Yaptirdin mi kan testini
Cnm simdiden hayirli olsun bebisin insallah pozitif sonuc alirsin.3.gün embriyosu 10.gunde cikmayabilir testte yada düsuk cikabilir sonuc.sen 12.gunu bekle net ve eniyi sonucu al insallah
Yaptirdim cnm 381 cikti pazartesi tekrarlicam
Ya kizlar benim kasigimda agrim var goguslerim adet olacakmisim gibi asiri sis ve agriyor...ara sira igne batmasi gibi ufak ufak kasilmalar oluyor.sizdede oldu mu.yada acaba bunlar gebelik belirtisi olabilir mi yoksa psikolojik mi
slm canım benim de transferim perşembe günü oldu bu zaman kadar bel ve kasık ağrım var :18:inş iyiye işarettir ama göğüslerde tık yok
Bel agrisi aynen bendede var transferin 9.günüydu bugun.ama o gunden bu yana bel agrisi cekiyorum zaten.insallah dedigin gibi iyiye isarettir..
slm canım benim de transferim perşembe günü oldu bu zaman kadar bel ve kasık ağrım var :18:inş iyiye işarettir ama göğüslerde tık yok
Ben sirt ustu yatamiyorum rahmim kasiliyor.yan yatiyorum dizlerimi karnima cekiyorum anca o sekilde rahat uyuyabiliyorum.sende dene bak rahat oluyor :)
bende hep öyle yatıyorum canım iyi oluyo gerçekten sırtüstü yattığım da bel ağrım fazlalaşıyoince ince sol kasığımda ağrım da var :26:
Canlarim...
Dua edin bana da ne olur..kan vermeye gidiyorum....
Kizlar kan testimi tekrarladim sonuc 989 bugun 12. Günüm.2 hafta sonra ilk kontrole gidiyorum.darisi basiniza insallah
aynen canım hepimiz bitek şey için uğraşıyoruzHemen hemen ayni sorunlari yasiyoruz canim insallah rabbim hayirlarla sonuclandirir.senin kacinci gun embriyosu ve kacinci gundesin
Off...kan verdik simdide sonuc bekle..gecer mi ki bu 3 saat acep :/
Bu arada dualariniz ve iyi dilekleriniz icin allahim hepinizden razi olsun
Kizlar kan testimi tekrarladim sonuc 989 bugun 12. Günüm.2 hafta sonra ilk kontrole gidiyorum.darisi basiniza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?