🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Benim büyük ablamda senin gibi bizi o yönetiyor ,bazen sıkıyor ama yine de elini üzerimizden çekmesini istemem zaten çok anaç bir insan kendisi ,üzerimde annemden daha çok hakkı var diyebilirim

Benim büyük ablamda senin gibi bizi o yönetiyor ,bazen sıkıyor ama yine de elini üzerimizden çekmesini istemem zaten çok anaç bir insan kendisi ,üzerimde annemden daha çok hakkı var diyebilirim
Yok benim kardeşlerim karışılmasını istemiyorlar anaçlık değil de yaşlarının verdiği cahillikleri farkedip söylüyorum eh biz yaşayıp göreceğiz diyorlar öyle olsun bakalım

Bugün kalktığımdan beri hiç durmadım desem yeridir şimdi oturdum çok yorgunum

Yataklar toplandı
Mutfak toplandı
Çarşaflar yastık kılıfları yatak örtüsü hepsi makinaya atıldı
2 makina çamaşır serildi
Yatak odasında bir bölüm dolap toplandı
Kasaptan alınan etler kuşbaşı doğrandı
Kıyma ve etler buzluğa atıldı
Banyo yerleri silindi
Limonata yapımı için buzluğa portakal limon kesilip poşetlenip atıldı
Yemek eşimdendi salata yaptım başka da birşey yapmadım

Eklentiler

• IMG_20210227_201742.webp
    104,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210227_175107.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 28
Milletçe alkışlıyoruz

Vücudum odunla dövülmüş gibi ağrıyor
Umarım bunlar senden kalori götürürbende başlayacağım diyete evde bir sürü yumurta var günah öyle ablamlara veriyoruz bizde pek yiyen yok diye. Anneme de peynir yaptırayım da mis gibi diyet kahvaltısı yaparımsu ile aram yok ama zorluyorum kendimi her gün 10-15 bardak içmeye çabalıyorum.

Ayy annen peynir de mi yapıyor maşallah ne güzel ya biz pazardan alıyoruz
Yumurta mı yemiyorsunuz aman Allahım yumurta yenmez mi üstelik doğal burada gezen tavuk yumurtası bulmak için neler yapıyoruz köye gittiğimizde anca alıyoruz o da senede 2 3 kez anca

Ben peynir sevmem normalde market peynirlerini yiyemiyorum ilaç tadı alıyorum resmenannem de hep yapardı biz yemiyoruz diye uzun zamandır yapmıyordu, geçenlerde yapmış kahvaltıda yedim aman Allahım yok böyle birşey lokum gibi yumuşacık anneme dedim artık devamlı peynir yap dedim. Yumurta haşlıyorum iki gündür artık her sabah yumurta haşlarım

Kız peynir sevilmez mi hele sahanda peynirli yumurta yaparım çok severim çok şanslısın herşey doğal elinizin altında anneciğinin ellerine sağlık

Naptınız amcanlar geldi mi yengeye gülümsedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…