HEYEcanlı bekleyiş

Sltnsdtu2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
28
2
1
33
merhabalar.. ben yarın ailemle erkek arkadaşımı tanıştırıcam anneme söyledim annem de babama söyledi yarın gleeceğini ama babam bana hiç bi şekilde bişi sormadı bu konuyla ilgili .. istiyo mu istemiyo mu bilmiyorum anlamıyorum da nasıl bi yol izlemem gerekiyor ? Babam ya kalkıp giderse adam geldiğinde cok tedirginim ya nolur yardım edin ablalar

Gitmez annen ayarlar .Eger cekip gitcek olsa gelmesin derdi .Babalar bu konuda hassas duygusal .Hemen kabullenemiyorlar .

'la
merhabalar.. ben yarın ailemle erkek arkadaşımı tanıştırıcam anneme söyledim annem de babama söyledi yarın gleeceğini ama babam bana hiç bi şekilde bişi sormadı bu konuyla ilgili .. istiyo mu istemiyo mu bilmiyorum anlamıyorum da nasıl bi yol izlemem gerekiyor ? Babam ya kalkıp giderse adam geldiğinde cok tedirginim ya nolur yardım edin ablalar
Kabul etmemiş olsa tepki verirdi herhalde. Annene sorsana ben çatlardım anneme sorardım hemen.

Anneler babalari yatistirir konusur merak etme. Babalar boyle seylerde tepkisiz gozukur. Agir dururlar.

Soruyorum o da bişey demiyo giderse gitsin çocuk rahatca cay içip gider diyo beni daha üzüyo :’(

Gitmez annen ayarlar .Eger cekip gitcek olsa gelmesin derdi .Babalar bu konuda hassas duygusal .Hemen kabullenemiyorlar .

'la

Kabul etmemiş olsa tepki verirdi herhalde. Annene sorsana ben çatlardım anneme sorardım hemen.

Anneler babalari yatistirir konusur merak etme. Babalar boyle seylerde tepkisiz gozukur. Agir dururlar.

Sorun çıkmaz inşallah ayy ya cok zormuş bu işler

Sadece sen utanirsin o da 2.sefere gecer :KK76:
Ne guzel adim atmissiniz iste mutlu olmaya bakin bunlar tatli telaslar ve guzel anilar olarak kalacak

Sadece sen utanirsin o da 2.sefere gecer :KK76:
Ne guzel adim atmissiniz iste mutlu olmaya bakin bunlar tatli telaslar ve guzel anilar olarak kalacak
Çok tesekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Allah herkese nasip etsşn böyle heyecanlar

Ben düğünde tanışmalarını isterİm.
Niye tanısın ki babamı? Sonra zoraki hatır sohbeti gerekiyor,
Valla evlendiğim adamı babamı arayıp sormayacaksa zıruna gidecekse konuşmak kusura bakmasın da yani benim işim olmaz hem babamın tecrübeleri önemli sevecek mi beğenecek mi benim göremediğim eksik yanını bana söyleyecek sonuçta .. hayatımda duyduğum en sacma cümleyi ettin tebrikler:D

Back
X