- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Gören gözlerine kurban olurummmmValla bunuda gordum valla da gordum
Orasini Saka yapiyom gulum de, AMA valla goruyom yaAhhaha senin gözünle alakalı değil kuzumhep böyle ümitlenip çizgiler görüp hastalanıyorummm
Her türlü belirti var mucize de gelcek inanıyorum ben canimmSizde okuya okuya valla Sabaha kadar benim de agriyo kasiklarim bacaklarimdun gece Sabaha kadar agridilar.midem bilem bulandi
Gören gözlerine kurban olurummmmburda sizle umutlanmaya çalışmam bile aşırı mutlu ediyoo
Hahahahah farkındaysan inanmıyorumgoruyom dedim
Hahahahah farkındaysan inanmıyorumyalan o bu testlerin bize bir komplosu kuruma çizgisi o eegh o pis o
Kalbin kadar tertemizz atcam testi yarınYarın sabah ki teste görürsün sen
Yarın sabah ki teste görürsün sen
Bak , Ben cok intikamciyim hee.ayyyynisini 4subatta yaparim sanaKalbin kadar tertemizz atcam testi yarın
Ya keşke bat günlerimiz falan aynı olsaydıiyi tmm tmm hmmhhhh
Amaaaan yoookkk benim yüreğim kaldırmazzzzBak , Ben cok intikamciyim hee.ayyyynisini 4subatta yaparim sana
HahaaAdet gelmedigi surece her agri kabulumuzdur.pPanik yok
Bak , Ben cok intikamciyim hee.ayyyynisini 4subatta yaparim sana
Demi gulum. Ayni gun yikilir , birbirimizi tutup kaldirirdik.ordan Agoraya giderYa keşke bat günlerimiz falan aynı olsaydı
MeselaaaaaaAmaaaan yoookkk benim yüreğim kaldırmazzzzoturur ağlarım bennnn “ebrar niye böyle diyo ay ben görüyormm gördüğümü inkar ediyor iyi değil ebrar, Acaba ne yapsam onun için” diye
Tovbe estagfurullah tovbeeeeeeeYa keşke bat günlerimiz falan aynı olsaydı
Bu da gelir bu da geçer aggglaaaamaaaaDemi gulum. Ayni gun yikilir , birbirimizi tutup kaldirirdik.ordan Agoraya gideriki tek atar , yikilmadiiikkkkk ,ayaktayiiizzzzz boyle cikardik.
Hahah o zaman bende bi dal alırım suittenMeselaaaaaa,buldum.Timarhanenin Suit ini ayarlayabilirsin benim icin
Hahahah yok kuzumTovbe estagfurullah tovbeeeeeeeiciyom sanmadin demi beni yoruma parmak atip gittinde.
YuuuuhuhuuuuuuuuBu da gelir bu da geçer aggglaaaamaaaaçokkkkk karakışlar(negatifler) gördük biz yine pes etmedikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?