• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün annemle davetiye dağıtıyoruz köye dağıtmayı kardeşimle halledecekler ben de çarşıya çıkıp arabalara havlu alacağım.

Asalet 🤩
1000079752.webp

Annemle arabalara takılacak havluları aldık ben de abiyeme uygun şal aldım. Bir de birine doğum günü hediyesi aldım. Ayy çok özel biri 🤩kim olduğunu yazmam.😂

Eklentiler

• 1000079786.webp
    1000079786.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Dün de Bursa'nın Gündoğdu köyü ve Çağlayan köyü yandı hep verimli araziler yandı hatta bu çıkan yangın İstanbul yoluna en işlek caddeye çok yakın karşısı termik santral geçenlerde Bursa'da yanan yerlerden geçtik o kadar uzunca bir yer ki ağaçlar kapkara içler acısıydı çok ilginç şeyler dönüyor.

Dedemle ananemin ruhuna değsin zamanında ekmişler Allah razı olsun rahmet etsin şimdi ağaçları büyüdü. Ağaç böyle bir şey arkandan kapanmayan amel defteri
1000079956.webp

Kocam sade model bana bulup atıyor ben de "çok sade bunları başkasının düğününde zaten giyiyorum biraz taş tuş olsun" diyorum :KK70:nişanda giydiğim abiyeyi yine giyeyim abiye alacak parayla kenara çeyrek atayım o moddayım:KK70:çünkü kuaför de var 2500 TL

Abiye bakmaktan böğğ geldi kilo almasaydım istediğim abiyeleri şak diye alacaktım son bedenler 42 ee ben oldum 44 ayh yeter daha bakmıcam bu ne beee

Ayyyiii okullar açıldı biz hazırlandık birazdan çıkacağız sabah erken uyanmak biraz zor oldu 😄gerçi tatilde de benimkiler erkenden uyandı yahu biraz uyuyun tatilde bari biraz erken kalkmayım dedim sağolsunlar 9'a kadar müsaade ettiler 😄

Back
X