İnşallahhhhhh canım inşallah Allah razı olsunO kadar sevindim ya anlatamam 5 sene beklemiştim korise bak bunda çok bekletmedi rabbim inşallah
Evet canım diğeri akşamkiydi sabaha ne kadar artacak hcg sonradan geldi aklıma testleri çok yakın yaptıgımKuzum koyulaşmış
Daha yeni uyandım been şimdi yapcam testEvet canım diğeri akşamkiydi sabaha ne kadar artacak hcg sonradan geldi aklıma testleri çok yakın yaptıgım
Bakalım sabah yine yapcam yarın adet olmazsam perşembe akşam acile gitcem Allah ın izniylesen naptın canım inşallah pozitiftir daha okuyamadım mesajları görümcemin internete bağladım telefonu
Bak , yaramaz cocuk buraya saklanmis .sobeeeee.buldumkiii
Hadi inşallah güzel haberle gellDaha yeni uyandım been şimdi yapcam test
İnşallahhhhhh canım allah razı olsunAsıl sana teşekkürler canım benim.
Herkese destek oldun. Allah senden razı olsun. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın Ben de seni çok sevdim
Yaaa bi dahaki aya inşallahhhhhhBen elendim siz devam edin
İnşallah kuzum bi an önce regl gelse barii şimdi bu kist reglimi geciktirmez inşallahYaaa bi dahaki aya inşallahhhhhhcanım üzülme nolurr
Elbet olacak inan bana rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
Ne kisti be agzını hayra açİnşallah kuzum bi an önce regl gelse barii şimdi bu kist reglimi geciktirmez inşallah
Benim yumurta çok büyüdü ya kist oldu işte oNe kisti be agzını hayra aç
Bişey olmaz allahın izniyle korkmaBenim yumurta çok büyüdü ya kist oldu işte o
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerlerTest kitinde çift çizgi görmemiz lazım hep tek gördük ben biraz daha yaklaştım çifte darısı size inşallah cani gönlümden
Naptın canım kan sonucunu?Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler
Kızlar sabah çok ağrılarım vardı dr a gittim hemen kese fln göremedi beta progesteron baktı beta 750 progesteron 15.eşimin morfoloji probleminden dolayı düşük boş gebelik dış gebelik gibi riskler var dedi. Cumartesi ultrason dan bakcak tekrar
Merhabalar hepinize sizleri ilk sayfadan beri sessizce okudum tam 7 aydir bebis istiyorduk biz bana bu ay öyle enerji verdiniz ki hepinize cok ama cok teşekkür ederim Allah razı olsun bugun kan testi verdim yumurtlamamin 12. Gunuydu vee 56 cıktı ben şok hala inanamiyorum ilk sizlere yazdım dua edin nolur sağlıklı gebeliklerimiz olsun rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm anne adaylarinin kucaklarini doldursun inşallahEki Görüntüle 2769751
Kızlar testlerim böyle az önce yine yaptım
Daha test yapmayıp perşembe akşamı kan vercem allahın izniyle
O 10. Gün felan yazan yumurtlamadan sonraki günler anlamında belki birilerine yardımım dokunur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebekeler
İnşallah canım dün 570di bugün 750. Olumsuz konuştu cnm sıkıldı inşallah hayırlısıCanım kaç günde 750 oldu betan
Yani o 25 ile kaç gün var arasında
İnşallahhhhhh bir problem cıkmaz sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?