Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

benim basıma hiç gelmedi cok şükür
ama cevremde var basına gelen bazısı anlıyo bunu bazısı hiç kondurmuyo bile farkında degil

evliliğimin tamamı büyük konuşmalarım ...
hem benim hemde annemin...

ya benimki baya komik ilahi adalet gibi bir şey.
annemgilin yakınlarında böyle eski binalar vardı.bende onların önünden geçtikçe "ayy bu evlerde nasıl yaşıyorlar" diyordum.sonra evlendim o dairelerden birine gelin geldim.üstelik ev eşimin kira olmadığı için taşınamıyoruz dakaydirigubbakcemile3

bir de abimden
o da ben asla bir erkek arkadaşı olmuş bir kızla bile evlenmem diyordu.kendi bekarken dul bir kadınla evlendi.

süpermiş ya delikafadulden ay çok güldüm...........olsun kendi eviniz ya boşver kaydirigubbakcemile5 abinin olayıda tam ibretlik valla aman dilime sahip olim ben valla tövbe etmekten helak oluyom valla .........

asla netten taniştiğim biriyle birliktelik yaşamam.. yaşayanları da asla tasvip etmiyorum derdim.. derdiiiiiim allah başıma verdi.. tövbeler olsun bi daha büyük konuşmicam... halimden memnunum evet ama zamanında söylediğim lafları yemiş bulunmaktayım

benim her büyük konuştuğum gariptir ki başıma gelir...
Hayatta dışarda ünv okumam dedim,taaa nerelere gittim...
Asla erken evlenmem derdim,erken evlenenlere garip bakardım.Okul bitti 7 ay sonra ben beyazlar içindeyim..
ıst dışında bir yerde yaşamam,yapamam,gitmem,gidemem dedim...şimdi izmirdeyim...
Bu liste uzaaaar gider,abartısız 20-25 madde olur böyle kaydirigubbakcemile3
Halen akıllanmadım o ayrı,büyük konuşur dururum Allah sonumu hayır ede...

ne zaman büyük konusursam hep basima gelir..:sm_confused:
demicem diyorum ama yeri geliyor yine asla kelimesi agazimdan cikiyor:çok üzgünüm:
ilerki meslegim okulla hic bi alakasi olmicak ne dersleri nede ögretmenleri seviyorum demistim..bi nevi bikmistim artik.. fisfisfis
ama simdi gel gör ki orta okul ögretmeni olmak üzereyim..sempatiksalakcinni

büyük konustum basıma geldi demedim ama dedirttimkaydirigubbakcemile3

cok başima geldi düşünsem bile başıma gelir oyle cok zamanada gerek yok hemen gelir başima

ben de desem başıma geliyor.

Lisede okurken " şu dağ başından kurtulayım, bir adım ötesine geçersem ne olayım" dedim... hooop lise bitti üniversiteyi kazandım. Lisemin olduğu semtten daha da ötede.

Lisedeyken "o üniversiteye hayatta gitmem ya, açıkta kalmamak için yazıyorum ama ona gelene kadar ohooo" dedim. hoooop sonuçlar bir geldi, istemediğim üniversiteyi kazanmışım.

Üniversite bitti " burdan daha uzağa hayatta gitmem, ömrümü yedi bu yollar" dedim.... hooop şehirden 30km dışarıda bir firmada işe başladım..

bazen "hayatta yapmam, etmem" dediğim zaman bunlar geliyor aklıma, susuyorum artık :mymeka:

Oturduğumuz semtte hep soğuk bulduğum,gitmediğim bi park vardı.Adını bile duymak istemezdim..annem gidelim derdi gitmezdim..
şimdi erkek arkadaşım oraya çok çok yakın oturuyo ve nerdeyse hergünümüz orda geçiyo..
aklinialirimsmile

Evet geldi..
cok kötü bir örnek olucak şimdiden herkesden özür dilerim ama,uyusturucu kullanan biri ile asla birlikteliğim olamaz imkanı yok demiştim kiii,,öyle bir yedim ki bu sözümü...

boşuna demeişler büyük lokma ye ama büyük konuşma diye...
bilhassa dikkat ederim ama başıma geldi..

Hayatta bir daha benden uzakta biriyle ilişki yaşamam dedim
Hoop başıma yine geldi...
Ben artık yorum bile yapmıyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…