Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum koyulaşmış
Evet canım diğeri akşamkiydi sabaha ne kadar artacak hcg sonradan geldi aklıma testleri çok yakın yaptıgım
Bakalım sabah yine yapcam yarın adet olmazsam perşembe akşam acile gitcem Allah ın izniyle sen naptın canım inşallah pozitiftir daha okuyamadım mesajları görümcemin internete bağladım telefonu

Daha yeni uyandım been şimdi yapcam test

Ben elendim siz devam edin

Eklentiler

• AB2CAF1B-15BE-431E-806B-119469A0E378.webp
    39 KB · Görüntüleme: 43
Yaaa bi dahaki aya inşallahhhhhh canım üzülme nolurr
Elbet olacak inan bana rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
İnşallah kuzum bi an önce regl gelse barii şimdi bu kist reglimi geciktirmez inşallah

Kızlar sabah çok ağrılarım vardı dr a gittim hemen kese fln göremedi beta progesteron baktı beta 750 progesteron 15.eşimin morfoloji probleminden dolayı düşük boş gebelik dış gebelik gibi riskler var dedi. Cumartesi ultrason dan bakcak tekrar

Canım kaç günde 750 oldu betan
Yani o 25 ile kaç gün var arasında
İnşallahhhhhh bir problem cıkmaz sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Kızlar testlerim böyle az önce yine yaptım
Daha test yapmayıp perşembe akşamı kan vercem allahın izniyle
O 10. Gün felan yazan yumurtlamadan sonraki günler anlamında belki birilerine yardımım dokunur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebekeler

Merhabalar hepinize sizleri ilk sayfadan beri sessizce okudum tam 7 aydir bebis istiyorduk biz bana bu ay öyle enerji verdiniz ki hepinize cok ama cok teşekkür ederim Allah razı olsun bugun kan testi verdim yumurtlamamin 12. Gunuydu vee 56 cıktı ben şok hala inanamiyorum ilk sizlere yazdım dua edin nolur sağlıklı gebeliklerimiz olsun rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm anne adaylarinin kucaklarini doldursun inşallah sacmaladiysam kusura bakmayin hala soktayim biraz once öğrendim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…