Kendiliğinden oluyo o canım ya bile bile ben de becerebildigim bişey değildi yıllardır. Ama baktım çok üstüne düştükçe bişeyler çıkıyo ikide bir eeeh dedim artık yeter. Herşey çocuk demek mi. Hayat kaçıyor mutsuzlaşıyorum. E böyle oldukça hiç olmuyo.Daha iyi hissedeceksen iyi yapmışsın. Aslında hepimizin yapması gerek o da işte irade :/ Hakkında hayırlısı olur inşallah
Çok haklısın. Sonuna kadar katılıyorum ama o kafaya gelebilmek müthiş zorKendiliğinden oluyo o canım ya bile bile ben de becerebildigim bişey değildi yıllardır. Ama baktım çok üstüne düştükçe bişeyler çıkıyo ikide bir eeeh dedim artık yeter. Herşey çocuk demek mi. Hayat kaçıyor mutsuzlaşıyorum. E böyle oldukça hiç olmuyo.
Vardida , burdaki bi Arkadasim bebegini kaybetti. Sureklide yaziyoruz ozelden.gordukce uzulmesin diye sildim.Vay anasını. O tarihlerde çağırdılar bizi işte bakalım beklemedeyiz. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun ben artık nasıl dua edeceğimi şaşırdım. Senin gebelik takvimin yok muydu ya ben yanlış mı hatırlıyorum?
Yapma yaVardida , burdaki bi Arkadasim bebegini kaybetti. Sureklide yaziyoruz ozelden.gordukce uzulmesin diye sildim.
Aynen canım benÇok haklısın. Sonuna kadar katılıyorum ama o kafaya gelebilmek müthiş zor
de anlamazdım nasıl başardıklarını kendiliğinden olan bi kafaymış buÇok haklısın. Sonuna kadar katılıyorum ama o kafaya gelebilmek müthiş zor
Tesekkur ederim kuzum ☺Yapma yaNe kadar ince düşüncelisin
Nası yaniiii? Nasi gormediiikkkHayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Bu topik artik ölūNe samimi bir topik olmuş, hepsini okuyamadım var mı bebek haberlerini alan:)
Rabbim sana en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallahhe şey bende uğurunuza bulanayım diye size bi sürtünmüştüm ama daha işe yaramadı.Paçanıza yapışıp iç peşinizden ayrılmamammı gerek acabaa, bende buranın uğurundan istiyorum
Merhaba cnm bebek iyi şükür işi bırakmayı düşünüyorum çok yoruluyorum diye. Şuan 11+3 salı kontrol vardı dr önde gidiyor dedi. Benim erken döllenme oldu belki ondan. Sen nasılsın arada bakıyorum sana rahim filmi çekmişsin sorun yokmuş şükür. Eşinin değerleri konusunda üzülme. 2 ay snr test bence erken sperm yenilenmesi 3 ay diyor drlar. Ayrıca ol diyen Allah sadece 1 spermle oldurur. Girdiğiniz tüp bebek yolunda inşallah yorulmadan tek seferde sağlıklı olur herşey. Diğer kızlar nasıllar iyiler inşallahJOYz sen kullanıcı adını mı değiştirdin?
N Neslhannn niyaptıng?
B Bilgi012 bebik nasıl, her şey nasıl, kaç haftalık oldu?
@Beklenenmucizemgeldi nerlerde? Hesabı pasif
E EbrarAsell sende ne var ne yok? Bizi vıjt diye tüpe yönlendirdi ürolog son spermiogramdan sonra, dedim miydi sana?
İhtiyacınız yoksa iyi düşünmüşsün. Yoruluyordun zaten. Daha da zorlaşacak aylar ilerledikçe. Ya biz epey strese sıkıntıya girdik. Ben 4 ay sonra 34 yaşımdayım. İki kadın doğum uzmanı, bir ürolog gördü sonuçları. Hepsi aynı şeyi söyledi. Beklesek belki düzelecekti değerler bilemiyoruz ama aynı şekilde geriye gitme ihtimali de var. O riski de göze alamdık. Hayırlısı olur inşallah bakalım. Cinsiyet öğrenince yazsana bizeMerhaba cnm bebek iyi şükür işi bırakmayı düşünüyorum çok yoruluyorum diye. Şuan 11+3 salı kontrol vardı dr önde gidiyor dedi. Benim erken döllenme oldu belki ondan. Sen nasılsın arada bakıyorum sana rahim filmi çekmişsin sorun yokmuş şükür. Eşinin değerleri konusunda üzülme. 2 ay snr test bence erken sperm yenilenmesi 3 ay diyor drlar. Ayrıca ol diyen Allah sadece 1 spermle oldurur. Girdiğiniz tüp bebek yolunda inşallah yorulmadan tek seferde sağlıklı olur herşey. Diğer kızlar nasıllar iyiler inşallahcinsiyet öğrenen olursa yazsın bakalım bu ay yoğunluğu nasıl. Diğer arkadaşlarda tez zamanda bunlara ortak olsun inşallah hepinizi seviyorum
Amin canım inşallah, rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat olsunRabbim sana en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah
amin canım inşallah.Amin canım inşallah, rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
Zormu geçiyor, bak bak gelmeden yaramazlığa başlamışamin canım inşallah.
Beni çok uğraştırıyor sıpa
Buradakiler bilir. Ben çok zor geçiriyorum daha yeni yeni hafifliyordu ki bu sefer baş dönmeleri başladıZormu geçiyor, bak bak gelmeden yaramazlığa başlamış
Evet cnm anladım osun:)) ihtiyaç var mı varr ama verimsiz çalışıyorum.keşke çalışsam. Sizin için inşallah hayırlısı en güzeli en kısa zamanda olsuuumİhtiyacınız yoksa iyi düşünmüşsün. Yoruluyordun zaten. Daha da zorlaşacak aylar ilerledikçe. Ya biz epey strese sıkıntıya girdik. Ben 4 ay sonra 34 yaşımdayım. İki kadın doğum uzmanı, bir ürolog gördü sonuçları. Hepsi aynı şeyi söyledi. Beklesek belki düzelecekti değerler bilemiyoruz ama aynı şekilde geriye gitme ihtimali de var. O riski de göze alamdık. Hayırlısı olur inşallah bakalım. Cinsiyet öğrenince yazsana bizeKullanıcı adım değişti bu ara. Ben terelellidenhalliceym
Ah benim annemde öyle gecirmiş 2 hamileliğini çok zor olduğunu hep söylerdi. Allah yardımcın olsun. Kucağına aldığında hepsini unutucaksınBuradakiler bilir. Ben çok zor geçiriyorum daha yeni yeni hafifliyordu ki bu sefer baş dönmeleri başladı
Mide bulantısı mide yanması mahfediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?