Benim de 12 miydi 13 müydü o kadar ümitsizim ki saymayı da bıraktım tahmini bat 27 ocakVay arkadaşBenimde bugün 11.günüm bata 28-29ocak ta bat senin kaçıncı günün
Aşağı yukarı beraberizBenim de 12 miydi 13 müydü o kadar ümitsizim ki saymayı da bıraktım tahmini bat 27 ocak
Sanırım gebelik denemelerinde bu 20. Ayım ilk defa bu kadar umutsuzum sabah ki test için gram heyecan yok içimde ya bu normal miAşağı yukarı beraberizhadi şeytanın bacağını kıracağız (bu dediğime bende inanamadım) ama çok iyimserim nedense ahahah olacak diye umut edip bi o kadarda umutsuz önümüzdeki maçlara geçmeye hazırım
Bende nedense var negatif göreceğimi bile bileSanırım gebelik denemelerinde bu 20. Ayım ilk defa bu kadar umutsuzum sabah ki test için gram heyecan yok içimde ya bu normal mi
Ben ne zaman test yapsam ya akşamına ya ertesi gün regl olurum bu bi ritüel haline geldi yapim de olayım bari diyorum doktora gidicemBende nedense var negatif göreceğimi bile bile
Hahahah ay ne güzelBen ne zaman test yapsam ya akşamına ya ertesi gün regl olurum bu bi ritüel haline geldi yapim de olayım bari diyorum doktora gidicem
İnşallahhhhhh sizde görün pozitifiAllah korusun çok güzel artacak inşallahhhh
sende yap gözümüz gönlümüz açılsınnn kuzumiçimiz geçiyo yoksa negatiflerden
Benim 4subat atmiyciiimm dahaYarın sabah 10a kadar herkes atsın testlerini
İkisini de kullanmadım canım bilmiyorumKızlar şimdi bişey sorcmelimde 2 farklı test kalmış sizce yarın sabah hangisini yapayım daha doğrusu şöyle sorayım acaba hangisinde hayali çizgi görme olasılığım daha yüksektir
Aynen aynen öf bıktım beeHahahah ay ne güzelyav bende eğer bu seferde hamile değisem bi an önce hastalansamda önümüzdeki tedaviye başlasam zaman kaybetmeden
Benim de test elimde kaldi bikeresindeHahahah ay ne güzelyav bende eğer bu seferde hamile değisem bi an önce hastalansamda önümüzdeki tedaviye başlasam zaman kaybetmeden
Sana varmış kuzum dahaaBenim 4subat atmiyciiimm daha
Tmm ☹iyi geceler balimJOYz E EbrarAsell kızlar benim internet paketi bitti yarın yazamam size eşimden bağlanıyorum
Sabah eşim gitmeden testi yapar atarım akşam okurum yorumlarınızı inşallah
Haberiniz olsun
Ağlanacak halimize gülüyoruz yaaBenim de test elimde kaldi bikeresindewc test icin girdim , ped takip ciktim.
Ewet gulumSana varmış kuzum dahaa
Hadi inşallah ben yokken de bol bol pozitif test dolsun topiğim kızlarTmm ☹iyi geceler balim
Hahahah ay valla banada olmuştu aynısı bi kere hemde o güne kadar hiç test yapmamıştımmmBenim de test elimde kaldi bikeresindewc test icin girdim , ped takip ciktim.
Amin AmiinnnAğlanacak halimize gülüyoruz yaatövbeee rabbim gülmekten ayırma yarabbiii
İyi gecelerr canım bbenimmm inşallaahhHadi inşallah ben yokken de bol bol pozitif test dolsun topiğim kızlarhayırlı geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?