kızlar merhaba gecen hafta pazartesı embrom koyuldu bugun tam 10 gun oldu pazartesı test yaptıracam cok heyecanlıyım olurmu bılmıyorum sızlere bırsey sormak ıstıyorum sızın ne zaman bellı oldu merak edıyorum bana yazarsınız sevınırım tesekkur
benim de 14 eylülde embrom koyuldu.o kadar heycanlıyım ki dayanamayıp eczaneye atasım var kendimi ama sonuç negatif çıkarsa diye odum kopuyor.sen nasıl sabrediyorsun ?inşallah güzel haberini alırız
kızlar ne olur erken yapmayın.... daha bunun ikiye katlanması var ıvırı zıvırı var 12. günden önce yapmayın düşük çıkabiliyor yaparsanız da zırlamayın....
haklısın ama artık tek cok geç.az önce yaptım ve yine tek çizgi görmek beni uzdü.yıkılmadım ama sarsıldım.kendi kendimi teselli etmeye çalışıorum ama olmuooooo
sabret 12. günü bekle daha bebek tutunma çabasında bize hayırlı haber verirsin....
inşallah ikinizinkide tutmuştur....
benimkide tüp bebek...
10. gün eczaneden aldığım testte görmüştüm pozitifi...
merhaba benımde bugun 10. gunumdeyım bende pazartesı gunu tahlıllerımı yaptıracam kacıncı denemen merak edıyorum herhngı bır belırtı oldumu bana yazarmısın beklemek cok zor bende yapmayı dusundum hayalkırıklıgına ugraarım dıye yaptırmadım normal kan tahlılı yaptırdınmı merak ettım ondada pozıtıf cıktımı. bana yazarmısın
merhaba benımde bugun 10. gunumdeyım bende pazartesı gunu tahlıllerımı yaptıracam kacıncı denemen merak edıyorum herhngı bır belırtı oldumu bana yazarmısın beklemek cok zor bende yapmayı dusundum hayalkırıklıgına ugraarım dıye yaptırmadım normal kan tahlılı yaptırdınmı merak ettım ondada pozıtıf cıktımı. bana yazarmısın
bir şey soracağım sen 10. güne kadar hiç idrar testi de yapmadın mı?nasıl dayandın?benim ilk denemem o yüzden bu kadar sabırsızım herhalde
trensferimin 8. günü progestanı fitil olarak kullanıyordum ama kanamam olduğu içim git iğne yaptır dedi hemşire korkuyorumsizde de olmuş muydu kanama?aslında cok değil ama bilemedim yaaaa
inşallah yerleşiyordur kuzum benim:)senin için de dualarım beklemek cok zor Allah sabır versin çabucak geçsin günlerimiz.ilk denemen mi senin de?
Amin cnm.evet ilk denemem benimde.benim bi yavrum var rabbim bagıslarsa.bi kardesi olsun istiyoruz.rabbim herkeze tattirsin anneligi.insallh tez zamanda alirsiniz sizlerde meleklerinizi kucaginiza.
bir şey sorcm kanamanın sürmesi normal mi?bir şey yapmalı mıyım?dr. iğne yaptır her gün dedi ama hala geçmedi kanamam offfff yaa bişeyler yazın noluuurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?