- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Aynen öyle rabbim geciktiriyosa daha guzellestiriyodurİnşallah kuzum bi an önce regl gelse barii şimdi bu kist reglimi geciktirmez inşallah
Canım sıkma canını benim dün 830 küsürdü kese görünmesi için erken dedi.İnşallah canım dün 570di bugün 750. Olumsuz konuştu cnm sıkıldı inşallah hayırlısı
Benim Pek gecikmez canım adetim ama bu sefer kist olmuş olma ihtimali var o düşündürüyo beni. Bir de doktor adetinin 1 veya 2. Günü gel demişti haftasonuna denk gelirse napıcam sormayı unuttum bunuAynen öyle rabbim geciktiriyosa daha guzellestiriyodurvardır hayırlısı zamanı Allah'ın izniyle duphaston kullan varsa da bisye yapmiyo o yoksa adet olduruyo da yoksa zaten kanama olmuyo düşük riskine falan da veriyolar ben ondan kullanıyorum hep geç geldiği için
Tebrik ederiim gözünaydın sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahMerhabalar hepinize sizleri ilk sayfadan beri sessizce okudum tam 7 aydir bebis istiyorduk biz bana bu ay öyle enerji verdiniz ki hepinize cok ama cok teşekkür ederim Allah razı olsun bugun kan testi verdim yumurtlamamin 12. Gunuydu vee 56 cıktı ben şok hala inanamiyorum ilk sizlere yazdım dua edin nolur sağlıklı gebeliklerimiz olsun rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm anne adaylarinin kucaklarini doldursun inşallahsacmaladiysam kusura bakmayin hala soktayim biraz once öğrendim de
Cok teşekkür ederim hala inanamasamda kimselere soyleyemedim sizlere yazdım inşallah rabbim size ve tum isteyenlere nasip ederTebrik ederiim gözünaydın sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
Öyle mi tamam canım inşallah sıkıntı çıkmazCanım sıkma canını benim dün 830 küsürdü kese görünmesi için erken dedi.
Cuma günü tekrar gideceğim
Bana önce üstten, üstten gözükmezse alttan da bakacaklarmış.
Bana progesteron filan bir şey demedi ama bence boşuna canını sıkma
Ewlilik yaramis kizimizaEvlendikten kısa süre sonra hormonlar bozuldu ve 15 kilo aldım bı anda her gören noldu sana diye şaşırdı hamile zanneden rahatlıkta yediğimi düşünen ne ararsangel gör ki 4 senedir iğneler ilaçlar düzensizlikler derken gitti giden
Sen merak etmeBen elendim siz devam edin
Yakalamaaa gelme kal ordaSen merak etmeyakalicam 4subatta cok kizdim o tıçı luya
Evlenince bende kilo aldımEvlendikten kısa süre sonra hormonlar bozuldu ve 15 kilo aldım bı anda her gören noldu sana diye şaşırdı hamile zanneden rahatlıkta yediğimi düşünen ne ararsangel gör ki 4 senedir iğneler ilaçlar düzensizlikler derken gitti giden
YaaaMerhabalar hepinize sizleri ilk sayfadan beri sessizce okudum tam 7 aydir bebis istiyorduk biz bana bu ay öyle enerji verdiniz ki hepinize cok ama cok teşekkür ederim Allah razı olsun bugun kan testi verdim yumurtlamamin 12. Gunuydu vee 56 cıktı ben şok hala inanamiyorum ilk sizlere yazdım dua edin nolur sağlıklı gebeliklerimiz olsun rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm anne adaylarinin kucaklarini doldursun inşallahsacmaladiysam kusura bakmayin hala soktayim biraz once öğrendim de
Hepsi öyle diyo sağlamına da keseyi görene kadar her an her şey olabilir diyolar yani oğlumda banada dediler burda çoğu kişi okudum öyle demişler korkma dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar allahın izniyleİnşallah canım dün 570di bugün 750. Olumsuz konuştu cnm sıkıldı inşallah hayırlısı
Canım seninle bizim bat yarın değilmiydiBenim Pek gecikmez canım adetim ama bu sefer kist olmuş olma ihtimali var o düşündürüyo beni. Bir de doktor adetinin 1 veya 2. Günü gel demişti haftasonuna denk gelirse napıcam sormayı unuttum bunu
Yok henüz de hiç yarın adet olacakmış gibi de değilim inşallah gecikmezCanım seninle bizim bat yarın değilmiydi
Gecikmenmi var?
Yaa olmazsanda eger inşallah geç döllenme felan olur yaaaYok henüz de hiç yarın adet olacakmış gibi de değilim inşallah gecikmez
Benim klomene devam kuzum yine bu ay bir de bunu yersem ooo deveyi bırak ejderha olur herhalde artıkYaa olmazsanda eger inşallah geç döllenme felan olur yaaa
Sen benim bal tarçın kürümü beğenme bak vesile olduye kız sendeee ölmezsin 12 günde be tabi doktor ilaç verirse yeme sakın sadece onu dene bir ay yoksa senin yumurta deve kuşu yumurtası olacak artık
Yok canım aktardan öğüttürüp aldım hemen yaptım macunu taze öğütülmüş olması gerek çünkü içindeki yağlar uçucu oldugu için etkisini kaybediyor hemde zararlı aktara gidip taze öğütülmüş çörek otu diyince öğütüp veriyoBenim klomene devam kuzum yine bu ay bir de bunu yersem ooo deveyi bırak ejderha olur herhalde artık
O kürün içindeki çörek otunu nerden almıştın marketlerden mi
İnşallah canım beniiim Allah razı olsuunHepsi öyle diyo sağlamına da keseyi görene kadar her an her şey olabilir diyolar yani oğlumda banada dediler burda çoğu kişi okudum öyle demişler korkma dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar allahın izniyle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Canım değer 50 cikti iki gün önce 25 di.Ennnnn guzelini yazmak nasip olsun insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?