda kullandiniz enisteleri isiniz bitti demiiBen kurtuldum bacı kardeş olduk 2 ay falan yok dedi gecen gittiğimizde doktor bide 8 aralıktan bu yana zaten iğne ilaç toplama transfer ben rahatladım vallaha hamilelik çok güzelmiş hissetmesemde daha
Aminn kardesimAmin canım sağol bitanem benimdualarına karşılık rabbim senide mukafatlandirsin kuzum tez zamanda inşallah
Amin ca
Rabbim sizlerinde kucağını evini şenlendirsin seni okurken çok güldüm eğlendim inşallah sende güzel haberler alırsın 3 şubatta az kaldı bekliyorum merakla topiğin nesesi
Len , bu konunun basi nerde ? AaafffffffffOlsun sonuçta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?