Hi "byk konumuum bama geldi" dediniz mi?

nişanlımla bizi birbirimize uygun görenlere;
hayatta evlenmem ,evlilik düsünmem derdim..
o da öyle dermiş söyleyenlere..
ikimizde lafımızı yedik..nişanlıyız bitanemle..

Kesinlikle kışın evlenmem,kış gelini olmak saçmalık diyordum.
Büyük bir istekle Şubat'ta evlendim.

bu maydanoz ne işe yarıyo demiştimki hay demeseydim keşke..çünkü aylarca karın ağrısı çektim,kum döktüm sonundada şifayı maydanozda buldum. Allahm affetsin

bende demiştim yaşıtlarımla asla olmaz diye ama nişanlımda benden 3 ay küçük kaydirigubbakcemile3

bülbülün çektiği dili belası derler ya benimki de o hesap, şu anki hayatımın tek suçlusu benim...
ben olsam asla yapmam diyip büyük konuştuğum olayların hepsini yaşıyorum şu an, ne diyeyim kendim ettim, kendim buldum :a015:

haaa birde sevgilim beni asla terketmez burakmaz demiştim ben bide herkesin içinde... herkeste oooooooo diye bağırmıştı sınıfta ama sevgilim beni bıraktı ( tabi şimdi şükür iyiyizz konuşurken 10 kere düşünmek lazım

akrabayla evlenmem dedim..
ama çok sevdim ve evlendim..
büyük konustum ama pisman degilim

2 tane burçtan nefret ederim biri terazi biri de ikizler
iki burçtanda sevmediğim insanlar olmuştu.
eşim terazi burcu, şu an hamileyim ve bebeğim büyük ihtimalle ikizler burcu olacakkaydirigubbakcemile3
bir daha büyük konuşmak mı tövbee

neyi yapmam etmem demem dusunmem dedıysem gun oldum yaptımda,düşündümde,dedim de hayat işte

benden kısa erkele asla evlenmem dedim eşim benden biraz kısa:1closedeyes:
evlenip hemen çocuk yapmam dedim evlendiğim ay içinde hamile kaldım :1closedeyes:
kimseye yakın oturmam dedim evim tanıdıklarımın hepsine yakın:1closedeyes:
listem uzar gider

hani derler ya birini kınıyosan o olmadan ölmezmişsin doğru ...
hengi birini sayayım allahım eski sevgilimle ayrıldığımda öyle sinir olmuştum ki bi daha asla sevgili hattı almam çıktığım kişilerle aşk bitio dedim dedim şimdi sevgilimle iki tane birden var ve de küçüklüğümden beri hiç bir sarışın erkeğe göz ucuyla bakmadım o kadar itici gelirdi ki sarışın biriyle asla çıkmam derken şimdi sarışın biriyle çıkıorum hemde çok seviorum gözüm ondan başkasını görmüo yani esmerler itici gelio artık diyebilirimhihoyyyt

lisedeyken bir çıktığım olmuştu çok sevmiştim adıda mustafaydı.ama çok kötü şeyler yaşadım onunlayken.ondan ayrıldıktan sonra hep dedm kendi kendme bir daha mustafa isimli kimseyi hayatıma sokmıcam uzak dursun isminn ne suçu varsa artıkın sempatiksalakcinni
ondan sonra 3 sene geçti aradan bir erkek arkadasım oldu ismi mustafa ondan sonra bir tane daha onunda adı mustafa.aradan 5 6 ay geçti ciddi biri vardı hayatımda onunda adı mustafaydı ve sözlenmiştk ama olmadı kültr farkından ayrıldık.ondan sonra çevremde aile ortamında falan görüp beğenenler olmuş beni annem nezman gelip sölese hepsnn adı mustafaydı.şaka değil tam sekiz kişi istemeye gelmek istedi sekizinnde adı mustafa.artık gına gelmişti kafamçokkarıştı
işin komik tarafı şuan ki nişanlımın adıda mustafa.ve düğünümüze 3 ay var

birde amcamın kızını çok kınamıştık nişanı atıldığında çünkü kötü ayrılmışlardı ailem büyük konuşmuştu ama 2 yıl sonra bende sözlendm ve ayrıldım.hep bu gelir aklıma.

Nişanlım askerdeyken şu askerlik bir bitsin bir daha asla elime silah almayacağım, ıyyy soğuk alet nolcak dedi :dilcikar:

polis oldu :roflol::roflol::roflol:

onunla yatacaz artık

bir de askerliğini Kars'ta yaptı, bir daha bu şehrin yakınından geçmem dedi

tecrübelerimize dayanarak şark görevimizin Kars a çıkacağını düşünmekteyiz :roflol:

bunları ona hatırlatınca şarktan sonra asla izmire dönmem, asla lüks araba almam diyor ya hayırlısı bakalım :roflol:

Son düzenleme:

senin kaçışın yok bacım

ncakir89 seninki de pek güzelmiş ya..Bir an inanamadım valla..
Benim de başıma gelmiştir..Asla fen edebiyatta okumam dedim okuyorum mesela..Ama bazen güzel şeylerle de dönüp dolaşıp geliyo laflarımız :asigim:
Yine de çok dikkat etmeli insan..

ahhh canım ahhh böyle isteyerek söylediğimiz şeylerde olsa hayat ne güzel olurdu di mi inşallah sizinki tutar

sorma canım ya çok büyük konuşmuşum.ama artık dersimi aldım konuşurken bir kere düşünüorum acaba yine döner dolaşırda bana gelrmi die. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…