• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Elbise jiletlenir mi jiletlenir🤣çok sevdiğim bir elbiseydi kemerin alt kısmı tülerdi baya da para vermiştim eşime dedim tülerdi bu napayım demez mi biz arabaların kumaşlarını jiletle temizliyoruz denedim sonuç muazzam keşke öncesinin de fotoğrafını çekseydim
1000059866.webp

Anneme chat gptyi öğrettim babam da merak etti o da yükledi çok merak ediyorum enterları ne olacak🤣 aklınıza ne gelirse sorabilirsiniz dedim 🤣babama dedim tadilat ile ilgili ne olursa sor göreceksin çok yardımcı olacak gireceği enterları çok merak ediyorum 🤣

Az önce profil mesajlarında gördüm bir ayet sanırım ;

"Rabbin seni terketmedi ve sana darılmadı"

Okuduğum anda nasıl duygulandım ağlarım o derece

Edit : Duha süresi 3.ayetmiş

Duha Suresi (93. Sure) Meali

1. Andolsun kuşluk vaktine,

2. Ve sakinleştiğinde geceye ki,

3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.

4. Ahiret senin için dünyadan elbette daha hayırlıdır.

5. Rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın.

6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?

7. Seni yolunu şaşırmış bulup doğru yola iletmedi mi?

8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?

9. Öyleyse sakın yetimi ezme.

10. El açıp isteyeni de azarlama.

11. Ve Rabbinin nimetini anlat da anlat.

Nasıl bir sûredir hepsini okudum hüngür hüngür ağlıyorum.

Bu akşam ilkokul arkadaşımızın kına eğlencesine katıldık kına yakıldıktan sonra piyaniste Para Bizde şarkısını açtırıp arkadaşın boynuna paraları doladık çok eğlenceliydi 3 metre falan vardı herhalde 🤣
1000060035.webp

Cimnastiğe geldik kızımı bekliyorum ama oturduğum yerde bildiğin uyuyorum alerji ilaçlarının uyku yapma özelliği var daha önce kaç tane değiştirtmiştim hepsi de uyku yapıyor keza bu doktorun da yazdığı öyle el mahkum mecbur içicem biraz fayda etmeye başladı. Yıllar önce burun ameliyatı olmuştum doktorum alerjimin olduğunu mutlaka ilaç içmem gerektiğini söylemişti ben sallamıştım nasılsa iyiyim öyle böyle geçiriyorum diye arada içtiğim oluyordu ama bu seferki çok zorladı hâlâ sesim düzelmedi

Dışarı çıktık yağmur yağmış Bursa'da ılık güzel bir hava var çok kuvvetli lodos veriyor ama dışarı çıkmak ve çıkmamak arasındayım kestiremedim.

Geleneksel Hamur Ürünleri Yapımı kursuna ön başvuru yaptım sanıyordum ki kursa direkt kayıt olacağım mülakata çağırdılar şaşkınım sırf su böreğini öğrenmek için gitmek istiyorum bir de şu internette gördüğümüz börek ustaları var ya çarşaf böreğini yırtmadan döndürerek açıyorlar çok merak ediyorum bu detaylarla ilgili bir şeyler öğrenmek için gitmek istiyorum bakalım Salı günü mülakat var

Kocamın da boğazları yanıyor tavuk sulu yayla çorbası yaptım ona sonra hasta pasta istedi 🤭pasta almaya gittim bir trafik var dedim hemen eve
1000060381.webp

Bugün Bursa'nın gözü kulağı Burulaşta sendika ile anlaşamazsa belediye yarın çalışanlar greve gidecek metro otobüs cart curt çalışmayacak yani okullar da tatil olacak 😂çoğu Bursalı dört gözle yerel sayfalardan gelecek haberleri bekliyor toplantı 17'de başlamış olup 01'e kadar devam edeceği söyleniyor Bursalılar heyecanla çıkacak kararı bekliyor.🤭Yav yatın uyuyun allasen

Evet şuan kafayı camdan uzattım otobüs geçiyor mu geçmiyor mu diye caddeye bakıyorum aha evet geçti ama özel halk otobüsü belediye ile sendika anlaşamamış gece grev kararı çıkmış Bursa'da bugün toplu taşıma duracak ben arabayla çıkacağım trafik berbat olur mu olmaz mı? 🤔

Kızımı okula bıraktıktan sonra 08.50'de yola çıktım dedim ki 09.30'da orada olurum nerede yahu berbat bir trafik otobüsler metrolar çalısmayacak diye midir nedir tam bir saatte vardım mülakat dediler ne mülakatı imza atmaya çağırmışlar ben onca trafiği boşa mı çektim hoca numaramızı alıp görüşme yapacakmış kursun ne zaman açılacağı belli değil
1000060457.webp

Back
X