- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.501
Benim büyük ablamda senin gibi bizi o yönetiyor ,bazen sıkıyor ama yine de elini üzerimizden çekmesini istememBenim babam da güvenirdi zaten en büyükleri bendim ben onlara çok karışıyordum düne kadar senle yaşıt olan kız kardeşime karışıyordum da artık bir yere kadar fazla karıştığımı farkettim saldım
Modum düşük oldu mu alarma geçiyorum, daha çok debelenip daha çok dibe batıyorumArada bir öyle oluyor bedenimizin buna da ihtiyacı var müsaade etmemiz gerekiyormuş bazen böyle serbest takılmaya
Abin olsaydı çok karışırdı sana
Aman aman istemezBi çimdiklerdi tamam
Evet tamamen bırakmamak gerekiyormuş geçen hafta terapistim de öyle söylemiştiModum düşük oldu mu alarma geçiyorum, daha çok debelenip daha çok dibe batıyorumgeçer hemen inşallah
Yok benim kardeşlerim karışılmasını istemiyorlar anaçlık değil de yaşlarının verdiği cahillikleri farkedip söylüyorum eh biz yaşayıp göreceğiz diyorlar öyle olsun bakalımBenim büyük ablamda senin gibi bizi o yönetiyor ,bazen sıkıyor ama yine de elini üzerimizden çekmesini istememzaten çok anaç bir insan kendisi ,üzerimde annemden daha çok hakkı var diyebilirim
Haklılar bir bakımaYok benim kardeşlerim karışılmasını istemiyorlar anaçlık değil de yaşlarının verdiği cahillikleri farkedip söylüyorum eh biz yaşayıp göreceğiz diyorlar öyle olsun bakalım
Milletçe alkışlıyoruzBugün kalktığımdan beri hiç durmadım desem yeridir şimdi oturdum çok yorgunum
Yataklar toplandı
Mutfak toplandı
Çarşaflar yastık kılıfları yatak örtüsü hepsi makinaya atıldı
2 makina çamaşır serildi
Yatak odasında bir bölüm dolap toplandı
Kasaptan alınan etler kuşbaşı doğrandı
Kıyma ve etler buzluğa atıldı
Banyo yerleri silindi
Limonata yapımı için buzluğa portakal limon kesilip poşetlenip atıldı
Yemek eşimdendi salata yaptım başka da birşey yapmadım
Haklılar dimi ya ben abla olarak üzülüyorum ya benHaklılar bir bakıma
Kız görünürde iş yok yahuMilletçe alkışlıyoruz
Abart sende abartKız görünürde iş yok yahuyemeği adam yaptı ben ne yaptım iş yok ortada diyorum
Sağol canım ama eve bakıyorum görünürde bişey de yok yahuAbart sende abartvalla benim okuduğum her cümlede bir işti ellerine sağlık
Umarım bunlar senden kalori götürürVücudum odunla dövülmüş gibi ağrıyor
Evin zaten temiz bir ev olduğu için yaptığın temizlik gözüne görünmez zatenSağol canım ama eve bakıyorum görünürde bişey de yok yahu
Ayy annen peynir de mi yapıyor maşallah ne güzel ya biz pazardan alıyoruzUmarım bunlar senden kalori götürürbende başlayacağım diyete evde bir sürü yumurta var günah öyle ablamlara veriyoruz bizde pek yiyen yok diye. Anneme de peynir yaptırayım da mis gibi diyet kahvaltısı yaparım su ile aram yok ama zorluyorum kendimi her gün 10-15 bardak içmeye çabalıyorum.
He çok temiz sormaEvin zaten temiz bir ev olduğu için yaptığın temizlik gözüne görünmez zaten
Ben peynir sevmem normalde market peynirlerini yiyemiyorum ilaç tadı alıyorum resmenAyy annen peynir de mi yapıyor maşallah ne güzel ya biz pazardan alıyoruz
Yumurta mı yemiyorsunuz aman Allahım yumurta yenmez mi üstelik doğal burada gezen tavuk yumurtası bulmak için neler yapıyoruz köye gittiğimizde anca alıyoruz o da senede 2 3 kez anca
Kız peynir sevilmez mi hele sahanda peynirli yumurta yaparım çok severim çok şanslısın herşey doğal elinizin altında anneciğinin ellerine sağlıkBen peynir sevmem normalde market peynirlerini yiyemiyorum ilaç tadı alıyorum resmenannem de hep yapardı biz yemiyoruz diye uzun zamandır yapmıyordu, geçenlerde yapmış kahvaltıda yedim aman Allahım yok böyle birşey lokum gibi yumuşacık anneme dedim artık devamlı peynir yap dedim. Yumurta haşlıyorum iki gündür artık her sabah yumurta haşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?