- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Dur bakalim bi , azcik bekleyelimde, kacimiz adet olacakHahah o zaman bende bi dal alırım suitten
Wc diyince bi daha mı test yapsamYuuuuhuhuuuuuuuuiyiki bunu okumadan once wc gitmisim.yoksa Altima....
Yaaa seni çok sevdimDur bakalim bi , azcik bekleyelimde, kacimiz adet olacaktoplu odeme yapar cok oda tutar , indirimden faydalaniriz
Haci babaya kestircenmi beniiiHahahah yok kuzumiçedebilirsinn ne var onda sanki
Asıl sana teşekkürler canım benim.KIZLAR
MESAJINI GÖRMEDİĞİM VARSA KUSURA BAKMAYIN
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLAHHHHHH SİZLEREDE NASİP OLSUN SAĞLIKLI BEBEKLER EN KISA ZAMANDA
HAMİLE OLANLARADA RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH
Hepiniz cok sevdim gercekten bunu tüm kalbimle söylüyorum
Testi eşime göstermeden sizinle paylaştım
İyiki varsınız hep var olun
Umudum yokken umut oldunuz bana teşekkürler
Yapma yapma, o kadar mutlu olduk bak sabah sabah, havaya gitmesinWc diyince bi daha mı test yapsam
HahaahYapma yapma, o kadar mutlu olduk bak sabah sabah, havaya gitmesinben goruyom , sen inanmiyon zaten, niye yapcanki
Bnde seni sewdimyaaYaaa seni çok sevdimhahahaah çok mantıklı
Yardima ihtiyac war gibi kardelennnnHahaahkendine gel kardelen sen kışın dağlarda açan bir kardelensin silkelen kendine gel ne testi
Yok bacım ben daha bi hayli kalamam herhaldeBnde seni sewdimyaatesekkur ederim. Hamile kaldiginda, baska topike giderseennnn , beni unutursaannnn , canina okurum yalniz
Bide cimciklerdiii alttanYardima ihtiyac war gibi kardelennnnyettiiimmm baciimmm bidaha yapcanmi here, yapcanmiii Annem kucukken boyle derdi beni terlikle dowerken
Yok gitmem gitmem 10aydir ayni yerde sayiyom zaten benYok bacım ben daha bi hayli kalamam herhaldemerak etmee hep burdayım Kalsamda gitmem kovsanda gitmem Ama sen giderseeeenn
Ağzından bal damlıyorYok gitmem gitmem 10aydir ayni yerde sayiyom zaten benbnde heeppp burdayim.Daha bebelerimizi buyutcez burda insaallah
Gozlerini patlatarak bakardiBide cimciklerdiii alttan
Ağzından bal damlıyordaha kesesiydi kalbiydi doğdydu derken ohoooo
Hahahaiyyyyyy, sirf keseleri ,kalpleri olsa yine iyi.
Şimartma şu boklulariHahahakahrıda lütfuda baaaş üstüne onların
Aglayip yalvardikta cok geldiler sankiiiiSonra gelmiyorlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?