Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki adet tarihinden önce adet olursak bir zararı olurmuMerhaba canım bende de pcos olduğu için 1 ay dinlendirdi dr. Şimdi adet olmayı bekliyorum adetten sonra transfer olacak insallah
Benim 20 günce yumurtam alındı daha sonra bir hafta geçti hasta oldum doktor ikinci hasta olduğun tarihte gel dedi ikinci hasta olmayı bekliyorum ilaç vermedi sadece vitamin okadar Onuda icemiyorum ara ara iciyorum okadarBana bir ilaç verdi canım yuvarlar olan belki biliyosundur onu kullan adet olursun ve beni öyle ararsın dedi
Bende hiç adet olmuyorum senede bir oyuzden tarlusal kullancam adet sökücü adet olup gitmek için yumurtaların alindimi seninHmm seninde dinlendirdi o zaman desene . Bende kist var işte ve benim adetim hiç düzenli degil o yüzden bana o ilacı vermiş olabilir. Şuan sende beklemedesin yani çok heyecanlı yaa aslında aklıma getirmek istemiyorum ama arada da giriyorum siteye
Evet 24 tane yumurta alındı 12 birinci kalite dollendi ben kontrol gittim 4 gündü hala dondurulmamisti ama çok iyi dediler seninki kaç tane dondurulduEvet canım donduruldu. Sen doktoruna danış genede tarlusal kullanmak için belkide kendiliğinden olcaksindi. Senin de donduruldu demi
Hayırlısı olsun hakkında rabbim emegimizi boşa goturmesin3 tane donduruldu
Amin inşallah. Bisey sorucam diyelim olmadı benim tekrardan o kadar para alacak mi doktorHayırlısı olsun hakkında rabbim emegimizi boşa goturmesin
Eğer dondurulmuş embriyo kalırsa yarısını oduyosun bildiğim kadarıyla mesela benimki tutmazsa paramin yüzde 15 iade ediyorlar üstüne koyarım birdaha yaparım diye düşündümAmin inşallah. Bisey sorucam diyelim olmadı benim tekrardan o kadar para alacak mi doktor
Eğer dondurulmuş embriyo kalırsa yarısını oduyosun bildiğim kadarıyla mesela benimki tutmazsa paramin yüzde 15 iade ediyorlar üstüne koyarım birdaha yaparım diye düşündüm
Eğer dondurulmuş embriyo kalırsa yarısını oduyosun bildiğim kadarıyla mesela benimki tutmazsa paramin yüzde 15 iade ediyorlar üstüne koyarım birdaha yaparım diye düşündüm
Evet 1 tane koyuluyo ben rica ettim bir sorun yoksa çift embriyo transferi edilcek zaten benim 12 birinci kalite embriyo var 3 tane cozeriz en iyi 2 tane transfer ederiz dediBana dr. Tutmazsa diye 3 tane dondurduk dedi. Ama fiyat falan bahsetmedi hiç. Ve 1 tane koyaboliyo sadece demi
Hadi ya hakkında hayırlısı senin içinde çoğul gebelik kafamı karıştırıyo benimde olsa nasıl olur 2 tane bakabilir miyim sorumlular 2 kat bu sefer. Bi yandan da o kadar bekledim olsun ikiz falan diyorum. Kaç yıldır istiyosum sen canımEvet 1 tane koyuluyo ben rica ettim bir sorun yoksa çift embriyo transferi edilcek zaten benim 12 birinci kalite embriyo var 3 tane cozeriz en iyi 2 tane transfer ederiz dedi
Benim bir oğlum var 11 yaşında 11 yıldır bekliyorum sen ne kadar bekliyosunHadi ya hakkında hayırlısı senin içinde çoğul gebelik kafamı karıştırıyo benimde olsa nasıl olur 2 tane bakabilir miyim sorumlular 2 kat bu sefer. Bi yandan da o kadar bekledim olsun ikiz falan diyorum. Kaç yıldır istiyosum sen canım
Oo bayaymis senin. 4 yıldır bekliyorum bende. Ama çocuğum hiç yokBenim bir oğlum var 11 yaşında 11 yıldır bekliyorum sen ne kadar bekliyosun
Doktor ne diyor sana canım tutarmi şans veriyomuOo bayaymis senin. 4 yıldır bekliyorum bende. Ama çocuğum hiç yok