En az 40 canım 25 in %60ı 15 ediyoYani kac olması lazım şimdi yarın sonucu alırken cmrtesi 25 olan değer bugun kan verdim kac olmali
Aaaa ben yanlış hesapladım o zaman kuzum.En az 40 canım 25 in %60ı 15 ediyo
İnşallah sağlıklı sonuc alırsın
Yarın öğlen 3 de gel dedi sağlık ocağı bakalım nasıl geçer zaman geçmek bilmiyor yaaaEn az 40 canım 25 in %60ı 15 ediyo
Yarın sonucu alır almaz Yazicam Allah izin verirse buraya.En az 40 canım 25 in %60ı 15 ediyo
Canimm tebrik ederimm cok sevindimm Allah saglikla ilerletsin insallahKIZLAR
MESAJINI GÖRMEDİĞİM VARSA KUSURA BAKMAYIN
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLAHHHHHH SİZLEREDE NASİP OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLER EN KISA ZAMANDA
HAMİLE OLANLARADA RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH
Hepiniz cok sevdim gercekten bunu tüm kalbimle söylüyorum
Testi eşime göstermeden sizinle paylaştım
İyiki varsınız hep var olun
Umudum yokken umut oldunuz bana teşekkürler
İnşallah canımYarın sonucu alır almaz Yazicam Allah izin verirse buraya.
İnşallahhhhhh canım darısı isteyen herkesin başına inşallahCanimm tebrik ederimm cok sevindimm Allah saglikla ilerletsin insallah
Ay bu topic ugurlu mu ne yazan hamile kalıyor ben de yazayım bari darısı başıma amiiiin
Öyle oluyo vallaYarın öğlen 3 de gel dedi sağlık ocağı bakalım nasıl geçer zaman geçmek bilmiyor yaaa
Yarın sabah 10a kadar herkes atsın testleriniTabi atcaz gı, hallah hallah
Hoşgeldin canımKızlar iyi akşamlar,
Testi pozitif çıkan arkadaşlar inşallah be işlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Darısı biz isteyenlerin başına inşallahsabahtan beri yazılanları okuyorum neler neler olmuş. Bende bu ay kalırım inşallah 12 ocakta adet oldum daha çok var inşallah bizde pozitif görürüz 1 dış gebelik bir kimyasalı var bu sefer inşallah olumlu sonuç alırım
Onun yumurtası yeni çatladı daha senle benden başka yokYarın sabah 10a kadar herkes atsın testlerini
Bende atıyımmı koyulaşma takibi yapcamda çarşamba ya kadarYarın sabah 10a kadar herkes atsın testlerini
Canımmmmmm inşallah pozitif testle gelirsin de millet belirtisiz hamilelik görür yaaOnun yumurtası yeni çatladı daha senle benden başka yok
Senin kaçıncı günün ne kadar var bat a
Ahh keşkeeCanımmmmmm inşallah pozitif testle gelirsin de millet belirtisiz hamilelik görür yaa
Belirtisi olmayanlara da umut olursun
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Sağol Allah razı olsun
Rabbim bir daha o acıları yaşatmasın inşallah
İnşallahh sağlıklı bebek haberini sen de alırsın en kıza zaman da canım
Vay arkadaşOnun yumurtası yeni çatladı daha senle benden başka yok
Senin kaçıncı günün ne kadar var bat a
Allah korusun çok güzel artacak inşallahhhhBende atıyımmı koyulaşma takibi yapcamda çarşamba ya kadar
1 kimyasalım oldu önceden o yüzden koyulaşma takibi yapcam adet günü de adet olmazsam kana gitcem Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?