- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.481
Aminn teşekkür ederimEvet canım önemli olan sağlıkla kavuşmak benim için de farketmez
İnşAllah herşey gönlünün güzelliği gibi olur cimcimem
Bu aralar senin tabirinle sürdüklerin kraliçesiyim
tek kızım :) iki abim var :)MaşallahAllah bağışlasın sen tek kardeş misin canım
fedakarlık :) ben bir ara osmanlı kahvesine takmıştım dibek içmiş de olabilirim hepsini deniyordum birinde krema baharat yok yoktu dedim kilo alacam bırakayım hala özlüyorumKocama dibek kahvesi benim şuan içmeye fırsatım yok baya işim var dedim sen iç
Bir benim abim yok yaatek kızım :) iki abim var :)
bende bir tanesi fazla verebilirimBir benim abim yok yaa3 tane ablam var bir tane de erkek kardeşim var keşke diyorum birde abim olsaydı
Valla adı üstünde eniştebende bir tanesi fazla verebilirimeniştelerini abin gibi görebilirsin :)
Arada bir öyle oluyor bedenimizin buna da ihtiyacı var müsaade etmemiz gerekiyormuş bazen böyle serbest takılmayaBu aralar senin tabirinle sürdüklerin kraliçesiyim
Hiç bir şey yapasım yok, tahammül sınırım da diplerde bugünler de. Eşim şimdi oğluşları aldı aşağı indirdi. Oynasınlar diye ben de koltuğa uzandım polar battaniyeyi kafama çektim, bunalım takılıyorum
Abin olsaydı çok karışırdı sanaBir benim abim yok yaa3 tane ablam var bir tane de erkek kardeşim var keşke diyorum birde abim olsaydı
Yine kardeşin varmıştek kızım :) iki abim var :)
o çok doğru ergenliğimde çok çekmiştim abim işsiz gibi beni takip ederdi okul çıkışıArada bir öyle oluyor bedenimizin buna da ihtiyacı var müsaade etmemiz gerekiyormuş bazen böyle serbest takılmaya
Abin olsaydı çok karışırdı sana
Ben de erkek kardeşimden biliyorum kız kardeşime biraz karışır ama o da buldu bir hatun onunla buluşuyor sık sık iş güç derken kardeşime sıra gelmiyor ama çok karışmaz erkek kardeşim benimo çok doğru ergenliğimde çok çekmiştim abim işsiz gibi beni takip ederdi okul çıkışısonra evlenince eşleriyle ilgilenmekten beni unuttular iyi ki hahah
küçük kardeş isterdim hep tüm arkadaşlarımın vardı anneme söylemiştim babam tövbestağfurullaaah diyince yanlış bir şey söyledim sanmıştımYine kardeşin varmıştek kardeş başka kardeşin yok sandım ben de
Sen kardeş istiyorsun diye yapacaklar sonra o kardeş de bir kardeş isteyecek ühüüüüküçük kardeş isterdim hep tüm arkadaşlarımın vardı anneme söylemiştim babam tövbestağfurullaaah diyince yanlış bir şey söyledim sanmıştım
ya ben merak ederim bir sonraki kime benzeyecek diyeSen kardeş istiyorsun diye yapacaklar sonra o kardeş de bir kardeş isteyecek ühüüüübakalım bizim kız isteyecek mi
Anne olunca anlarsın canımya ben merak ederim bir sonraki kime benzeyecek diyenasıl yeter bu kadar deniyor anlayamıyorum pek
Bende hiç gelemem karışılmayaArada bir öyle oluyor bedenimizin buna da ihtiyacı var müsaade etmemiz gerekiyormuş bazen böyle serbest takılmaya
Abin olsaydı çok karışırdı sana
İster bence, istemeliSen kardeş istiyorsun diye yapacaklar sonra o kardeş de bir kardeş isteyecek ühüüüübakalım bizim kız isteyecek mi
Benim erkek kardeşim var ama bu konularda ala dağdan serinBen de erkek kardeşimden biliyorum kız kardeşime biraz karışır ama o da buldu bir hatun onunla buluşuyor sık sık iş güç derken kardeşime sıra gelmiyor ama çok karışmaz erkek kardeşim benim
Benim babam da güvenirdi zaten en büyükleri bendim ben onlara çok karışıyordum düne kadar senle yaşıt olan kız kardeşime karışıyordum da artık bir yere kadar fazla karıştığımı farkettim saldımBenim erkek kardeşim var ama bu konularda ala dağdan serinkendisi bize karışamaz babam varken ,babamda bu konularda bize güvenir öyle hiç sorgulamaz
Bi çimdiklerdi tamamBende hiç gelemem karışılmayabiraz dik başlıyım asiyim o yüzden sanırım anlaşamazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?