Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

malesef bende neleri kendimden cok emin bi sekilde söylediysem yasadim....
yazsam koca bi liste olur sanirim.akillandim mi? hayir.nasil bir inatsa artik.......

bende yaşadım büyük konuştum asla dediğim bazı şeyleri yaşadım...hayat insana neler getirecek belli olmuyor,asla dediğiniz seyler zaman,mekan,kişiler değişince yaşanabiliyor..

büyük konuştuğum herşeyi yaşadım. uzun süreden beri büyük konuşmuyorum, kınamıyorum.
herkes heran herşeyi yaşayabilir- miş bunu çok iyi öğrendim.

ben nasıl kanıyorlar erkeklere nasıl oyuna gelıyorlar nasıl bakireliklerini kaybedıyorlar dıyipte aynı hatayı yapanlardanım en acısı bu olsa gerek

en ufak bişey bile olsa büyük konuşmaya gelmiyor...
Ben bu ayakkabıyı asla giymem dediğim çok olmuştur ama şimdi beğenerek giyiyorum..
O nedenle ufak bişey için bile büyük konuşmak istemiyorum

hemen hemen herşey diyebilirim,bitirdiğim okul,işim,ilişkim herşey...Aklımdan geçirdiğim şeyler bile başıma geliyor

Kınamadım ama olmazsa olmaz dedim..lmaz:
Meğersem olmayınca da oluyormuş..
Ama nasıl oluyor bir de bana sor..laelaelaelaelae

bütün büyük konuştuklarımın hepsi başıma geldi. en komiğini anlatayım. benim 4 senelik bir sevgilim vardı. işe yaramaz çalışmayı sevmez tembel uyuşuk daha okuyan hiçbir şey elde elde edememiş bugüne kadar dahja okulu bitmemiş ve benden yaşça küçük. buna rağmen 4 senemi vermiştim. ayrıldıktan sonra bir daha evi olmayan arabası olmayan askerliğini yapmamış benden küçük olan biriyle asla ama asla birlikte olmayacağım demiştim.
kocamla ilk tanıştığımda daha üniversite 2 de okuyordu. ne ev ne araba bisikleti bile yoktu. benden yine 1 yaş küçüktü. askerlikte yapılmamıştı tabi. ama aşık olmuştum işte. sonuç olarakta evlendik.
neymiş. asla büyük konuşmayacakmışız. lmaz:

sanırım hiç demedim hatırlamıyorum
Allah dedirtmesin
ama etrafımda gördüklerimden yola cıkarak ,evet çok büyük konuşup başalarına gelenleri görüyorum
"asla yapmam aslaaaa "dedikleri şeyleri yaşadıklarını gördüm
o yüzden büyük konuşmamaya dikkat ederim
eğerki kesin konuşucaksamda sözümden önce Allahın ın izniyle derim ki büyük konuşmak olmasın
çünki herşeyin hayırlısını o bilir ,ona sığınıırm

anneme 3-5 yıl daha evlenmeyeceğim dedim,üç ay sonra eşim ve ailesi istemeye geldi(yıldırım aşkı).....evlendim,soranlara çocuk falan düşünmüyorum bir kaç yıl dedim ki bi de baktım..hamileymişim.
aaaaa ne bu böyle tövbe tövbe...bi daha mı asla geleceğim için konuşmayacağım.

bende askere gidip gelmiş olsun asker yolu bekleyemem dedim.sözlüm ağustosta askere gidiyor:gitme:
asla yaşıt olmasın evleneceğim adam.azcık olgun olsun dedim.sözlümden 3 ay büyüğüm:roflol:
şuan çalıştığm iş yerinde yok yaf orda işim olmaz bnm dedim.2 yıldır burdayım
ve daha neler neler. en sevmediğim şey büyük konuşmak ama bazen saatinemi denk geliyodur nedir. arada ağzımdan kaçıveriyo oda oluyo.-tatlicadiarzu-

olmazsa ayıp olur zaten.Eşim titiz olmasın dedim,koyduğum bardakların yerine bile karışıyo.Hatta cam silerken bide arkadan bakıyo burası olmamış,onu oraya koyma,bunu böyle yapma...Ayyyyy kimse büyük konuşmasın walla......

bende bekarken çevremde yeni evlenecek olanlara sorardım hep kendi evinizdemi oturacaksınız kiramı diye kira dediklerinde de amannn kiraya verilen para sokağa atılan para derdim bana zor gelirdi çünkü hiç kirada oturmamıştım ama büyük konuşmuşum başıma geldi sadece 2 yıl kirada oturdum ama çok şükür kendi evimizi aldık allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

maalesef ne zaman büyük konuştuysam başıma geldi:çok üzgünüm: son olarak erkek arkadşmla ilgili çook büyük konuşmuştum o da gelmek üzere...bi daha mıııı:bbo:

inşallah gelir başına:Saruboceq::dance:

oo canım nezaman asla bunu yapmıycam desem bı bakmışımki bende aynı duruma duşmusum
suan kocam olan adamada asla demiştim mesela kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…