Yazarımm alnıma bile yazarımmolsun, sen daglara cikarken giydigin babicin altinada yaz garanti ye alalim,
BndeeeeeYazarımm alnıma bile yazarımm
Bizim bebekler olsa olsa çaki olur zatenBndeeeee.Hadi gel , belirti yazmaca oynayalim . Bat a 9 gun kala, bel agrisi ,ne yersen ye hafif mide bulantisi ,kasikta doluluk hissi, rahimi gizli bir el icerden sıkıyo hissi. Kiz Çakimi var yoksa icimde
Grubu ne yapar 2cakiBizim bebekler olsa olsa çaki olur zaten
Ben de hiç belirti yok sadece gögüslerde acı var o da her ay olur zaten klasik adet belirtisiOnun haricinde aa bu gebelik olabilir diyebileceğim hiç bişey yok
Benimki bu ay pes etti herhalde ne belirti arıyo ne de bulabiliyo garibimGrubu ne yapar 2cakibizi kimse istemez gari burda beynimin gebelik belirtisi bulma yetegine de ayrica hayranim .heray oynuyo bu oyunu cok sewdi
Benim gecen sene ki hamile likte oyleydi.belirtisizce 5+3lere gelmistiBenimki bu ay pes etti herhalde ne belirti arıyo ne de bulabiliyo garibimHayır yine geçen hafta vardı bişeyler hepsi kayboldu yaa
Benim gecen sene ki hamile likte oyleydi.belirtisizce 5+3lere gelmistianalarina cekmisler.Neslihnn kiriklar diyoya bize
Aman, aman, hic arayamam.kizginim onada zaten. .himmhhh.Aynenn
Sen o hamileliğinin farkında olup kendini dinleseydin ne belirtiler bulurdun ne belirtiler
Gelir geliir sen kapıyı açık bırakAman, aman, hic arayamam.kizginim onada zaten. .himmhhh.yerimiz belli yurdumuz Belli. Ozleyen isteyen de gelir sarilir anacim der.
Kiz, karnima kac cm.lik kapi actirdim, ustunede hosgeldin bebegim yazacam, daha napiimm bunaGelir geliir sen kapıyı açık bırak
AmiiiiiinnnnnnnKızlar iyi akşamlar,
Testi pozitif çıkan arkadaşlar inşallah be işlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Darısı biz isteyenlerin başına inşallahsabahtan beri yazılanları okuyorum neler neler olmuş. Bende bu ay kalırım inşallah 12 ocakta adet oldum daha çok var inşallah bizde pozitif görürüz 1 dış gebelik bir kimyasalı var bu sefer inşallah olumlu sonuç alırım
Bak belirti belirti dedin midem bulanıyo şuan ama lanet olsun ki benim regl olacagım zamanlarda da midem bulanırKiz, karnima kac cm.lik kapi actirdim, ustunede hosgeldin bebegim yazacam, daha napiimm bunane edepsüz cikti ya.bi naz , bi naz.sanki soyu Osmanli hanedanina dayaniyo
Ya çok TatlısınHalbuki okadar da tembigliyom ,aksam olmadan karnima gel , babandan once ewde ol diyeyeni nesil hic dinlemiyo ana sozu hiiccc
Biliyosun belirti yoktu ne leke ne başka bişey sadece göğüs ağrısı vardı oda adet zamanı da oluyodu aha şimdi test yaptım çok silik çıktı 2.cizgi adamlar boşuna demiyolar gununden önce test yapmayın diye demekki var bildikleriCanımmmmmm inşallah pozitif testle gelirsin de millet belirtisiz hamilelik görür yaa
Belirtisi olmayanlara da umut olursun
Tek çizgi 2.cizgi silikYarın sabah 10a kadar herkes atsın testlerini
O kadar sevindim ya anlatamam 5 sene beklemiştim korise bak bunda çok bekletmedi rabbim inşallahBende atıyımmı koyulaşma takibi yapcamda çarşamba ya kadar
1 kimyasalım oldu önceden o yüzden koyulaşma takibi yapcam adet günü de adet olmazsam kana gitcem Allah ın izniyle
HahahaTek çizgi 2.cizgi silikkocayı gonderdim hemen test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?