Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

evet geldi,sigara içen biriyle asla,kesinlikle evlenmem demiştim amaaaa evlendiiiimmmkaydirigubbakcemile3

benımde çok gelmiştir son olarak da görümcemın oglunu çok sımarık ve terbıyesız buluyorum şimdi hamıleyım ya başıma gelırse dıye de kara kara düşünüyorum:)...

asla mersinin yerlisiyle evlenmem diyodum şimdi kozalak kafam aşkumm biricik eşim mersinin öle bi yerlisiki...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benımde çok gelmiştir son olarak da görümcemın oglunu çok sımarık ve terbıyesız buluyorum şimdi hamıleyım ya başıma gelırse dıye de kara kara düşünüyorum:)...

başına geliyo canım bende bekarken çok ahkam keserdim şimdi çocuklar bıraksam ülkede beklenen darbeyi onlar yapacak...allah canlarını sag etsin ne yapalım...

ünv kazandığımda meslektaşımla evlenmem demiştim. ama şu an meslektaşımla evliyim. hem de branşlarımız bile aynı :) ama iyi ki de büyük konuşmuşum çok mutluyum hiç pişman değilim :))

asla kendi köylümden, mahallemden birisiyle birlikte olmam diyordum.
şimdi hem kendi köylüm, hemde aynı sokakta oturuyoruz ve evlenmek için can atıyoruz kaydirigubbakcemile3

of ki of kınadığım şey başıma geldi
yüz kızartıcak birşey değil ama aklım çok karışık

Buyuk konusmaktan hoslanmam..bugune kadar yaptigim hicbirseyden de pisman degilim..umarim bundan sonra da hep boyle yasarim..

bende başka konularda büyük konuşmayı sevmem ama
sarışın ve renkli gözlü erkekler bana itici geliyor, açıkçası heç hoşlanmıyorum öyle tiplerden
şimdi siz böyle diyince acaba dedim yoksa bana da böylesi mi gelecek
nese hayırlısı gelsin dielim bari
:Saruboceq:

asla büyük konusmayacaksın bu hayatta eskiden sunu yapmam bunu yapmama aa bunu nasıl yapmıs derdim...mesela bi kız için kötü olmasada nasıl yapmışş falan vs..diye konuşmustum aynı seyi bende yaptım şimdi baskası hakkında yanımda konusanlara kızıyorum hayat basımıza ne geleceği belli değil...

şimdiki korkum ise
benim şimdiki sevgilim kıskançlıkla hayatımı kısıtlamıyor, o yüzden sevgilisi kıskanç olan arkadaşlara yaptığım yorumların başıma gelmesinden korkuyorum

ben antalyalıyım sevdiğim adam antalyalı olacak yerlisi olacak çevresi çok olacak diyordum eskiden beri ama suanda sözlüm konyalı:)

evlenirsem annemden ayrılamam ona yakın bi yerde olurum derdim hep :gitme:
şimdi yakınım ama seneye gidicem hemde belirli bi yerdede olmuycam diyar diyar gezicem
çokk büyük konuşmuşum çokkkkkk

bencede asla büyük konuşmamak gerekiyor bende yaşadım sigara asla içmem diyordum sigara içiyorum.eski sevgilim memlektinden biriyle asla görüşmem artık dedim ablam tanıştırdı o kişi de aynı memleketten(zaten istemedim iyi ki de olmadı)yeni biriyle tanıştım çok entersan ya inanamadım duyunca o maalesef beni çok üzen yıllarımı emeğimi çalan kişinin annesiyle bu yeni tanıştığım kişinin annesini ismi de aynı(bizi annesi ayırmıştı ayrıca ahım çıksın inşallah nefret ediyorum ondan da annesinden de) öle yani büyük konuşmıcaksın allahım çıkarıyo karşımıza..

Kesinlikle sağlıkla ilgili bir meslek seçmem diyordum gittim hemşire oldum :bbo:
25 yaşından önce evlenmem derdim 22 yaşında evlendim :1hug:
Hayatta hiçbir zaman büyük konuşmamayıda öğrendim yerimseniben

eveeettttt geldi büyük konuştum ve başıma geldi,
Asla başka memleketten evlenmem dışı ailemin yaşadığı şehirden ayrılmam dedim sadece ben değil ailemde aynı şeyi söylerdi hep,
çok iyi şartları olan yada beğendiğim insanlar hep konya dışında ve çok iyi şartlarla çalışıyorlar ve ben hala bekarım inat yaptık kaderle bakalım kim kazanacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…