Sağlığın daha önemli canım ya. Bir de bebek için enerji de lazım olacak sana. Ayy hadi bakalım. Haber vereceğim ben yine gelişmeleri. İnşallah sağlıkla, hayırla olur. Dua et sen deEvet cnm anladım osun:)) ihtiyaç var mı varr ama verimsiz çalışıyorum.keşke çalışsam. Sizin için inşallah hayırlısı en güzeli en kısa zamanda olsuuumgeçen kontrolde ben sorunca düzlük var sanki kız dedi ama erken daha falan yaptı. Bakalım 4 hafta snr tekrar gidicem. Sen de aşamaları paylaş cnm merak ediyorum seni
Ediyorum canım güzel haberlerle gel inşallahSağlığın daha önemli canım ya. Bir de bebek için enerji de lazım olacak sana. Ayy hadi bakalım. Haber vereceğim ben yine gelişmeleri. İnşallah sağlıkla, hayırla olur. Dua et sen de
İnşallah canım.Ah benim annemde öyle gecirmiş 2 hamileliğini çok zor olduğunu hep söylerdi. Allah yardımcın olsun. Kucağına aldığında hepsini unutucaksın
A aaa,
Oda bir ihtimal tabiiYazılırsa hortlayabilir tekrar:)
Ben hortlattım bile bak herkes mağarasından çıktı N Neslhannn hariç. Bir de B Beklenenmucizemgeldi yok işte. Kendini mi silmiş napmışOda bir ihtimal tabii
Ewet yaa beklenen mucizem habersizce kapatmis hesabi .cok uzuldum. Insan korkuyo , merak ediyo Allah korusun.insallah ,Hersey yolundadirBen hortlattım bile bak herkes mağarasından çıktı N Neslhannn hariç. Bir de B Beklenenmucizemgeldi yok işte. Kendini mi silmiş napmış
Çok sevindim valla. İnşallah sağlıkla kucağına al bebişiniA aaa,gercekten mii?Kuzum kendi bulantilarin sıkıntılarin vardi.olsun.COOKK TESEKKUR EDERIM
Hepimiz kuzuuummm hepimiz insaallah ☺Çok sevindim valla. İnşallah sağlıkla kucağına al bebişini
Benim durumlar fena canım koray yürüyo peşinden ayrılamıyorumBen hortlattım bile bak herkes mağarasından çıktı N Neslhannn hariç. Bir de B Beklenenmucizemgeldi yok işte. Kendini mi silmiş napmış
inşallahEwet yaa beklenen mucizem habersizce kapatmis hesabi .cok uzuldum. Insan korkuyo , merak ediyo Allah korusun.insallah ,Hersey yolundadir
Koray'ın başına geleceklerden haberi yok, doya doya yürüsün şimdiBenim durumlar fena canım koray yürüyo peşinden ayrılamıyorum
Bulantılar felan telefonla pek ilgilenmiyorum sen nasılsın napıyosun
Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallahhhhhh canım benim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarKoray'ın başına geleceklerden haberi yok, doya doya yürüsün şimdiBildiğin gibi yerimizde saymaca. Allah sağlık versin de
Amin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Bakalım tüplü müplü bir şeyler olacak gibi bu ay sonundaRabbim tez vakitte sanada nasip etsin inşallahhhhhh canım benim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar
Sağlıkla Olsun da tüple olsun canım benim rabbim yardımcınız olsunAmin hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Bakalım tüplü müplü bir şeyler olacak gibi bu ay sonunda
Amin çok sağ ol. İnşallahSağlıkla Olsun da tüple olsun canım benim rabbim yardımcınız olsun
N Neslhannn E EbrarAsell B Bilgi012 kızlar bugün tüp bebek için iğnelere başladım. Dua edin benim için. Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alabiliriz inşallah bu ilk tedaviyle@JOYz sen kullanıcı adını mı değiştirdin?
N Neslhannn niyaptıng?
B Bilgi012 bebik nasıl, her şey nasıl, kaç haftalık oldu?
B Beklenenmucizemgeldi nerlerde? Hesabı pasif
E EbrarAsell sende ne var ne yok? Bizi vıjt diye tüpe yönlendirdi ürolog son spermiogramdan sonra, dedim miydi sana?
Amin inşallah. Çok sağol canımRabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah sağlıkla olumlu sonuc alırsın inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?