• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Dizi sonlarina bakamiyom genelde, 00.00'da yatmayayim, erken yatayim diye, ortadakiler neyse de sondaki 20 dk. reklama dayanamayom 😄

Güünnnaaayyydddııınnn😇😇😇😇bugün çok enerjik ve pozitif hissediyorum kendimi dilerim sizlerde öylesinizdir🤩🤩🤩🤩evi toplama ve bulaşık işini hallettim ,şimdi de evi süpüreceğim ve işim bitmiş olacak😎😎😎😎

Güünnnaaayyydddııınnn😇😇😇😇bugün çok enerjik ve pozitif hissediyorum kendimi dilerim sizlerde öylesinizdir🤩🤩🤩🤩evi toplama ve bulaşık işini hallettim ,şimdi de evi süpüreceğim ve işim bitmiş olacak😎😎😎😎
Allahım nasıl güzel bir mesaj için kıpır kıpır oldu kızz😂😂

Tünaydınnnnnn💜💜💜💜

Mutfağı topladım ocağı tezgahı sildim
Yatak daha toplanmadı😂

Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Bugün yemek dışarıdan biraz dışarı çıkacağız kızım tutturdu arabaya binelim diye onu gezdiricez şuan Nescafemi içiyorum kocaya da Türk kahvesi 😁

Eklentiler

• IMG_20210224_125121.webp
    IMG_20210224_125121.webp
    99,6 KB · Görüntüleme: 30

Tünaydınnnnnn💜💜💜💜

Yatak daha toplanmadı😂

Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Bugün yemek dışarıdan biraz dışarı çıkacağız kızım tutturdu arabaya binelim diye onu gezdiricez şuan Nescafemi içiyorum kocaya da Türk kahvesi 😁
Afiyetler olsun😍dur bende kahve yapayım kendime😋😋😋

Ben de bir selam verecektim kizlar.
Merhabaaa 😀
* Mutfak temiz.
* Diyete uygun kahvaltı.
* Kararinda su içmek.
* Canlı, enerjik ve erken kalkmış bir ben 💃
* Sabah erken accık yürüyüş yaptım.
* Kitap okudum.
* Hadis okudum.
* Sohbet dinledim.
* Anamgili görüntülü aradım, özledim.
* Kuzunun canlı dersi var.
* Namaz kılıp Kur'an cüzümü okuyacağım.
* Sonra sohbet dinlemeye devam.
* Sonra telefon görüşmeleri.
* Bi ara da kâğıda bir seyler çiziktirecem.
Sizin icin 💖💖💖

Ben de bir selam verecektim kizlar.
Merhabaaa 😀
* Mutfak temiz.
* Diyete uygun kahvaltı.
* Kararinda su içmek.
* Canlı, enerjik ve erken kalkmış bir ben 💃
* Sabah erken accık yürüyüş yaptım.
* Kitap okudum.
* Hadis okudum.
* Sohbet dinledim.
* Anamgili görüntülü aradım, özledim.
* Kuzunun canlı dersi var.
* Namaz kılıp Kur'an cüzümü okuyacağım.
* Sonra sohbet dinlemeye devam.
* Sonra telefon görüşmeleri.
* Bi ara da kâğıda bir seyler çiziktirecem.
Sizin icin 💖💖💖
Elinize dilinize sağlık 😊çok güzel bir gün geçiriyorsunuz inşallah devamı da hep böyle olur🤗🤗🤗🤗

Tünaydınnnnnn💜💜💜💜

Yatak daha toplanmadı😂

Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Zayıflamak için seninde eşinle birlikte Türk kahvesi içmen lazım ,hemde şekersiz😉

Elinize dilinize sağlık 😊çok güzel bir gün geçiriyorsunuz inşallah devamı da hep böyle olur🤗🤗🤗🤗
Çöp atma bahanesiyle accık daha yürüdüm geldim. Hava 10 dereceden fazla, gölgeler rüzgârlı, güneş olan yerler çok hoş ılık ılık. Niloya geziyordur şimdi kızıyla 🙂

Biz alışverişimizi yaptık sonra kırdığım saatle birlikte kasaya gittik kasadaki görevli demez mi ödemenize gerek yok ben bıyık altından gülüyorum aldıklarımızı poşete bir iştahla koyuyorum :KK70: marketten çıktığım anda oynamaya başlasam olur mu dedim eşime :KK70:

Back
X