Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

Toplasam o dediklerimi , burdan Ankara ya yol olur . Hepsi de başıma geldiii , boyumuzun ölçüsünü milimine kadar aldık :roflol:

sözümün başında gayri ihtiyari "asla " lafı aniden ağzımdan çıkmışsa,yine kafamda şimşekler çakarak,kaynar sular başımdan dökülerek beklerim sonucu

çünkü ne kadar asla dediysem reelde başıma gelmiştir.benneyaptımki

gelmezmi önceden kızlara bakrdım aman biri için kendilerini paralıyorlar aşk varmıki biri gider biri gelir diyordum ama öyle degilmiş onlara şaşarak bakardım şimdi ben aynı durumdayım büyük söyledim ne yazıkki

Vallahi büyük konuşmaktan o kadar korkarım ki eyvahedigeldismile Asla asla demem! Bir durumu yadırgayacak olduğumda bile defalarca düşünüyorum ya benim de başıma gelirse diye. Hayat öyle bir oyun ki, ne rolü var ne sahnesi, Yıldız Tilbe'nin çok sevdiğim bir sözüdür.

Erkekler için gözyaşı döken kızlara çok şaşırırdım. Çok aptalca olduğunu düşünürdüm bu durumun. 'Aman boşverin değer mi hiç yaa bir erkek için ağlamaya, çok saçma, kendinize gelin.' vs. şeklinde uyarırdım bi de onları. Sonra bir aşık oldum ki sormayın. Bir günüm bile ağlamadan geçmedi yau. Çok üzgünüm çoook

ondan ayrıldıktan sonra bir daha hiç bir erkeğe istemediğim bir konuda taviz vermem diyordum
yalan oldu :umursamaz:

benim arkadaşlarım kusursuz derdim, kazık atmaz asla derdim
yaprak dökümü gibi hepsi bir bir döküldü hayatımdan

Bundan 2,5 yıl önce bir akşam kızım iş dönüşü yemek yerken anne biri var beni çok seviyor,çok iyi,kaliteli,iş sahibi ama benden 17 yaş büyük dediğinde Sabancıların oğlu bile olsa vermem hemen uzaklaş dediğim kişi şu anda kızımın eşi ve bizim çok sevdiğimiz damadımız...onları her gördüğümde ne büyük konuşmuşum Allahım diyorum...18 yaşında birde oğlum var bana bir kız seviyorum anne dediğinde asla ağzımı açmayacağım aslalmaz:lmaz:lmaz:

bende öğrenciyken kesinlikle masa başı iş yapmam,dedim başıma geldi
renkli gözlü biriyle evlenmem dedim başıma geldi
eşimle aramda yaş farkı biraz olmalı dedim,ilerde çoluk çocuk olduktan sonra
benden küçük durmasın dedim,başıma geldi
daha aklıma gelmeyen bi çok şey var
artık daha temkinli konuşuyorum

Son düzenleme:
evleneceğim erkek benden en az 6-7 yaş büyük olmalı derdim ohooo eşim benden 2 yaş küçükkk bbu birinci çinko

küçük ve deniz olmayan bir şehirde yaşayamam derdim 2 yıl deniz olmayan küçük bir şehirde yaşadım şimdide deniz olmayan ama en azından büyük bir şehirdeyim bu ikini çinkoo

kimsenin emri altına giremem derdim eşim resmen mjuma çevirdi beni ama sevmesem yapabilirmiydi hayııır.ee biraz sıkıyor ama o da gülümün dikeni..bu üçüncü çinkooo

kayınvalideyle oturmam derdim ama oturdum hemde 2 yıl hemde deniz olmayan o küçük şehirdeee veee bu da tombalaaaa

asla ...üni. de ....fakültesinde okumam Allah yazdıysa bozsun derdim çok büyük konuşmuşum o üni.in o fakültesinde okuyorum su an, ilk yılım cok kötüydü ama simdi çoook mutluyum(üniv 3)hihoyyyt

bana asla kazık atmaz dediğim arkadas olarak gördüğüm bana kardesim diyen adam bana teklif etti..akannehirklava:

babamı asla affetmeyecegim,konusmayacagım hayatımın sonuna kadar dedim amaaa konusuyuyorum simdi

asla kıskanç bir erkekle beraber olmam dedim,benim başlarda geniş sevgilim oldumu sana kıskançç...rol değil ama adam zamanla kıskançlaştı:1shok:

asla demedim ama renkli gözlü biriyle çıkmak istemem,zor olur dedim,şimdiki sevgilime denk gelene kadar hepsi renkli gözlüydü,elaya bile razıydım ama ı-ıh çıkmadıohaoldumsmile

üniversiteyi kazandığım gün çıkıp gitcem bu evden dedim,ev ayarlandı,herşey konuşuldu,bende tık yok gidemedim tabi evde kaldımkaydirigubbakcemile3

erkek kardeşimden nefret ediyorum,sokaktan geçen herhangi bir adam bile benim için daha değerli derdim,şimdi tek sırdaşım o.

sıkıcı,masabaşı,sıradan bir meslek seçmem,gezebileceğim,kendimi geliştirebilceğim bir meslek olsun dedim,büyük ihtimalle bankacı olcam (ama bankacılığı seviyorum artık)

babama çok kızgındım,bir kuruşunu almıycam artık demiştim,adam araba aldı bana nerdeyse geceleri arabada uyiicaktım sevinçten:kedi:

30 yaşını geçince evde kalmış derdim kızlara, bende evde kaldım :) asla internetten biriyle konuşmam derdim, netten sevgilim oldu :) bazen çok kızıyorum kendime ne cahilmişim ben diye..

artık hiç bir şeye never never demiyorum ...korkuyorum çünkü..

bende asla dediğim şeyi yaşadım hatta şu an yaşıyorum mafoldumben inşallah pişman olmam..

asla sarışın kumral yeşil gözlü erkeklerle işim olmaz
erkek dediğin esmer olur, kaşı gözü belli olur, diyordum
şimdi yeşil gözlü -sarışından büyüme dolayısıyla kumrala dönmüş bir erkekle evleniyorum
çocukken bayagı sarısınmış...

Sevdikleri erkekler yüzünden gözyaşı döken kızlara ne kadar salaklar bir erkek için ağlanır mı hiç, o erkeğin umrunda bile değildir, bu ne saçmalık vs. derdim hep.

Ağlamaktan bi hal olduğumda anladım ki oluyormuş..Ağlanıyormuş. Elde değilmiş.mafoldumbenmafoldumben

Şu anda okuduğum okula kaydım yaptırılırken "Asla teknik lisede yani sadece kızların olduğu sınıfta okumam" diyordum.Bu sene başında teknik liseye geçmek için 1ay boyunca kendim uğraşıp paralandım ama sonunda oldu :) Daha çok var ama hatırlamıyorum

benim kazara asla dediğim herşey başıma geldide bundan yaklaşık 2 yıl önce eşim bir asla dedi öyle bir dedi ki a ha dedim biz bunu yaşayacağız ama tık yok sanırım aslaları unutunca başına geliyor insanın yada aslaları asla olan insanlar var

Ohooo... Hemde çok geldi...
Bi daha büyük konuşursam dilimi eşek arısı soksun diyorum: /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…