Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum bi an önce regl gelse barii şimdi bu kist reglimi geciktirmez inşallah
Aynen öyle rabbim geciktiriyosa daha guzellestiriyodur vardır hayırlısı zamanı Allah'ın izniyle duphaston kullan varsa da bisye yapmiyo o yoksa adet olduruyo da yoksa zaten kanama olmuyo düşük riskine falan da veriyolar ben ondan kullanıyorum hep geç geldiği için

İnşallah canım dün 570di bugün 750. Olumsuz konuştu cnm sıkıldı inşallah hayırlısı
Canım sıkma canını benim dün 830 küsürdü kese görünmesi için erken dedi.
Cuma günü tekrar gideceğim
Bana önce üstten, üstten gözükmezse alttan da bakacaklarmış.
Bana progesteron filan bir şey demedi ama bence boşuna canını sıkma

Benim Pek gecikmez canım adetim ama bu sefer kist olmuş olma ihtimali var o düşündürüyo beni. Bir de doktor adetinin 1 veya 2. Günü gel demişti haftasonuna denk gelirse napıcam sormayı unuttum bunu

Tebrik ederiim gözünaydın sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah

Öyle mi tamam canım inşallah sıkıntı çıkmaz

Evlenince bende kilo aldım
Hayatımda hiç gelmediğim kiloya geldim ya
Herkes bana dikkat et çok yeme diyor eşim dışında
Emzirirken inşallah zayıflarım ya

Yaaa Maşallah
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

İnşallah canım dün 570di bugün 750. Olumsuz konuştu cnm sıkıldı inşallah hayırlısı
Hepsi öyle diyo sağlamına da keseyi görene kadar her an her şey olabilir diyolar yani oğlumda banada dediler burda çoğu kişi okudum öyle demişler korkma dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar allahın izniyle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

Yok henüz de hiç yarın adet olacakmış gibi de değilim inşallah gecikmez
Yaa olmazsanda eger inşallah geç döllenme felan olur yaaa
Sen benim bal tarçın kürümü beğenme bak vesile oldu ye kız sendeee ölmezsin 12 günde be tabi doktor ilaç verirse yeme sakın sadece onu dene bir ay yoksa senin yumurta deve kuşu yumurtası olacak artık

Benim klomene devam kuzum yine bu ay bir de bunu yersem ooo deveyi bırak ejderha olur herhalde artık
O kürün içindeki çörek otunu nerden almıştın marketlerden mi

Benim klomene devam kuzum yine bu ay bir de bunu yersem ooo deveyi bırak ejderha olur herhalde artık
O kürün içindeki çörek otunu nerden almıştın marketlerden mi
Yok canım aktardan öğüttürüp aldım hemen yaptım macunu taze öğütülmüş olması gerek çünkü içindeki yağlar uçucu oldugu için etkisini kaybediyor hemde zararlı aktara gidip taze öğütülmüş çörek otu diyince öğütüp veriyo

İnşallah canım beniiim Allah razı olsuun

Kızlar iyi akşamlar cumartesi 25 olan beta hcg dün verdiğim kan ile 50 cikti sizce yükseliş nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…