Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

Her konuştuğum başıma gelir bazen unuturum yine büyük konuşurum sonra günlerce dua ederim Alah'ım büyük konuşmayayım diye ama dedim ya birini farkında olmadan kınarsam yanlışlıkla daha o kişi yaşadığını atlatmadan bir bakmışım aynısını yaşamışım

Evet oldu.
Uzaktan asla biriyle çıkmam dedim oldu.
Kimseyi aylarca bekleyemem dedim bekledim.
Telefon kuşu olmam dedim oldum...
Aşk dedim dedim de oldu diye de sorun yani...
akannehir

asla netten biriyle tanışıp etkilenme olmaz demiştim taa yıllar önce, bi meraktır girdim biriyle tanıştım telefondan görüşmeye başladık sonra, sonra da bitirdim ztn o iş olmaz hiç görüşemiceksem diye.. büyük konuşmamak lazım Allah bilir nolabilceğini

hic gelmez mi?
ben seneler önce cok büyük konustum sonra basima geldi
o gün bugündür asla büyük konusmuyorumlmaz:

istemediğimiz halde çekiyoruz sonuçta kendimize korktuğum basıma geldi der gibi bendede nicesi oldu hepsi geldi
en basta ev düğünü istemem dedim milleti nasıl kınadım nişan atarım dedim ama ev düğünü yaptık hemde toz toprak içinde işte büyük laf etmemek lazım

Ben büyük bir laf etmek istiyorum şuan.
Olmaz onunla. Asla olmaz. İnanmıyorum.
Asla diyorum. Ooooff yeterrr beaaa..

olmaz mı .. aa ben bunu yapmam dedıgım herseyı yaptım ' ..
yah bu çenemı halada tutamıyorum daha neler gelcek basıma ben bıle korkuyorum

benim de asla dediğim şeyler başıma geldi..:sinifsinif: büyük konuşmamak lazım..
herşeyde vardır bir hayır diyip geçiyorum

eweeeet hemde öyle büyük konuşmuşum kiiii.....anlatamam......hayatta olmaz dediğim bi durumun içinde buldum kendimi gerçiii ondan dolayı mutluyummm iyikide konuşmuşum ama diğer büyük konuştuğum mevzuu harbiden tek bi cümle ile açıklanabilir oda aynen şöyle ''insanoğlu kınadığını yaşamadan ölmezmiş''

büyük lokma ye büyük söz söyleme die boşuna dememişler.....ama ben bu sözün çok yerinde bi söz olduğunu son günlerde daha iyi anlıyorum maaaaaaalesefffff.çooooook büyük konuşmuşum çoook
bi daha mıı tövbeler olsun

Oooo gelmez mi

25 ten evvel evlenmem dedim evlendim

Askere gitmemiş biriyle olmam dedim oldum

Kaynanaya uzak otururum dedim altımda oturuyor

Daha da büyük konuşmam

Bu mübarek günde tövbe ediyorum büyük konuşmuyacagım ne dediysem asla olamaz nasıl olur ne dediysem hepsi başıma geldi

demem mi yaa,ne zaman büyük konuştuysam başıma geldi,tükürdüğümü yaladım yaniartık şöyle yapmam böle olmaz demeden önce düşünüyorum

büyük konuştuğum herşey başıma geldi ama neden hep kötü olanlar :))) ben iyi şeyler içinde büyük konuşmuştum.en önemlisi asla ve asla kimseyi kınamıycaksın.

benimde başıma geldi.. vede ne zaman kendimle ilgili iyi birşey söylersem tersi oldu.. arkadaşlarıma sevgilimle aramız çok iyi dedim akşam kavaga ettik 2 gün sonra ayrıldık

Düzenli aralıklarla büyük konuşurum ve söyelediğim hersey basıma gelir :)) Her seferinde "yeter artık sus" diorum kendi kendime ama yine de cıkıo ağzımdan :)

Ne zaman aslaaaa desem hep yaparım :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…