Hi bir ie yaramyorum:(

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
43
Eskişehir
çok sıkıldım bunaldım artık aptal mumamelesi görmekten nefret ediyorum becereksiz diye tabir ediliyorum okumadığım için ne işe yararsın denilmekten bıktım artık evliyim 2 çocuk annesiyim ama hiç bi işe yaramıyorum çalışmıyorum çocuklarım küçük olduğu için bi işede giremiyorum annemlere her gittiğimde laf sokuşturulması ağırıma gidiyor aynı şekilde teyzeminde durmadan sen bunu yapamazsın edemezsin sen kim bunu yapmak kim demeleride sinirlerimi iyice germeye başladı kendimi asalak gibi hissediyorum becereksiz hiç bişeyi yapamayan bi insan gibi kendimi görmeye başladım ben bumuyum mafoldumben

canım neden kendini bu şekilde hissediyorsun ki sana bu şekilde söyleyenlere ver cevabını.kendini ne den sıkıyorsun ki.bak iki tane dünya güzeli yavrun varmış,bundan kutsal ne var ki hayatta. sen boşver insanları.ağzı olan konuşuyor.hiç öyle hissetme kendini.bu çocuklarına da yansır canım.aman ha.

ecem sağol canım ama gerçekten bunaldım artık cevabını versende hep aynı hep aynı:S sen hiç bişeyi yapamzsın beceriksizsin sen kim bunu yapmak kim hiç insan usanmazmı bunları demekten ama usanmıyolar karşısındaki insanın kıralacağını düşünmüyolar malesef

Arkadaşım her kim olursa olsun sana kim kendini kötü hissettiriyorsa sırtını döneceksin yoksa bazı insanlar laftan anlamıyor.

Bir insanın işe yaramış olması, öyle hissetmesi için illa okuması veya çalışması gibi bir koşul yok.
2 çocuğun var onları en iyi şekilde yetiştirmek için sarfettiğin çaba ve unutma ki bir evin sorumluluğunu almış olman zaten hayatta birşeyleri varlığınla ayakta tuttuğunun göstergesidir.

Kimsenin sözüne takılma önemli olan senin ne hissettiğin.
Gerçi konu başlığın pek iç açıcı değil ama bir an evvel sıyrılırsın bu düşünceden umarım.

Mutluluklar...

çok sıkıldım bunaldım artık aptal mumamelesi görmekten nefret ediyorum becereksiz diye tabir ediliyorum okumadığım için ne işe yararsın denilmekten bıktım artık evliyim 2 çocuk annesiyim ama hiç bi işe yaramıyorum çalışmıyorum çocuklarım küçük olduğu için bi işede giremiyorum annemlere her gittiğimde laf sokuşturulması ağırıma gidiyor aynı şekilde teyzeminde durmadan sen bunu yapamazsın edemezsin sen kim bunu yapmak kim demeleride sinirlerimi iyice germeye başladı kendimi asalak gibi hissediyorum becereksiz hiç bişeyi yapamayan bi insan gibi kendimi görmeye başladım ben bumuyum mafoldumben
Bunun cevabını senden başkası bilemez.Eğer sen de kendini böyle görüyorsan bir an önce harekete geçebilir ve kendini geliştirmeye çalışabilirsin.Belki evden yapabileceğin işler bulur,bütçeye kazanç sağlayabilirsin.
Ama ben zaten yeterince faydalıyım aileme,kime ne diyorsan da seni eleştirenlere nazikçe,bazen de hafif sert çıkışarak kişiliğini bu tür saldırılara kapatabilirsin yerimseniben
Ayrıca senin ne işe yaradığından onlara ne,eşin ve çocukların hayatlarından memnunsa kimseye laf düşmez:1closedeyes:

eger becerıklı bırı olmak ıstıyosan bunu once kendın ıcın yapmalısın!..
dıs cevreye kulaklarını tıka sen oncelıkle annesın en buyuk zaferı kazanmıssın hayatta..
eger calısmayı dusunmuyosan evlatlarını gelecege hazırla en basıtı..
okadar ıyı evlat yetıstırkı herkes sasırıp kalsın..
kendını gelıstır zaman gec degılkı ..
ogrenmenın yası yokdur kı..

canım sana baskalrını dinleme demicem cnkü ne kadar öyle desemde öyle olmayacağını biliyorum . insan ister istemez duyuyor ne kadar duymak istemese de :1no2: cocuklarını düsün onlar icin katlan olmadı onlara fazla gidip gelme gttiğinde onları utandır bseyler yap görüp utnsınlar. olmadı dediğim gibi durumu eşinle paylaş eğer o senin ynındaysa inan bana insanın sevdiğinin verdiği moral o kadar ayakta tutuyorki insanı bilemezsinopuyorumnanaktan

silkelenip bir an önce kendinin farkına var derim! hayat aska boşvermeyi kabul etmez! kimin ne dedeği umrunda olmasın ! çocuklarınla evi çekip çevermenle kocanla ilgilenmenle hayata duruşunla çok güçlü olman lazım .. çok sağlam bas yere adımlarına diğerleri unutma herzaman kapı dışındadır diğerleri olarak kalacaktır! sakın yenilme sıkı bir duruş sergile! benim düşüncem bu .bunu yapmak istiyorum ,hayır bunu idtemiyorum,siz yanlış biliyorsunuz ,çouğum bu şeklde istedi vs... gibi cümleler kurun! ve unutmayın asıl güç sizin içinizde! kimse bu gücü değiştremez!

CANIM BEN DE SENİN GİBİYİM.YALNIZ DEĞİLSİN.ŞİMDİ DE EVLENDİM.EŞİMİN AİLESİ BENİ ÖYLE GÖRÜYO.EVİMİN İŞİNİ BİLE BEN YAPAMIYORUM GİBİ KAYNANAM HER BİZE GELDİĞİNDE HİÇ OTURMUYO ŞUNU ŞÖYLE YAPALIM BUNU BÖYLE.TEMİZLİĞE FALAN GİRİŞİYO.BAZEN BANA BİLE SORMUYO.HATTA PROBLEMLERİMİZİ BİLE KENDİMİZ YAŞAYAMIYOZ.HERŞEYE MUDAHALE.EVLENMEDEN AİLEMLE YAŞARDIM ONLAR AZARLARDI.EVLENDİM GELDİM ŞİMDİ DE BÖYLE OLDU.:çok üzgünüm:

biran önce silkelenip bişeyler yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum öncelikle össye tekrar girmek istiyorum fakat tekrar ders çalışmak ve herşeyi silbaştan almak biraz zor gibime geliyor herşeyi unutmuşum sorulardaki yanlışları görünce yapamayacağım diye düşünüp tedirgin oluyorum bi akıl verin nerden başlamalıyım ben kendimi nasıl toparlamalıyım

merries canım insanın kendini becereksiz işe yaramz hissettirilmesi gerçekten onur ve gurur kırıcı öle değilmi of bende bilmiyorum aslında ne yapacağımı kafam çok karışık kendimi nasıl ispatlamam gerek diye düşünüp duruyorum:(

Hayatım ne diye başkalarının söylediği sözlere takılıyorsun, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve gördüğün. Herkesin söylediğine takılırsan evin yolu bulunmaz. Sinirini bozan insanlarla görüşme, kim olursa olsun. Ayrıca bir kadın ülkesini gerçekten seven çocuklar yetiştirerek dünyanın en büyük ve yararlı işini yapar unutma bunu.

Hayatta en kızdığım insanlar kendini aciz gören insanlardır.
Kusura bakmayın ama siz bu kendinize yakıştırdığınız tabirlerle istesenizde birşey yapamazsınız.
Lütfen söylediklerimi bir ablanız söylüyormuş gibi düşünün,gerçekten sinirlendim size.
Birileri sen yapamazsın dedi diye,hiç bir işe yaramadığınız kanaatine nasıl varırsınız.
Nerede azim,nerede hırs
Siz bu dünyaya sadece yemek içmek ve nesli devam ettirmek içinmi geldiğinizi düşünüyorsunuz.
Sizce yaradan herbirimizi yaratırken farklı yeteneklerle,farklı özelliklerde donatıp o yönde verimli olacağımız fırsatlar yaratmıyormu bize.
Lütfen düz mantık bakmayın olaya
Boş vekitlerinizde bol bol kişisel gelişim kitapları okuyun.
Görceksinizki insan denen canlı başlı başına bir mucize
Sadece ve sadece kendinize acımayın,size bunu yapmaya çalışanlarıda çevrenizden uzak tutun.
Hayata sıkı sıkı tutunmuş,azimli yorumlarınızı görmek üzereŞeniz

biran önce silkelenip bişeyler yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum öncelikle össye tekrar girmek istiyorum fakat tekrar ders çalışmak ve herşeyi silbaştan almak biraz zor gibime geliyor herşeyi unutmuşum sorulardaki yanlışları görünce yapamayacağım diye düşünüp tedirgin oluyorum bi akıl verin nerden başlamalıyım ben kendimi nasıl toparlamalıyım

canım benm istedkten sonra başaramayacağın hiç bişey yok inan bende öyleydim lisedeyken pek dersle aram yoktu helede lise sonda cok boslamıstım herşey üst üste gelmstti nerdn baslayacağımı bilmiyordm ama biraz ugrasınca bazı seyleri hatırlıyorsun şansını dene esin de sana destek çıkarsa ohh ne güzel başaramayacağını hiç sanmıyorum.. cok sanslısın cnkü evli olamana rağmen bu şeklde düşünebiliyosn henüz pes etmemissin teyzenelrin annenlerin söyledklerini düsün bu seni hırslandıracaktır biz güveniyoruz sana hadi be kim tutar seni a.shihoyyyt:lepi:

evlenmişsin, 2 tane çocuk doğurmuşsun. çocuklarını büyütüyorsun, evinle ilgileniyorsun. evliliğini yürütüyorsun.

nete girmişsin, kulübe üye olmuşsun, forumda konu açmışsın. demekki bilgisayar kullanmayı da biliyorsun. yani hiç de beceriksiz ve işe yaramaz değilsin.

ayrıca istersen pekala kendini geliştirebilirsin. kendini geliştirecek kitaplar oku, çeşitli kurslara katıl. o zaman zarfında da çocuklarını annene bırakabilirsin hatta ver teyze baksın. çok beceriksizim bişeyler öğrenmek için kursa gidicem çocuklarıma birkaç saat bakarmısın teyze de :roflol:
bak o zaman birdaha sana laf söyleyebiliyor mu.

herkes okumak veya çalışmak zorunda değilki.

teyzen neymiş, prof muymuş. seni niye böyle küçük görüyor ki.

sen de hiç görüşme, karşı karşıya geldiğinizde konuşma, başka şeylerle ilgilen.

bu kim olursa olsun seni etkiliyorsa uzaklaş.. ve uzaklaştıpğında iyi bir anne ve eş olduunu anlayacaksın.. senin koca evin işini gelip onlar mı yapıyo.. her gün eşinin karnını teyzen mi doyuruyo?

evlenmişsin, 2 tane çocuk doğurmuşsun. çocuklarını büyütüyorsun, evinle ilgileniyorsun. evliliğini yürütüyorsun.

nete girmişsin, kulübe üye olmuşsun, forumda konu açmışsın. demekki bilgisayar kullanmayı da biliyorsun. yani hiç de beceriksiz ve işe yaramaz değilsin.

ayrıca istersen pekala kendini geliştirebilirsin. kendini geliştirecek kitaplar oku, çeşitli kurslara katıl. o zaman zarfında da çocuklarını annene bırakabilirsin hatta ver teyze baksın. çok beceriksizim bişeyler öğrenmek için kursa gidicem çocuklarıma birkaç saat bakarmısın teyze de :roflol:
bak o zaman birdaha sana laf söyleyebiliyor mu.

herkes okumak veya çalışmak zorunda değilki.

teyzen neymiş, prof muymuş. seni niye böyle küçük görüyor ki.

sen de hiç görüşme, karşı karşıya geldiğinizde konuşma, başka şeylerle ilgilen.

işin kötü tarafı çocukları bırakabileceğim biyerde yok cnm ben şehir dışında oturuyorum ve burada kimsem yok hani kurslara falan gidip kendimi geliştirebilmek amaçlı. inşallah bu sene össye girmek istiyorum çalışıp kazanmak için elimden ne gelirse mutlaka yapacağım

Back
X