Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlığın daha önemli canım ya. Bir de bebek için enerji de lazım olacak sana. Ayy hadi bakalım. Haber vereceğim ben yine gelişmeleri. İnşallah sağlıkla, hayırla olur. Dua et sen de

Benim durumlar fena canım koray yürüyo peşinden ayrılamıyorum
Bulantılar felan telefonla pek ilgilenmiyorum sen nasılsın napıyosun
Koray'ın başına geleceklerden haberi yok, doya doya yürüsün şimdi Bildiğin gibi yerimizde saymaca. Allah sağlık versin de

Koray'ın başına geleceklerden haberi yok, doya doya yürüsün şimdi Bildiğin gibi yerimizde saymaca. Allah sağlık versin de
Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallahhhhhh canım benim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar

Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallahhhhhh canım benim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar
Amin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Bakalım tüplü müplü bir şeyler olacak gibi bu ay sonunda

N Neslhannn E EbrarAsell B Bilgi012 kızlar bugün tüp bebek için iğnelere başladım. Dua edin benim için. Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alabiliriz inşallah bu ilk tedaviyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…