• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Orkidemin açtığını farkedince mutfakta cırtlak bir sesle "aaağyhh orkidem açmış" diye çığlık attım 😄 karamsar olduğum bir günde beni çok mutlu etti 🌸

Bir tanıdık influenzadan ölünce benim anksiyetegiller depreşti😒
Eki Görüntüle 3544434
Tanıdığın kronik rahatsızlığı varmıydı yaş kaç tı canım Allah rahmet eylesin

Fincanlarla tepsimin uyumu şaka mı😄
1000048054.webp

Bilmem ne için açacağım ki bir şey üzerine olması lazım boş boş ne anlatacağım😂7 bin kişilik Instagram hesabım vardı çalındı bir ton uğraştım artık oraya bile doğru dürüst girmiyorum burada günlük yazıyorum daha güzel ☺️
Günlük yaptıklarını vlog çekersin, iyi oluyo seni takip etmek 😄

Çuval mama bitti salam ekmek karışımı ile idare ediyordum bugün mama siparişi verdim yarın kargo yapacaklar bu soğukta kediler yesinler ki ısınsınlar salam almaya markete gidiyorum

Yemeği erkenden yaptım oh mis koca gün ne pişireceğim diye düşünmektense vakitlice yapmak en güzeli kızım da menüyü yazdı 😄

Eklentiler

• 1000048565.webp
    1000048565.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
Böyle karlı havada çarşıya gitmek çok güzel oluyor abiye fiyatlarına bakacağım yakın zamanda kardeşimin nişanı olacak inşallah böyle karlı havada da gezmek güzel oluyor 🤩

Şarkıda diyor ki "I don't need dollar" hayır efenim çok dolara ihtiyacımız var çünkü daha çok mama dağıtabilmemiz için
Mama dağıtıma çıkmış şükürler olsun 🤩

Kızımı oyun parkına getirdim caddeyi iki kere turladım çok zor park yeri buldum kitabımı getirmeyi unutmuşum 😒

Sabah cimnastiğe gittik öncesinde bi kartopu oynadık bu sabah hava bizi çok güzel karşıladı dünki karlar erimişti bu sabah yine 2 parmak biriktirmiş bu seferki kar da değişikti yağıyor biraz birikiyor sonra güneş açıyor eriyor sonra hoppp yine lapa lapa yağıyor yine eriyor falan 2 3 kez böyle oldu Bursalılar şaşkın 😬
1000048724.webp

Back
X