Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben marketten aldıgımla yapmıştım ondan mı iğrençti acaba onları çiğnemek işkence gibiydi

Canım çiğneyince daha acı hissediyosun öğütsen yutarsın gider sen kendine işkence etmişsin resmen öğütülmüş olsa çiğnemene gerek yoktu
Ne bilem kız zaten sonra annem klomenle beraber kullanma dedi de bıraktım
Kuzum sen eşine herhangi bi kür kullandın mı peki

Ne bilem kız zaten sonra annem klomenle beraber kullanma dedi de bıraktım
Kuzum sen eşine herhangi bi kür kullandın mı peki
Yok canım normalde ondada sıkıntı vardı oğlumda takviyeyle oldu zaten biliyosun bunda bişey yapmadım sadece benimle 4 5 gün bal kürü yedi sonra unuttu zaten yemedi

Psikolojik hamileligimin tadini cikarmakla mesgulumbeynimle ewcilik oynuyoz.ben hamileymisiiimmm , o yuzden kasiklarim agriyomuussss, midemde bulaniyomuusss, hormonlar dan dolayi da hep uykuluymusuuummm napiiim , kirayimmi simdi oynuyom bnde
Ya deli akıntı varmı beyaz akıntı bende en belirgin belirti oydu
Bide adete 5 gün kala adet olacak hissi ve bel ağrısı
Halsizlik var ama şuan az inşallah bunda halsizlik mide bulantısı olmaz yaa oğluşuma bakamam

Bende atıyımmı koyulaşma takibi yapcamda çarşamba ya kadar
1 kimyasalım oldu önceden o yüzden koyulaşma takibi yapcam adet günü de adet olmazsam kana gitcem Allah ın izniyle
Saglıkla kucagınıza alın insallah bebeginizi kimyasaldan kac ay sonra hamile kaldınız acaba, ben de aralıkta gecirdim de cok stresliyim bir daha olmazsa diye

Saglıkla kucagınıza alın insallah bebeginizi kimyasaldan kac ay sonra hamile kaldınız acaba, ben de aralıkta gecirdim de cok stresliyim bir daha olmazsa diye
Canım benim 14 aylık bi oğlum var
5 yıl olmamış tı çocugum
Kimyasal geçirdim 5 yıl sonra kimyasal dan hemen sonra ki ay oğluma hamile kaldım bu 2. Olucak Allah 'ın izniyle
Rabbim sanada nasip etsin sağlıklı bebekler inşallah tez vakitte

Aminnn canımmm insallah Allah saglıklı ömürler nasip etsn 2 bebeginize de Ocakta adet oldum şubatta olmam umarım Hamile kalamama stresinden kurtulsam olcak belki ama coookk zor

Aminnn canımmm insallah Allah saglıklı ömürler nasip etsn 2 bebeginize de Ocakta adet oldum şubatta olmam umarım Hamile kalamama stresinden kurtulsam olcak belki ama coookk zor
Bende pko vardı bal çörekotu tarçın kürü yaptım canım yumurta kalitesini artırıyo
Ve stres de cok önemli bak bu ay burdaki mesajlarımı okuduysan yok benim felan diyip durdum umudum yoktu yoktur diye kafayada takmadım kızlar sağolsun hep yanımda oldular mucize oldu yani biraz dalgaya vur bu topikte gezin gercekten bi süre sonra o kadar takmamaya başlıyo insan E EbrarAsell JOYz yetiyo zaten unutturmaya Allah razı olsun onlardan canlarım benim onlar

Ne guzel cok sanslısınız bak corek otu tarcın kist ve ara kanama yapabiliyomus diye okudm da denemedim o yuzden

Ah canım canım canım Allah senden de razı olsun senin neşen yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…