Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bndeeeee.Hadi gel , belirti yazmaca oynayalim. Bat a 9 gun kala, bel agrisi ,ne yersen ye hafif mide bulantisi ,kasikta doluluk hissi, rahimi gizli bir el icerden sıkıyo hissi. Kiz Çakimi var yoksa icimde
Bizim bebekler olsa olsa çaki olur zaten
Ben de hiç belirti yok sadece gögüslerde acı var o da her ay olur zaten klasik adet belirtisi Onun haricinde aa bu gebelik olabilir diyebileceğim hiç bişey yok

Bizim bebekler olsa olsa çaki olur zaten
Ben de hiç belirti yok sadece gögüslerde acı var o da her ay olur zaten klasik adet belirtisi Onun haricinde aa bu gebelik olabilir diyebileceğim hiç bişey yok
Grubu ne yapar 2cakibizi kimse istemez gari burdabeynimin gebelik belirtisi bulma yetegine de ayrica hayranim .heray oynuyo bu oyunu cok sewdi

Grubu ne yapar 2cakibizi kimse istemez gari burdabeynimin gebelik belirtisi bulma yetegine de ayrica hayranim .heray oynuyo bu oyunu cok sewdi
Benimki bu ay pes etti herhalde ne belirti arıyo ne de bulabiliyo garibim Hayır yine geçen hafta vardı bişeyler hepsi kayboldu yaa

Amiiiiiinnnnnnn

Kiz, karnima kac cm.lik kapi actirdim, ustunede hosgeldin bebegim yazacam, daha napiimm buna ne edepsüz cikti ya.bi naz , bi naz.sanki soyu Osmanli hanedanina dayaniyo
Bak belirti belirti dedin midem bulanıyo şuan ama lanet olsun ki benim regl olacagım zamanlarda da midem bulanır

Canımmmmmm inşallah pozitif testle gelirsin de millet belirtisiz hamilelik görür yaa
Belirtisi olmayanlara da umut olursun
Biliyosun belirti yoktu ne leke ne başka bişey sadece göğüs ağrısı vardı oda adet zamanı da oluyodu aha şimdi test yaptım çok silik çıktı 2.cizgi adamlar boşuna demiyolar gununden önce test yapmayın diye demekki var bildikleri

Bende atıyımmı koyulaşma takibi yapcamda çarşamba ya kadar
1 kimyasalım oldu önceden o yüzden koyulaşma takibi yapcam adet günü de adet olmazsam kana gitcem Allah ın izniyle
O kadar sevindim ya anlatamam 5 sene beklemiştim korise bak bunda çok bekletmedi rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…