Rahim dinlendirmeye aldılar beni. Biraz sıkıntılı oldu benim süreç. Şimdi daha iyiyim çok şükürYaa neden ertelendi canım
Daha yeni kurtuldum kistlerden bu ay da bir tedavi verilmedi bakalım nasip artıkYok bu ayın sonunda öğrenicez Allah izin verirse canım
Bıraktınmı tedaviyi kurtuldunmu kistlerden
Amin canım hepimiz için inşallah mübarek günler hatrınaGözün aydın. Bundan sonrası tertemiz, ferah ferah olsun inşallah
Yaa geçmiş olsun canım hayırlısı böylesi demekki dinlenmeside iyi hem daha sağlıklı tutunur bebişin inşallahRahim dinlendirmeye aldılar beni. Biraz sıkıntılı oldu benim süreç. Şimdi daha iyiyim çok şükür
Sağlığın yerine geldi ya bunada şükür canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin en kısa zamanda sendeDaha yeni kurtuldum kistlerden bu ay da bir tedavi verilmedi bakalım nasip artık
Kız sen de şaka maka 15 haftalık olmuşsun ne çabuk geçmiş zaman. E hala göstermedi mi seninki kız galiba :)Sağlığın yerine geldi ya bunada şükür canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin en kısa zamanda sende
İnşallah hayırlısıylaYaa geçmiş olsun canım hayırlısı böylesi demekki dinlenmeside iyi hem daha sağlıklı tutunur bebişin inşallah
Hayırlı ramazanlar canım iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl. Bende öğrendim erkek canımB Bilgi012 @kediseverkadin ve diğer kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız cinsiyet öğrenen varmı @NealStreet sen ne yaptın canım herşey yolundadır umarımJOYz sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Canım sordum doktora 4 hafta sonra dedi ayın 29 unda inşallah öğrenicez bakalımKız sen de şaka maka 15 haftalık olmuşsun ne çabuk geçmiş zaman. E hala göstermedi mi seninki kız galiba :)
Bende iyiyim canım teşekkür ederim paşa geliyo heHayırlı ramazanlar canım iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl. Bende öğrendim erkek canım
Kızın olacak bence bak gör :)Canım sordum doktora 4 hafta sonra dedi ayın 29 unda inşallah öğrenicez bakalım
Sağol canım inşallah sağlıklaaBende iyiyim canım teşekkür ederim paşa geliyo hehayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah canım
Sağlıklı olsun da kız olsun erkek olsun aynen farketmez canımYaasağlıklı olsunda kuzum cinsiyet fark etmezz buraya yazıcam hemen herkes kız diyo bakalım
Ersağ bitkisel üretim yapan bir şirket canım helal sertifikalı ürünleri tamamen sağlıklı gıda takviyelerini kullanarak hamile kalan çok insan var sizde isterseniz vesile olmak isterimersağ ne? bana hamile kalsan bile düşükle sonuçlanma ihtimali çok yüksek dediler morfoloji yüzünden. sayı az olduğu için aşılama da yapılamazmış. tedavi sonucuna göre bakacaklardı işte o arada siz denemeye devam edin yine de dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?