bende askere gidip gelmiş olsun asker yolu bekleyemem dedim.sözlüm ağustosta askere gidiyor:gitme:
asla yaşıt olmasın evleneceğim adam.azcık olgun olsun dedim.sözlümden 3 ay büyüğüm:roflol:
şuan çalıştığm iş yerinde yok yaf orda işim olmaz bnm dedim.2 yıldır burdayım
ve daha neler neler. en sevmediğim şey büyük konuşmak ama bazen saatinemi denk geliyodur nedir. arada ağzımdan kaçıveriyo oda oluyo.-tatlicadiarzu-
lisedeyken bir çıktığım olmuştu çok sevmiştim adıda mustafaydı.ama çok kötü şeyler yaşadım onunlayken.ondan ayrıldıktan sonra hep dedm kendi kendme bir daha mustafa isimli kimseyi hayatıma sokmıcam uzak dursun isminn ne suçu varsa artıkın sempatiksalakcinni
ondan sonra 3 sene geçti aradan bir erkek arkadasım oldu ismi mustafa ondan sonra bir tane daha onunda adı mustafa.aradan 5 6 ay geçti ciddi biri vardı hayatımda onunda adı mustafaydı ve sözlenmiştk ama olmadı kültr farkından ayrıldık.ondan sonra çevremde aile ortamında falan görüp beğenenler olmuş beni annem nezman gelip sölese hepsnn adı mustafaydı.şaka değil tam sekiz kişi istemeye gelmek istedi sekizinnde adı mustafa.artık gına gelmişti kafamçokkarıştı
işin komik tarafı şuan ki nişanlımın adıda mustafa.ve düğünümüze 3 ay var
Nişanlım askerdeyken şu askerlik bir bitsin bir daha asla elime silah almayacağım, ıyyy soğuk alet nolcak dedi :dilcikar:
polis oldu :roflol::roflol::roflol:
onunla yatacaz artık
bir de askerliğini Kars'ta yaptı, bir daha bu şehrin yakınından geçmem dedi
tecrübelerimize dayanarak şark görevimizin Kars a çıkacağını düşünmekteyiz :roflol:
bunları ona hatırlatınca şarktan sonra asla izmire dönmem, asla lüks araba almam diyor ya hayırlısı bakalım :roflol:
senin kaçışın yok bacım
ncakir89 seninki de pek güzelmiş ya..Bir an inanamadım valla..
Benim de başıma gelmiştir..Asla fen edebiyatta okumam dedim okuyorum mesela..Ama bazen güzel şeylerle de dönüp dolaşıp geliyo laflarımız :asigim:
Yine de çok dikkat etmeli insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?