Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

aynı kaderi paylaşıyoruz canım bende hep kaçtım şimdi mahkumum istanbulasenağlama

neyi asla yapmam dedimse hepsini yaşadım ve şimdi tek tek hatırlıyorum o büyük konuşmalarımı..hayatın neler göstericeği belli olmuyo bunu öğrendim ve artık hep her şeye kısmet belli olmaz hiç bi şey diyorum:))

bende ölsem kumaş pantolonu ayağıma sokmam derdim
şimdi işyerinde kumaş giymek zorunlu ve mecburen giyiyorum gibi gibi

başkada olmadı şükür şutarafagitti

bende bu hayatta ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi bazıları acı tecrübeler oldu bana.bundan sonra konuşurken daha bir dikkat ediyorum byük konuşmuş olmamak için

üniden mezun olurken bir daha kime beni bu okula sokamaz dedim 3. yılındayım yüksek lisansın. Doktora mı asla diyorum ve korkuyorum....:bbo:

O Kadar Çok Şey Geldiki Başıma..
Ama En Sonuncusu Ve Beni Şok Edeni..
Asla Asker Yolu Beklemem Dedim.. Tek Beklediğim Kardeşim Olacak Dedim..
Sevgilime Askerdeyken Aşık Oldum.. 5 Senelik İş Arkadaşım Olmasına Rağmen..
Asla Onu Bırakmam Ayrılmayız Derdim..
2 Hafta Oldu Ayrıyız.. :çok üzgünüm:

asla 25 yasindan once evlenmem dedim 21 yasindayim evliyim
ama asla avrupali biriyle evlenmem dedim suan avrupadayim senağlama cok osledim evimizi

çoook dedim, çokta aldım ağzımın payını. o nedenle asla asla demediğim gibi, diyenden de hoşlanmıyorum.

bende büyük konustum asla ailemden uzak kalmam demistim ama yurt disindayim evliyim suan... asla büyük konusmamak lazimmis... heyt be cok özledim vatanimi.....:1no2:

herkes büyük konuştuğunun acısını çekmiş. büyüklerimiz ne güzel demiş büyük lokma ye büyük söz konuşma diye

bende herşeye kısmet diyorum mutlaka açık kapı bırakıyorum..olmuyo ama öğrendim ki büyük konuşmak lazımmış.(çaktırmayın) ahan da buraya yazıyorum ben asla ve asla karşılıklı aşık olamıcam ve asla evlenmicem.mutluda olmucam. (allahım ne olurr büyük konuştum başıma ver....)(AMıN)

aslında büyük konuştuğum olmuştur hatta başımada gelmiştir ama ben farkında değilim hatırlamıyorum yani.aslında geldi başıma o kadar önemli değil ama kuzenim evlendi 2 hafta geçmeden kalmaya gidelim diyen yeğenimi 2 ay geçmeden yatılığa gidilmez diyip kınadım ve 2 hafta sonunda ilk ben kalmaya gittim.

Kütahya'da okurken defalarca valiz toplarladım Okul bitiyor derken..Evlendim ve 2 senedir kütahyadayım ..Hiç bişeye asla dememeliyiz

Lise yıllarımda "hayatta seninle olmam off bıktım senden seni bi daha görmek istemiyorum ne biçim insansın sen hala peşimdesin.bu son bir daha görüşmicez konuşmicaz" derdim....
Arkadaşlarımda hep,biz bu filmi çok gördük deyip gülerdiler...
Bugün gibi hatırlarım bu laflarımı...
O ise kuzenime "bak görürsünüz ben sizin ailenize damat olarak gelicem"dermiş ben böyle dediğimde....
Gelin görün ki ben bu adamla uzun zamandır beraberim...
İyi ki büyük konuşmuşum:)
Ve diğeri de ben hayatta çocuk gelişimi okumam demiştim daha 5.sınıfa giderken .... Ve ben ç.g.b mezunuyum....

imkansız ve büyük konuştuğum şeyler başıma geldi.. hadi bunada gülün asla uzun burunlularla çıkmam dedim uzun burunlu aşkım oldu.. ama kısmet değilmiş ayrıldık..

Konusmayi birakin düsünsem bile basima geliyor...
Bunu kontrol etmenin ayari yokki.... Ne dediysem basima gelmistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…