Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha iyi hissedeceksen iyi yapmışsın. Aslında hepimizin yapması gerek o da işte irade :/ Hakkında hayırlısı olur inşallah
Kendiliğinden oluyo o canım ya bile bile ben de becerebildigim bişey değildi yıllardır. Ama baktım çok üstüne düştükçe bişeyler çıkıyo ikide bir eeeh dedim artık yeter. Herşey çocuk demek mi. Hayat kaçıyor mutsuzlaşıyorum. E böyle oldukça hiç olmuyo.

Çok haklısın. Sonuna kadar katılıyorum ama o kafaya gelebilmek müthiş zor

Vardida , burdaki bi Arkadasim bebegini kaybetti. Sureklide yaziyoruz ozelden.gordukce uzulmesin diye sildim.

he şey bende uğurunuza bulanayım diye size bi sürtünmüştüm ama daha işe yaramadı. Paçanıza yapışıp iç peşinizden ayrılmamammı gerek acabaa, bende buranın uğurundan istiyorum
Rabbim sana en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah

Merhaba cnm bebek iyi şükür işi bırakmayı düşünüyorum çok yoruluyorum diye. Şuan 11+3 salı kontrol vardı dr önde gidiyor dedi. Benim erken döllenme oldu belki ondan. Sen nasılsın arada bakıyorum sana rahim filmi çekmişsin sorun yokmuş şükür. Eşinin değerleri konusunda üzülme. 2 ay snr test bence erken sperm yenilenmesi 3 ay diyor drlar. Ayrıca ol diyen Allah sadece 1 spermle oldurur. Girdiğiniz tüp bebek yolunda inşallah yorulmadan tek seferde sağlıklı olur herşey. Diğer kızlar nasıllar iyiler inşallah cinsiyet öğrenen olursa yazsın bakalım bu ay yoğunluğu nasıl. Diğer arkadaşlarda tez zamanda bunlara ortak olsun inşallah hepinizi seviyorum

İhtiyacınız yoksa iyi düşünmüşsün. Yoruluyordun zaten. Daha da zorlaşacak aylar ilerledikçe. Ya biz epey strese sıkıntıya girdik. Ben 4 ay sonra 34 yaşımdayım. İki kadın doğum uzmanı, bir ürolog gördü sonuçları. Hepsi aynı şeyi söyledi. Beklesek belki düzelecekti değerler bilemiyoruz ama aynı şekilde geriye gitme ihtimali de var. O riski de göze alamdık. Hayırlısı olur inşallah bakalım. Cinsiyet öğrenince yazsana bize Kullanıcı adım değişti bu ara. Ben terelellidenhalliceym

Evet cnm anladım osun:)) ihtiyaç var mı varr ama verimsiz çalışıyorum.keşke çalışsam. Sizin için inşallah hayırlısı en güzeli en kısa zamanda olsuuum geçen kontrolde ben sorunca düzlük var sanki kız dedi ama erken daha falan yaptı. Bakalım 4 hafta snr tekrar gidicem. Sen de aşamaları paylaş cnm merak ediyorum seni

Buradakiler bilir. Ben çok zor geçiriyorum daha yeni yeni hafifliyordu ki bu sefer baş dönmeleri başladı
Mide bulantısı mide yanması mahfediyor beni
Ah benim annemde öyle gecirmiş 2 hamileliğini çok zor olduğunu hep söylerdi. Allah yardımcın olsun. Kucağına aldığında hepsini unutucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…