- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Canım kaçıncı gününde 25di değerinCanım değer 50 cikti iki gün önce 25 di.
Adet gecikmem henüz olmamıştı yani 2 gün vardı.dunde adet günümde verdim 50 cikti zaten bu ay bir kere birliktelik oldu oda 16 ocaktiCanım kaçıncı gününde 25di değerin
Ben marketten aldıgımla yapmıştım ondan mı iğrençti acaba onları çiğnemek işkence gibiydiYok canım aktardan öğüttürüp aldım hemen yaptım macunu taze öğütülmüş olması gerek çünkü içindeki yağlar uçucu oldugu için etkisini kaybediyor hemde zararlı aktara gidip taze öğütülmüş çörek otu diyince öğütüp veriyo
Canım çiğneyince daha acı hissediyosun öğütsen yutarsın gider sen kendine işkence etmişsin resmen öğütülmüş olsa çiğnemene gerek yoktuBen marketten aldıgımla yapmıştım ondan mı iğrençti acaba onları çiğnemek işkence gibiydi
İki katı gayet iyi canım benceKızlar iyi akşamlar cumartesi 25 olan beta hcg dün verdiğim kan ile 50 cikti sizce yükseliş nasil?
Ne bilem kız zaten sonra annem klomenle beraber kullanma dedi de bıraktımCanım çiğneyince daha acı hissediyosun öğütsen yutarsın gider sen kendine işkence etmişsin resmen öğütülmüş olsa çiğnemene gerek yoktu
Yok canım normalde ondada sıkıntı vardı oğlumda takviyeyle oldu zaten biliyosun bunda bişey yapmadım sadece benimle 4 5 gün bal kürü yedi sonra unuttu zaten yemediNe bilem kız zaten sonra annem klomenle beraber kullanma dedi de bıraktım
Kuzum sen eşine herhangi bi kür kullandın mı peki
Gulum ben cok anlayamiyorum da 2gunde 2ye katlamis beklenilende bu zaten dimiCanım değer 50 cikti iki gün önce 25 di.
Kız nerdesin sen uyuzGulum ben cok anlayamiyorum da 2gunde 2ye katlamis beklenilende bu zaten dimi
Psikolojik hamileligimin tadini cikarmakla mesgulumKız nerdesin sen uyuz
Ya deliPsikolojik hamileligimin tadini cikarmakla mesgulumbeynimle ewcilik oynuyoz.ben hamileymisiiimmm , o yuzden kasiklarim agriyomuussss, midemde bulaniyomuusss, hormonlar dan dolayi da hep uykuluymusuuummm napiiim , kirayimmi simdi oynuyom bnde
Saglıkla kucagınıza alın insallah bebeginiziBende atıyımmı koyulaşma takibi yapcamda çarşamba ya kadar
1 kimyasalım oldu önceden o yüzden koyulaşma takibi yapcam adet günü de adet olmazsam kana gitcem Allah ın izniyle
Canım benim 14 aylık bi oğlum varSaglıkla kucagınıza alın insallah bebeginizikimyasaldan kac ay sonra hamile kaldınız acaba, ben de aralıkta gecirdim de cok stresliyim bir daha olmazsa diye
Aminnn canımmm insallahCanım benim 14 aylık bi oğlum var
5 yıl olmamış tı çocugum
Kimyasal geçirdim 5 yıl sonra kimyasal dan hemen sonra ki ay oğluma hamile kaldım bu 2. Olucak Allah 'ın izniyle
Rabbim sanada nasip etsin sağlıklı bebekler inşallah tez vakitte
Bende pko vardı bal çörekotu tarçın kürü yaptım canım yumurta kalitesini artırıyoAminnn canımmm insallahAllah saglıklı ömürler nasip etsn 2 bebeginize de Ocakta adet oldum şubatta olmam umarım Hamile kalamama stresinden kurtulsam olcak belki ama coookk zor
Ne guzel cok sanslısınızBende pko vardı bal çörekotu tarçın kürü yaptım canım yumurta kalitesini artırıyo
Ve stres de cok önemli bak bu ay burdaki mesajlarımı okuduysan yok benim felan diyip durdum umudum yoktu yoktur diye kafayada takmadım kızlar sağolsun hep yanımda oldular mucize oldu yani biraz dalgaya vur bu topikte gezin gercekten bi süre sonra o kadar takmamaya başlıyo insan E EbrarAsellJOYz yetiyo zaten unutturmaya Allah razı olsun onlardan canlarım benim onlar
Bende sorun yaratmadı canım pkoluyum ve yumurtalar büyümüyodu kullandım vesile oldu çok şükürNe guzel cok sanslısınızbak corek otu tarcın kist ve ara kanama yapabiliyomus diye okudm da denemedim o yuzden
Ah canım canım canım Allah senden de razı olsun senin neşen yeterrBende pko vardı bal çörekotu tarçın kürü yaptım canım yumurta kalitesini artırıyo
Ve stres de cok önemli bak bu ay burdaki mesajlarımı okuduysan yok benim felan diyip durdum umudum yoktu yoktur diye kafayada takmadım kızlar sağolsun hep yanımda oldular mucize oldu yani biraz dalgaya vur bu topikte gezin gercekten bi süre sonra o kadar takmamaya başlıyo insan E EbrarAsellJOYz yetiyo zaten unutturmaya Allah razı olsun onlardan canlarım benim onlar
Kistiniz varsa bu tarz kürler kisti de besler ara kanama da büyük ihtimalle bu kist patladıgı için olurNe guzel cok sanslısınızbak corek otu tarcın kist ve ara kanama yapabiliyomus diye okudm da denemedim o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?