Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

Bende çalıştığım ve zayıf olduğum dönemde,sabah işe gitmek için servis beklerken..yürüyüş yapan şişman ev hanımlarını gördüğümde...
Asla şişman bir ev hanımı olmam derdim..hele böylesi şişko asla derdim..

Bakınız çizelgeme..kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

eskiden düğünlere falan giderken giyilen elbiseleri görüp, ben hiç böyle kokoş şeyler giymem derdim. birkaç ay sonra bir akrabamızın nişanı var, birkaç yıl önce görsem kokoşun alâsı diyebileceğim bir kıyafetim var; eh, burada da o düşüncelerini hatırlayıp hatırlayıp gülen biri var.. laelaelaelaelae
şimdi de bazen büyük konuştuğum oluyor. tırsıyorum valla

eskiden bir çocuk görmüştüm ve çocuk çok yaramazdı. ve ben dedimki allah bana böyle yaramaz çocuk verecekse asla vermesin dedim ve senelerce çocuk tedavisi gördüm. allahım verde yaramaz oosun dediğim günler bile oldu.
birde benim görmediğim hamilelik çeşiti kalmamıştı sanmıştım ( düşük. erken doğum. ölü doğum) bir gün dedimki tek dış gebelik görmedim birde onu kalırsam tam olacak dedim ve 2 ay sonrada dış gebelik geçirdim. birdaha büyük konuşmamaya aht ettim artık

Herkes gibi ben de aklım başımda değiken büyük laflar ettim,

Ve beğenmediğim şeyleri kınamıştım,

Ama gençken,yani 18-19 yaşlarında insan daha hayatı bilmiyo tam anlamıyla,

Sonra kınadıklarım başıma gelince anladım,

ALLAH bi insan bişeyi kınarsa kendi başına gelmeden o insanın canını almazmış,

Yani neyi kınarsanız,ne hakkında büyük konuşursanız bilin ki illa sizin başınıza gelecek o şey,

Bunu öğrendim ve artık elimden geldiğince-asla demiyorum bakın- büyük konuşmamaya gayret ediyorum,

Herkese de bunu tavsiye ederim...
boshayallersmile

asla kaynanayla oturmam demiştim 1 sene oturdum
annemdem ayrılamam ben başka şehirede gitmem demiştim şimdi nerelerdeyim
öğrendim büyük konuşmamayı ama iş işten geçtikten sonra

:1no2:
ah ahhhhhhhhhhhh
mantık evliliği yapmam dedim.
ailemin ısrarıyla evlendim. ve şimdi çok mutsuzum. ayrılmak istiyorum.
ailemse ısrar etmemiş ben istemişim.
ne büyük konuşmuşum ne büyük da en derin hasar bırakaanı

hem de naısl birşey.ölürüm yine yapmam dediğim şeyi daha 1-2 hafta önce kendi istegimle yaptım.çok mutsuzum.kimseye anlatamıyorum.kendi kendimi yiyorum.herşeyin bi çaresi vardır.ama bunun yok.asla birdaha büyük konuşmam.senağlama

kızlar hepımızın basına gelmıs demekkı goruyo musunuz ya ne kadar ılgınc
bende aslaaa o ünide okumam acıkta kalırım yıne de okumam dedım suan o okulda okuyorum
cenemı tutsaydım bole olmıcaktı belkıde

o kadaaar çok geldi ki.büyük konuştuğum ve başkalarında ayıpladığım herşey başıma geldi neredeyse.o yüzden büyük konuşmamaya dikkat ediyorum artık

lisedeyken öss den sonra asla burslu olarak özel ünvde okumam tercihlerime yazmam bile demiştim yazdım da okudum da kaydirigubbakcemile3
evlendikten sonra asla aileme yakın oturmam dedim
şimdi aynı binadayız zemuszemus
ilk aklıma gelenler bunlar ama bu kararlarımdan hiç pişmanlık duymadım kaydirigubbakcemile5
tabi büyük konuşup istemeden yaptığım ve sonrasında çok pişman olduğum şeyler de yaşadım
ancak hala akıllanmamış olacağım ki bu huyumdan vazgeçemiyorum delikafadulden

oooo kaç kere geldi ama insan genede yapıyo işte. en son doğumda oldu. devlet hastanesine başımı çevirip bakmıyodum .ben kesinlikle buraya girmem diyodum. 9 ay özel hastaneye gittim. (karşı karşıyalar)
sonra doğumu devlette yaptım. ama pişman değilim. başarılı bir doğumdu. abartmışım.

yüksek lisans doktora yapmadan ekmeğimi elime almadan asla evlenmem diyordum
ünv diplomamı almadan nikah cüzdanını aldım elime :hulya:

aslında konuşmamak daha iyi hiçbişey hakkında
ben pek konuşkan değilimdir sadece 1 arkadaşım samimi vardır başka öyle arkadaşlıklarım yoktur mesela
konuşmaya gerek kalmayınca asla demeyede gerek pek olmuyo galiba bilmiyorumkismile

gelmedi ama gelmesinden korktuğum bişey var.evlendikten sonra 1-2 yıl çocuğum olsun istemiyorum.daha evleneli 1 ay olmuş hamile haberi alıyorum ne aceleleri varmış diyorum ve ben bunu çok yapıyorum daha ilk geceden hamile kalcam diye korkuyorum

şuanki sevgilimle asla çıkmam ben onla diyodum noldu çıkmaya başladık 2buçuk sene oldu iyikide büyük konuşmuşum başıma geldi=)))

ben sigara dumanından çok iğrenen birisiydim ve asla içmem diyordum şimdi ise sigara içiyorum

Konuştum Ve Başıma Geldi Maalesef..

Ama Hepsi Geçti Gitti.. Artık Büyük Konuşmuyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…