Ben de atıcam bi tane sadece sana çift görünen tek çizgili bi test sabahJOYz E EbrarAsell kızlar benim internet paketi bitti yarın yazamam size eşimden bağlanıyorum
Sabah eşim gitmeden testi yapar atarım akşam okurum yorumlarınızı inşallah
Haberiniz olsun
Canım valla kafam o kadar Leyla ki bugün her an her şeyi görebilirim inşallah pozitif görürüzBen de atıcam bi tane sadece sana çift görünen tek çizgili bi test sabah
Akşam çift görürsün artık napalım
Dun gece Neslhannn inin test icin dòndùm Sabaha kadar, bugun de Senin test icinBen de atıcam bi tane sadece sana çift görünen tek çizgili bi test sabah
Akşam çift görürsün artık napalım
Rabbim o heyecanı bana da yasatsın inşallah tez vakitte kızlarDun gece Neslhannn inin test icin dòndùm Sabaha kadar, bugun de Senin test icinJOYz teyze olmakda, Anne olmak kadar zor ve heyecanlimis beee
Aslinda normal de 2gun sonra adet olacak timda , yimirtam 18.gun catladi buayVay arkadaşBenimde bugün 11.günüm bata 28-29ocak ta bat senin kaçıncı günün
Kıyamam kız benim için dönme boşuna valla bende bişey yok adım kadar eminimDun gece Neslhannn inin test icin dòndùm Sabaha kadar, bugun de Senin test icinJOYz teyze olmakda, Anne olmak kadar zor ve heyecanlimis beee
Ennnnn guzelini yazmak nasip olsun insaallahYarın sonucu alır almaz Yazicam Allah izin verirse buraya.
Ayın kaçında çatladııııı belki aynı gündür, benimki biri ocağın 13ünde sanırım diğeride ocağın 14ünde çatladıAslinda normal de 2gun sonra adet olacak timda , yimirtam 18.gun catladi buay
Iyi gunde kotu gunde doncez tabiKıyamam kız benim için dönme boşuna valla bende bişey yok adım kadar eminim
21inde catlattim ovitrelle ileAyın kaçında çatladııııı belki aynı gündür, benimki biri ocağın 13ünde sanırım diğeride ocağın 14ünde çatladı
Nası heveslenmiştim aynı gündür diye21inde catlattim ovitrelle ile
En kötü günümüz böyle olsun kuzucumm ama benden iş çıkmaz bu ay seninkini bekliyoruz sabırsızlıkla, sanki seni de telinle duvagınla hamile edip yollucaz bu topikten gibi geliyo amaa hadi bakalımIyi gunde kotu gunde doncez tabi, hem donerim sananeeeee keyif benim, yegen benim,
Bende böyle olacam sanırım testler elimde patladıBenim de test elimde kaldi bikeresindewc test icin girdim , ped takip ciktim.
Adet gelmedigi surece her agri kabulumuzdur.Bende böyle olacam sanırım testler elimde patladıbelimin ağrısından ölüyorum
Bebegiiimmmm herkes kendi icin ayni seyi dusunur gııı, deme oyleEn kötü günümüz böyle olsun kuzucumm ama benden iş çıkmaz bu ay seninkini bekliyoruz sabırsızlıkla, sanki seni de telinle duvagınla hamile edip yollucaz bu topikten gibi geliyo amaa hadi bakalım
Tek mezun olamayan ben kalıcam galiba
Ah gulum, gecen ay N Neslhannn ileNası heveslenmiştim aynı gündür diyesenin yine 18.gün benim 24.gün çatladı ne kadar nazlıysaa. Eğer birgün hamile kalırsam çocuğumu sağlıklı kucağıma alırsam çok kızcm ona kulaklarını çekcm nerdeydin sen ne kadar beklettin ne merak ettirdin diye
Ah bi olsa adını dağlara yazarım dağlaraa babıc da neymişBebegiiimmmm herkes kendi icin ayni seyi dusunur gııı, deme oyletelinle duvaginla gelin olan sen olursan yarin, babıcının altina benim adimi yaz,yok 4subatta Ben telli duakli gelin olursamm ben Senin adini yaziimmm.Anlastikmi balimmm
Halbuki okadar da tembigliyom ,aksam olmadan karnima gel , babandan once ewde ol diyeAh gulum, gecen ay N Neslhannn ileJOYz batdas oldularda beni almadilar aralarina oyle kalakaaldim biliyonmu?bennde napptimmm? azimle hirsla kosa kosa yetistim arkalarindan .okadar kosmusum ki , 5yerine 4ocakta hemde sabahin korunde yakaladim onlari. yani o hewesini anlayabiliyorum Ha bu arada,sen yine merhametlimissin ,sadece kizacakmissin.bennn , hazir bez almicam, eski usul capit bez baglicam , hemde kaskalin naylon la karnim delik desik oldu ignelerden , onunda dötū pissin.
Ah bi olsa adını dağlara yazarım dağlaraa babıc da neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?