🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Mikan Cım eklerin iyisini mi yiyemedin acabası
Kestane şekerini de 40ımdan sonra sevdim:)) zaten şimdi ne bulsa götürüyor bu kadın
Karnabahar favori sebzem oldu. Haşlıyorum mısır unlu kızarttım harika oldu bayıldılar.
Yine haşlıyorum havuçlu kavuruyorum az salça üstüne sarımsaklı yoğurt bayıldııımm. Annem yapıyomuş öyle bende denedim çok iyi ya.:)
Niloyatospikk afiyet olsun canım. Güzel mi bari

Olabilir belki karnabahar kızartmasına çiğ çiğ kemirmesine bayılırım. Ama farklı bir sürü tarif denedim yemeğini sevemedim nedendir bilinmez ama ben de oğluma hamile iken canım bamya çekti normalde hiç sevmez ve yemezdim. Şimdi en sevdiğim yemeklerden biri bamya çiğ bile yiyorum kızartma ve közlemesine de bayılıyorum

Ayy sen anlatırken ağzım sulandı güzel tabi eşim hakkını dolaba koydu soğuk yiyecekmiş benimkinin ırzına geçeyim deme dedi

Yemeğini bile yiyebilirim gibi geliyor. Benim de balıkla tanışmam 30umda büyük kızıma hamileyken oldu yine pırasayı o zaman aşerdim tadına dahi bakmamıştım:)
Sonra gene yemedim. Bamyayı hiç sevmiyorum. Lahanayı da kayınvalidemde sevdim. Ondan ye dedi bambayı bak benimkini seversin cıks onu da sevemedim.:)

Çok yemek seçerdim üniversitede yurtta kalana kadar en son Bamya kalmıştı seçtiğim o da işte hamilelikte aştığım bir konu oldu

Bamyayı lahanayı ben de sevmem ama karnıbahar kızartma amaninnn canım çekti onu da eltim çok güzel yapar balıkla 30 da tanıştın neyse çok geç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…