Allah razı olsun canım. Sağlıkla kavuşalım inşallahCanııım geç gördüm. Dualarım seninle sağlıkla hızla bebeğinize kavuşunn inşallah
İyiyiz çok şükür cnm ara ara rahatsızlıklar oluyor onaa da şükürAllah razı olsun canım. Sağlıkla kavuşalım inşallahSen nasılsın, bebiş nasıl?
Kaç haftalık oldu? Cinsiyet öğrendiniz mi?İyiyiz çok şükür cnm ara ara rahatsızlıklar oluyor onaa da şükür
Şuan 13+3 cinsiyeti 2 hafta önce kesin olmamakla kız diye tahmin etti dr ama net değil. 2 li test yapmıştık onun sonucu çıktı sorun yok denildi cnm. Ben işi bırakıyorum belim ağrıyor sürekli diye. Bakalım inşallah güzel olur herşey hepimiz içinKaç haftalık oldu? Cinsiyet öğrendiniz mi?
Hadi hayırlısı. Sağlıkla gelsin de inşallah. İş olayını söylemiştin hatırlıyorum. İyi düşünmüşsün hem doğum öncesi dinlenmiş de olursun biraz. Hazırlıklar falan da yoracak. Onlar tatlı telaş ama olsunŞuan 13+3 cinsiyeti 2 hafta önce kesin olmamakla kız diye tahmin etti dr ama net değil. 2 li test yapmıştık onun sonucu çıktı sorun yok denildi cnm. Ben işi bırakıyorum belim ağrıyor sürekli diye. Bakalım inşallah güzel olur herşey hepimiz için
İnşallah canım benimHadi hayırlısı. Sağlıkla gelsin de inşallah. İş olayını söylemiştin hatırlıyorum. İyi düşünmüşsün hem doğum öncesi dinlenmiş de olursun biraz. Hazırlıklar falan da yoracak. Onlar tatlı telaş ama olsun
Ne zaman belli olur haber canım belli olunca mutlaka inşallah güzel haberlerle gelAmin inşallah. Çok sağol canım
Daha iğneleri yapıyorum. Cumartesi ikinci kontrol var. Çatlatma iğnesini veririlerse sanırım p.tesi ya da salı yumurta toplamaya çağırırlar. Biraz daha yolumuz var gibiNe zaman belli olur haber canım belli olunca mutlaka inşallah güzel haberlerle gel
Sonucu güzel olacak allahın izniyle canım değer birazcık sık dişiniDaha iğneleri yapıyorum. Cumartesi ikinci kontrol var. Çatlatma iğnesini veririlerse sanırım p.tesi ya da salı yumurta toplamaya çağırırlar. Biraz daha yolumuz var gibi
Amin canım inşallah. Sen nasılsın? Koray nasıl? Bebik nasıl?Sonucu güzel olacak allahın izniyle canım değer birazcık sık dişinirabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah
Bende iyiyim geçti bulantılarım bayaAmin canım inşallah. Sen nasılsın? Koray nasıl? Bebik nasıl?
Oh çok sevindim. Sıkıntılı kısımları atlatmışsınız hep. Bundan sonrası su gibi berrak geçer gider inşallah, sağ salim kucağına alırsın bebişiBende iyiyim geçti bulantılarım baya
Koray yürümeyi öğrendi kendi kendine takılıyoremziriyodum 1 haftadır ayırma çabalarımız vardı onu da hallettik çok şükür
Bebek de bugün ikili tarama testi vardı onu yaptırdık oda iyi şimdilik Allah'a şükür teşekkür ederim sordugun için
İnşallahhhhhh canım rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh sıkıntısız bi şekildeOh çok sevindim. Sıkıntılı kısımları atlatmışsınız hep. Bundan sonrası su gibi berrak geçer gider inşallah, sağ salim kucağına alırsın bebişi
Amin canım hepimize inşallahİnşallahhhhhh canım rabbim sanada nasip etsin inşallahhhhhh sıkıntısız bi şekilde
Hayırlı Ramazanlar herkese. Benim transfer ertelendi. Her şey yolunda giderse haziranda yapılacak gibi görünüyorB Bilgi012 @kediseverkadin ve diğer kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız cinsiyet öğrenen varmı @NealStreet sen ne yaptın canım herşey yolundadır umarımJOYz sen nasılsın canım nasıl gidiyor
B Bilgi012 @kediseverkadin ve diğer kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız cinsiyet öğrenen varmı @NealStreet sen ne yaptın canım herşey yolundadır umarımJOYz sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Yaa neden ertelendi canımHayırlı Ramazanlar herkese. Benim transfer ertelendi. Her şey yolunda giderse haziranda yapılacak gibi görünüyor
Yok bu ayın sonunda öğrenicez Allah izin verirse canımKıız benim bişey gitmiyor ya nasıl bıraktıysanız aynıyım
Sen öğrendin mi yoksa
Cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?