Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç haftalık oldu? Cinsiyet öğrendiniz mi?
Şuan 13+3 cinsiyeti 2 hafta önce kesin olmamakla kız diye tahmin etti dr ama net değil. 2 li test yapmıştık onun sonucu çıktı sorun yok denildi cnm. Ben işi bırakıyorum belim ağrıyor sürekli diye. Bakalım inşallah güzel olur herşey hepimiz için

Hadi hayırlısı. Sağlıkla gelsin de inşallah. İş olayını söylemiştin hatırlıyorum. İyi düşünmüşsün hem doğum öncesi dinlenmiş de olursun biraz. Hazırlıklar falan da yoracak. Onlar tatlı telaş ama olsun

İnşallah canım benim darısı sana ve herkese. ben Allahın mucizelerine inanıyorum.bizimki öylr oldu

Ne zaman belli olur haber canım belli olunca mutlaka inşallah güzel haberlerle gel
Daha iğneleri yapıyorum. Cumartesi ikinci kontrol var. Çatlatma iğnesini veririlerse sanırım p.tesi ya da salı yumurta toplamaya çağırırlar. Biraz daha yolumuz var gibi

Daha iğneleri yapıyorum. Cumartesi ikinci kontrol var. Çatlatma iğnesini veririlerse sanırım p.tesi ya da salı yumurta toplamaya çağırırlar. Biraz daha yolumuz var gibi
Sonucu güzel olacak allahın izniyle canım değer birazcık sık dişini rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Amin canım inşallah. Sen nasılsın? Koray nasıl? Bebik nasıl?
Bende iyiyim geçti bulantılarım baya
Koray yürümeyi öğrendi kendi kendine takılıyor emziriyodum 1 haftadır ayırma çabalarımız vardı onu da hallettik çok şükür
Bebek de bugün ikili tarama testi vardı onu yaptırdık oda iyi şimdilik Allah'a şükür teşekkür ederim sordugun için

Oh çok sevindim. Sıkıntılı kısımları atlatmışsınız hep. Bundan sonrası su gibi berrak geçer gider inşallah, sağ salim kucağına alırsın bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…