🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Buraya yaziyorum da işte olan kocama da rahat yok :KK70:fotoğraf atıp "canım bu nasıl" erkekler için basit şeyler bunlar takım elbiseyi al yıllarca giy:KK70:

Sabah bir halsizlik, uyuşukluk hadi dedim evden çıkayım kardeşimin doğum günü geliyor hediye almaya gideyim hediyeyi aldım dönerken de tatlı almak için bir yere girdim eşim seviyor akşama iyi olur diye aldım çıktım arabayı hareket ettirdim park yerinden çıktım daha mekandan yeni çıkıyorum arabanın arkasından bir pofff diye ses geldi aynı zamanda da bir koku çıktı acaba dedim lastik falan mı patladı ilk defa başıma böyle bir şey geliyor o koku çıkınca nasıl korktum hemen kenara çektim eşimi aradım.

Arıza lambası yanmıyor.
Far ve stoplarda sorun yok.
Arabayı belli bir müddet hareket ettirince hararet göstergesinde sorun yok.

Her neyse eve vardım parkettim ama arabanın arka kısmında hafif bir koku yine var eşim gelince bakacak inşallah büyük bir sorun değildir chat gpt ye yazdım vay anasını bu ne arkadaş bir sürü şey yazdı araba araba değil uzay mekiği mi bu canım 😄ben durmadım kardeşime de ses kaydı attım damat da bu işin içinde olunca bekliyorum bakalım o ne diyecek hava da dışarısı çok sıcak kaç gündür market dışında çıkmıyorum hadi çıkayım dedim ulen ne diye oldu şimdi bu kine yani hiç sorun çıkarmazdı benim arabam 🥹

Birkaç gündür de eşimle limoniyim arabada da sorun çıkınca nasıl da arıyorsun ama :KK70: tabii arıcam onun sevdiği tatlıyı almak için girdim oraya ben diyetteyim bendeki de nasıl bir şey hem limonisin, kızgınsın ama yine de yolunun üstünde onun sevdiği tatlıcı var diye uğruyorsun kıymetimi bil ulen :KK70:

Son düzenleme:
Bu günlerde Yeşil Deniz dizisini ilk bölümlerden başladık izliyoruz 33.bölüme geldik bir şarkı çaldı listeme ekledim müthiş bir şey

Biraz uzakta olduğu için fotoğraf net çıkmıyor Bursa Gürsuda yangın evin terasından gözüküyor o kadar üzücü ki bugün Bursa'da iki ilçede yangın var.
1000072096.webp

1000072092.webp

Bu karşısı sıra şeklinde Katırlı dağları bize 30 km uzaklıkta diye belirtiyorum ki yangının büyüklüğü anlaşılsın diye o kadar uzaktaki yangın görülebiliyor fotoğrafta belli olmayan küçük küçük noktacıklar hâlinde yangınlar var yuvarlak içine aldığım nokta sönmüştü yine alevlenmiş durumda diyecek söz yok kelimeler kifayetsiz bu ülke böyle günler görmedi böyle yangınlar görmedi
1000072209.webp

Kızım 1 yıldır AFAD görevlisi olucam anne ben deyip duruyor ol yavrum bu abi gibi merhametli bir insan ol bu yangınları çıkaranlar nasıl bir merhametsizliktir bundan sonra çokkkk iyi çalışmalıyız vindanlı,merhametli evlatlar yetiştirebilmek için

Yangından kurtulmuş bir can 🥹ölen hayvanları düşündükçe mahvoluyorum😭ağaçlar gıpgri yıllarca o topraklar kendine gelemeyecek yıllar önce Mudanya yolunda tepeler yanmıştı henüz daha yeni yeni yeşeriyor yıllarca çıplak kaldı oralar

Harmancık'taki yangının bu denli bitemiyor olmasının altında bir şey vardı ve dün tespit edildi olay bölgesindeki vatandaşların dikkatiyle görülen bir araçta iki kişi ve yanlarında benzin bidonları zaten bunca çalışmaya rağmen bitemiyor olmasına inanamıyorduk ana yangın bölgesinden çok başka bir noktada gecenin bir vaktinde şüpheli yangınların çıkması çalışmalar sırasında da yakıldığını düşündürüyordu ki ortaya çıktı terör ekipleri devreye girmiş halk olarak düşüncemiz silah bırakanların benzin bırakmaması

Yangında son durum ne diye sosyal medyada paylaşımlara bak ağla Bursam yandı kül oldu😭 Harmancık'ta durum hâlâ vahim Gürsu Kestel sönmüş durumda soğutma çalışması yapılıyormuş hava o kadar sıcak ki Allahım çalışanlara yardım et hava sıcak demeye utanıyorum

Şehirler betonarme oldu ağaç sayısı yok denecek kadar az köyler desen yandı viran oldu barajlar desen kuraklık almış başını gidiyor su kesintileri yakında başlar Bursa'daki barajlarda durum ciddi Uludağ'daki o kar suyu ne oldu yıllardır o kar sularıyla barajlar yüzde 100 dolardı bu sene yok İznik gölü büyük iskele dımdızlak ortada kalmış insanoğlu doğayı katlediyor hayvanlara rahat vermiyor düzgün yaşamak bu kadar zor olmamalı

Back
X